Digidexo.com

HGH for Weight Loss

Humant veksthormon, eller HGH, er naturlig forekommende. Den når sitt høydepunkt i barneårene til hjelp i vekst. Som vi alder, gradvis begynner hypofysen til å produsere redusert mengder HGH. Menneskelig veksthormon er tenkt å forsinke aldringsprosessen og kan bidra til vekttap.

Hvordan HGH Works

Fordi HGH bistår leverfunksjon, kan mangel på hormonet inhibere bukspyttkjertelen fra å produsere nok insulin til adekvat å bryte ned karbohydrater. Dette kan føre til en økning i fett på grunn av overflødig lagring av glukose i fettcellene. Ifølge somatropin.net, vil HGH hjelpe kroppen din til å bruke fett butikker for energi, noe som vil bidra til vekttap.

HGH og fettreduksjon

HGH kan bidra til å redusere fettlagrene og bidra til vekttap. Ifølge new.hgh-pro.com, menneskelig veksthormon arbeider for å forbrenne fett ved å binde seg til reseptorer som finnes i hver celle fett. Dette fører til at kroppen erfaring lipolyse, eller nedbryting av fett. Økt fettlagrene kan redusere butikker av HGH i kroppen.

Økt muskelmasse

HGH kan bidra til å øke cellevekst i muskelvev i tillegg. Økt muskelmasse bidrar til høyere metabolisme. Ifølge US National Library of Medicine, økt muskelmasse bidrar til sportslige prestasjoner og generelle helse. Det hjelper også å skape en samlet høyere metabolic rate som bidrar til økt kaloriforbrenningen.

HGH injeksjoner og kosttilskudd

Humant veksthormon er generelt injisert. En syntetisk form er tilgjengelig med en resept. Kostnad for injeksjoner kan variere fra $ 800 til $ 3000. Injeksjoner kan være nødvendig for hver måned for å opprettholde resultater. HGH er også solgt i supplement form i de fleste helsekost uttak, men det er ingen definitive bevis på at de arbeider for å øke HGH nivåer.

Bivirkninger

HGH ikke har bivirkninger. Bruk kan føre til gynekomasti, eller forstørrede mannlige bryster. I tillegg er det en sjanse for leddsmerter, hevelse i ekstremiteter, muskelsmerter og leverskader. Snakk med legen din om mulige risikoer før man vurderer HGH injeksjoner eller kosttilskudd.