Digidexo.com

Hvordan Naturligvis lindrer halsbrann

Hvordan Naturligvis lindrer halsbrann


Halsbrann kan være svært irriterende og noen ganger svært smertefullt. Det er mange over disk medisiner for å lindre halsbrann, men hvis ikke en for å ta en rekke medisiner, så hvorfor ikke prøve noen hjemme rettsmidler som naturlig kan redusere halsbrann?

Hvordan Naturligvis lindrer halsbrann

•  Spis et eple. Epler nøytralisere syren i magen i ca 5 minutter. Braeburn eller Gala epler som fungerer best for å lette symptomer på halsbrann. Stangselleri og kål også bekjempe symptomer på halsbrann ved å minimere syre i magen.

drikke eple cider eddik og honning. Eddik høres kanskje ikke ut som den type ting du ønsker å ta for halsbrann, men det faktisk reduserer syre i magen ved lettelser fordøyelsen og hjelpe prosessen sammen. Alt du trenger er to spiseskjeer av eple cider eddik og 2 ss rå honning for å lindre halsbrann symptomer nesten umiddelbart.

For å lindre halsbrann, prøve å drikke en halv kopp kjernemelk. Buttermilk er best hvis det er is kaldt siden smaken ikke alltid appellere til folk. Du kan melde deg av vanlig helmelk hvis du liker, men effekten av halsbrann lettelse er ikke så rask.

Spis mandler. Mandler er spesielt bra for fordøyelsen, fordi de nøytralisere magesyre. Ta en håndfull (ca 15-20) og i en halv time halsbrann vil bli borte.

basilikumbladene også bidra i å lindre halsbrann, samt bekjempe kvalme og gass. Tygging basilikumblader reduserer magesyre. Spise 2 eller 3 av basilikumbladene for å finne umiddelbar lindring.

Peppermynte er en flott fordøyelse hjelpemiddel og bidrar til å minimere effekten av halsbrann. Noen gang lurt på hvorfor mange restauranter holder peppermynte candies nær register? Det er fordi de vet de hemmelige fordeler som peppermynte kan gi for dårlig. Bare et par av peppermynte candies etter et stort måltid kan gjøre at du føler deg bedre fort.