Digidexo.com

Alternativ behandling for kalde sår

Forkjølelsessår er vanligvis forårsaket på grunn av herpes simplex virus. Som det fremgår av Health 911, når herpes simplex viruset kommer inn i kroppen er det fortsatt. Når viruset er inaktiv, ligger det i dvale til den er aktivert igjen, vanligvis av aminosyren som brukes til å produsere den, arginin. Forkjølelsessår kan behandles ved hjelp av alternative metoder som kan innebære bruk av homøopatiske behandlinger eller økt inntak av spesifikke vitaminer og aminosyrer.

Aminosyre

Lysin er en aminosyre som forhindrer forkjølelsessår utbrudd. Det har evnen til å spyle fra kroppen aminosyren som produserer viruset som forårsaker forkjølelsessår. Denne aminosyren er kalt arginin. Herpes simplex virus består hovedsakelig av arginin. Artikkelen "matvarer som forebygge forkjølelsessår - og hvordan de stopper en kald sår Fast !," antyder øke inntaket av lysin snarere enn å unngå matvarer med arginin, fordi kroppen trenger både aminosyrer. Mat rik på lysin inkluderer egg, mango, aprikos, pærer, epler, papaya, meieriprodukter, avokado, rødbeter, fisk, kylling og biff. Balansere kostholdet med disse matvarene, eller ta lysin kosttilskudd når du spiser mat rik på arginin. Foods høy i arginin inkluderer peanøtter, mandler, brun ris, sjokolade, peanøttsmør, koffein, havre, frø, gelatin, tørkede bønner, og hele hvetemel og hvitt mel.

Vitaminer

Vitaminer er effektive næringsstoffer som brukes for å behandle eller forebygge forkjølelsessår. Ifølge Best Herpes behandlinger, er vitaminene A, B, C og E anbefales å bekjempe forkjølelsessår. Vitamin B6 hjelpemidler i produksjon av antistoffer, noe som gjør det til en effektiv beskyttelse mot forkjølelsessår. De komplekse B-vitaminer støtte immunforsvaret og hjelpe mot stress og redusere sjansene for å utvikle forkjølelsessår. Som vitamin B, vitamin E funksjoner holde immunsystemet sterkt, og kan bidra til å forebygge forkjølelsessår. Vitamin E fremmer også sunn hud, og brukes til å behandle forkjølelsessår når de vises på huden. Vitamin A er en annen immunsystem booster som øker kroppens effektivitet til å bekjempe infeksjoner. Vitamin C holder immunsystemet sterkt i tillegg. Det mobiliserer hvite blodlegemer, noe som gjør det til et viktig vitamin i sykdomsforebygging.

Homøopatiske midler

Flere homeopati rettsmidler kan nøytralisere forkjølelsessår, inkludert Natrum muriaticum (Nat) og rhus toxicodendron (Poison Ivy). Ifølge Helse 911, er Natrum muriaticum en effektiv lokalbehandling for forkjølelsessår rundt leppene, munnen, nesen og haken. Det er mest effektiv når den kalde sår vises først på hoven leppe. Som for rhus tox, som er best kjent som gift eføy, kan brukes etter Nat har blitt påført. Det fortsetter helbredelsesprosessen og bør brukes i løpet av vevet skorpedannelse.