Digidexo.com

Hud & Eye komplikasjoner med Ambien CR

Ambien CR er en slow-release sovne som inneholder zolpidem tartrate. Det er en imidazopyridingruppe klassen ikke-benzodiazepin hypnotisk. Mens de fleste av de betydelige bivirkninger rapportert i kliniske studier utført av produsenten sanofi-aventis bemerket neste dag søvnighet, svimmelhet og hodepine, et lite antall prøvedeltakere klaget over uønskede hud og øye bivirkninger.

Study Informasjon

Rapporterte bivirkninger av Ambien CR er basert på en tre-ukers klinisk studie ved bruk av både voksne og pensjonister over 65 år Studien brukte 6,25 og 12,5 milligram Ambien CR dosert riktig, og en placebo dosert i en lignende måte. Over de tre-ukers periode, ble bivirkninger notert og dokumentert. Mindre enn 1 prosent av den medisinstudiegruppen bemerket flere typer bivirkninger av øyne og hud.

Bivirkninger av Eye

Av de kliniske forsøksdeltakerne som fikk 12,5 milligram Ambien CR, tre rapporterte synsforstyrrelser; to rapporterte rødhet i øyet og tåkete syn; og en rapportert endret dybdesyn problemer og astenopia, for eksempel belastningen på øynene eller tretthet i øynene. Ett motiv ut fra placebogruppen også bemerket tåkesyn. Ingen øye bivirkninger ble rapportert i gruppen som ble dosert med 6,25 milligram Ambien CR.

Bivirkninger av huden

Ut av den kliniske studien gruppen som ble dosert med 12,5 milligram Ambien CR, rapporterte en person et utslett; én person rapportert merkbar huden rynker; og en tredje rapportert urticaria, vanligvis kjent som elveblest. Det var ingen unormale huden bivirkninger bemerket i placebogruppen. De deltakerne dosert med 6,25 milligram Ambien CR hadde lignende resultater til 12,5 milligram gruppen. Med unntak av huden rynker, rapporterte en person utslett og en urticaria. Igjen, ingen av placebogruppen rapporterte noen uønskede bivirkninger.