Digidexo.com

Tegn og symptomer på en negativ reaksjon på influensa vaksine hos barn

Tegn og symptomer på en negativ reaksjon på influensa vaksine hos barn


Under eller rett før influensasesongen, kan det være lurt å ha barnet vaksinert mot viruset. En influensa skutt utsetter mottakeren til influensa-viruset slik at hans immunsystem er forberedt på å bekjempe den. Til tross for begrenset risiko, noen mennesker --- barn spesielt --- kan oppleve bivirkninger som indikerer en reaksjon på injeksjonen. Disse bivirkningene er vanligvis ikke alvorlig, skjønt, og er vanligvis kortvarig og behandles.

Reaksjoner på injeksjonsstedet

Etter barnet ditt får sin influensavaksine, overvåke for resten av dagen og påfølgende morgen injeksjonsstedet. Noen av de mest vanlige reaksjoner hos barn i alderen seks til 23 måneder er utslett og andre hudreaksjoner rundt injeksjonsstedet. Dette området kan bli hovne, ømme og betente.

Fever

Mindre vanlig hos voksne enn hos barn er utviklingen av en post-vaksinasjon feber. En mindre feber kan danne innen seks til 12 timer etter injeksjonen, og kan bli liggende i én til to dager. Disse oppstår vanligvis hos personer uten tidligere eksponering for vaksinen --- et barn fikk sin første vaksine, da, er mer sannsynlig å utvikle dette symptomet. Han kan også utvikle mindre smerter og plager, frysninger eller hodepine.

Allergiske Reaksjoner

Foreldre kan ønske å ha sine barn testet for et egg allergi før du mottar en influensa skutt. Vaksinen fremstilles ved hjelp av eggene, slik at personer med allergi kan oppleve en reaksjon på vaksinen. Vaksinen kan ikke dyrkes uten bruk av egg, men spormengde av egg kan utløse reaksjon bare i de med alvorlige allergier.

Nesespray Reaksjoner

Influensa vaksine er også tilgjengelig som en nesespray, men i stedet for døde virus, inneholder den svekkede live seg. Dette blir tilfelle, kan eksponering for nesesprayen vaksine forårsake influensalignende symptomer som oppkast og rennende nese. Til tross for dette potensialet reaksjon, ikke nesesprayen vaksine faktisk ikke infisere barnet ditt med influensa --- hun kan rett og slett oppleve en lignende reaksjon.