Digidexo.com

Kolesterol Kost

Mange amerikanere i dag står overfor alvorlige helsemessige forhold på grunn av høyt kolesterol. Helserisikoen som følge av høyt kolesterol inkluderer koronar hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Da sammen med andre helsemessige problemer, er sjansene for lider av en av disse helserisiko øker sterkt hvis du også registrere høye nivåer av kolesterol. Ved å begrense inntaket av visse matvarer og øke inntaket av sunnere mat, samt trening, kan du senke kolesterolnivået ditt og leve et lengre og sunnere liv.

Tips for tilberede kjøtt

The American Heart Association anbefaler å spise mer enn 6 gram kokt magert kjøtt, fjærkre, fisk eller sjømat en dag for mennesker som trenger 2000 kalorier om dagen. Mens de fleste kjøtt har omtrent samme mengde av kolesterol, vil mengden av mettet fett i kjøtt variere avhengig av kuttet, og hvor kjøttet er forberedt.

Ved å velge magert kjøtt med lite synlig fett, og trimming overflødig fett fra kjøtt, kan du eliminere ekstra fett inntak fra kosten din. Velg også magert, valg eller velg versjoner av kjøtt når du kjøper det på matbutikken. Velge mager kjøttdeig enn kjøttdeig kan spare mye mettet fett fra inntaket.

Også, ved å bruke et stativ for å renne av overflødig fett og ved å broiling kjøtt i stedet for pan-frying det, fjerner du ekstra fett fra kjøttet. Du kan holde kjøttet fuktig med fruktjuice eller oljebaserte marinader stedet for å bruke fett stekefettet.

Americanheart.org foreslår at du spiser sjømat to ganger i uken i stedet for kjøtt. Mens fisk kan være fet, er det svært lite mettet fett. Hold deg til grilling, broiling eller baking din fisk i stedet for breading eller steke den, noe som vil eliminere behovet for ekstra mettet og trans fett i matolje.

Spise grønnsaker, men hold salt

The American Heart Association anbefaler at du spiser mer frukt og grønnsaker, men ikke prøv å overdrive krydder på grønnsakene dine med for mye salt. Ved hjelp av naturlige urter til sesongen grønnsaker er ikke bare mye sunnere enn bordsalt, men det introduserer også en ny og subtil smak til måltidet. Prøv å bruke rosmarin, dill, oregano eller basilikum for å gi din veggies heis.

Husk også dampende eller bruke litt vegetabilsk olje for å lage dine grønnsaker er et sunt valg i stedet for hardt fett som smult, smør eller fett.

Dobbeltsjekk dine meierier og egg

Ved å gå for meieriprodukter du bruker i en redusert fett versjonen, du barbere av mye mettet og trans fett som du vil sannsynligvis ikke engang gå glipp av. Velge lav-fett eller skummet melk og magre oster fungerer godt i oppskrifter og med andre matvarer som du vanligvis spiser.

Også, ved å eliminere plommen i eggene, oppretter du et hjerte-sunn kilde til protein for deg selv. Kartonger av eggehviter selges i dagligvarehandelen, i samme midtgangen som hele egg, og kan brukes i baking, på samme måte som hele egg. Sjekk esken for spesielle instruksjoner og spesifiserte målinger.