Digidexo.com

Hva er fordelene med Acai Burn?

Vekttap produkter som hevder å hjelpe folk kaste uønskede pounds flom butikkhyllene. Acai Burn hevder å være trygg og ha færre bivirkninger enn forbundet med vanlige moderne vekttap systemer. Den acai berry brukes i Acai Burn er rik på antioksidanter, fiber, vitaminer A, B og C, kalsium, proteiner og aminosyrer, en kombinasjon som inneholder en rekke fordeler.

Vekttap

Studier viser brukere av Acai Burn miste et gjennomsnitt på 14.99 pounds over en åtte ukers periode. Vekttap beløpene ikke er konsistent for alle siden daglige aktiviteter, inntak av mat og genetikk varierer. Pillen inneholder Garcinia cambogia, krom, Gymnema Sylvestre og grønn te i tillegg til acai berry. Kliniske studier fant denne blandingen av ingredienser forårsaket brukere å miste opptil 4,5 ganger mer vekt enn de som ikke bruker produktet. Vekttap er også hjulpet av riktig fordøyelse som kan oppnås ved regelmessig inntak av Acai Berry funnet i ACIA Burn. En bedre fordøyelsesprosessen øker kroppens evne til raskt å brenne fett.

Energi

Ved hjelp av Acai Burn kan forårsake en økning i energinivået. Produktet advarsler tar en kapsel for sent på kvelden for å unngå søvnforstyrrelser. Dette kan være knyttet til koffein som finnes i grønn te, en komponent av Acai Burn. Også, siden Acai Berry fungerer som et kolon cleanser, energinivået øke. En ren kolon tillater kroppen å absorbere mer av næringsstoffene i maten, noe som vil heve energinivået.

Helse Fordeler

Antioksidanter undertrykke potensielt skadelige frie radikaler i kroppen. Frie radikaler spiller en rolle i en rekke aldersrelaterte sykdommer. Acai er rik på antocyaniner som har vist seg å beskytte blodkar, redusere blodtrykk og lavere kolesterol. Anthocyaniner er også aktive midler mot Alzheimers sykdom og diabetes. Studier viser acai å ha anti-inflammatoriske elementer. I tillegg acai ekstrakt hemmet vekst og reproduksjon av leukemiceller i et laboratoriestudium. Antioksidanter kjent for effektive forebyggende tiltak for øye-relaterte sykdommer som grønn stær og makuladegenerasjon er også funnet i Acai Berry.

Sleep

Acai Burn kan bidra til å fremme søvn. Vitamin B, som finnes i ACIA bær, hjelper hjernen med å opprettholde dopamin og serotonin produksjon. Dopamin er en narkotika bedøvelse utnytte til å forårsake en pasient å gå i dvale før under en prosedyre. Aminosyrer som finnes i acai bær kan også hjelpe søvn ved lindrende spente muskler.