Digidexo.com

Den beste måten for kvinner å miste vekt på Butt & Lår

Noen kvinner trenger bare å se på et stykke kake og deres lår og rumpe for å utvide. Hvordan kan du bli kvitt det overflødig fett? Glem de sprø dietter, de latterlige vibrerende band som visstnok brenne fett mens du hviler og de såkalte mirakel fettforbrennende narkotika. Det er bare én måte for en kvinne å gå ned i vekt av hennes rumpe og lår, og det er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker.

Spis sunt

Spis frokost. Å miste vekt og spise sunt går hånd i hånd med trening. Hvis du trenger å miste de ekstra jiggle på rumpe og lår, så du trenger energi for å forbrenne fettet på treningsstudio. Spis en sunn frokost med frokostblanding og skummet melk, havregryn eller et egg og toast. Spis en frukt, også. Du vil finne at hvis du spiser en god frokost vil du føle deg mindre sulten til lunsj, og du vil også ha mer energi for dagen. Alternative egg og korn dager slik at kroppen ikke blir for vant til en type mat.

Spis tre små snacks mellom hvert måltid. For snack tid, ta en frukt, en kopp rå grønnsaker, en riskake eller protein bar. Pass på at hvis du velger riskaker eller proteinbarer, spiser du bare én per dag og spis grønnsaker eller frukt for de resterende snacks i dag. Å spise kokt kylling og ris til hver middag og kald kalkun smørbrød til hver lunsj vil bli gamle fort. For å hindre deg fra å bli brent ut på sunn mat, prøve forskjellige oppskrifter. Det finnes mange sunne og deilige måter å tilberede et kyllingbryst. Legge til nye krydder, eller prøve å blande kylling, reker eller fisk med en liten porsjon av din favoritt pasta.

Drikk vann. Det vil holde deg hydrert som du brenner av låret og baken fett og kan også gjøre huden din ser klarere. Vann hjelper deg også til å fordøye maten bedre og hjelpemidler i å regulere appetitten. Legg litt krystall lys til et par av dine åtte glass om dagen, og du vil ikke engang føle at du drikker vann.

Reduser fettinntaket. Si farvel til store stykker av sjokoladekake for en stund. Hver gang en stund belønne deg selv med en sjokolade rute for å temme dine søt tann og holde kontroll over din trang til å binge.

Trening

Gjør intense aerobic øvelser. Høy intensitet aerobic intervall trening, ifølge en studie publisert i "Journal of Applied Physiology," øker en kvinnes fettforbrennende potensial. Et eksempel på denne typen trening er ridning en ergometersykkel i normalt tempo i 15 minutter, og etter det ved rasende sykling for fire minutter. Gjenta for en time. Bli med på en spinningtime for en like intens fettforbrennende trening.

Gjør knebøy og leg heiser å tone musklene i lårene og baken til å hjelpe bli kvitt fettet raskere.

Ikke overdriv treningsøktene. Working ut rasende hver dag i uken kan hjelpe deg å få resultater raskere, men det kan også øke smerte og sårhet du vil oppleve fra intens fysisk trening. Prøv å trene to dager på, en dag av. Det vil gi dine ømme muskler en sjanse til å slappe av og gjenoppbygge.

Konsultere legen din før du starter et fysisk treningsprogram. Legen din kan også ha noen tips for å hjelpe deg å møte dine vekttap mål.