Digidexo.com

Hva er Nasonex Spray?

Nasonex spray er også kjent som mometason og tilhører medisinering familie av kortikosteroider. Kortikosteroider er ellers kjent som steroider. Nasonex, som bare er tilgjengelig på resept, anvender steroider ved behandling av nasal allergi, og polypper i nesegangene. Nasonex tar ned betennelser i nesegangene gjennom bruk av steroidet.

Nasonex

Pasienter i behandling av allergisk rhinitt eller høysnue og andre allergier bruker Nasonex spray. Nasonex tar bort mange av symptomene forbundet med høysnue som nysing, rennende nese, kløe i nesen, og betennelse som ofte kommer med en allergi i nese passasjer.

Slik fungerer det

Nasonex bruke et kortikosteroid for behandling av allergisk rhinitt. Ifølge Mayo Clinic, kortikosteroider er kjemikalier som etterligner hva kroppen gjør på egen hånd. Kroppen vår produserer kortison og hydrokortison. Dette er hormoner som produseres naturlig av binyrene som sitter på toppen av nyrene. Kortikosteroider faktisk duplisere hormonene i kroppen vår. Kortikosteroider bidra til å kontrollere stress av sykdom og skade. De kan også hjelpe immunsystem fungerer ordentlig, og bidra til å redusere betennelse.

Skadevirkninger

Det er noen ugunstige virkninger av anvendelse av steroider. Kortikosteroider kan negativt samhandle med ketokonazol som er en soppdrepende medisiner ifølge Mayo Clinic. Ifølge E Med TV, når en person har benyttet steroider i lang tid, kan steroider har noen alvorlige bivirkninger som for eksempel å slutte å jobbe etter lang tids bruk.

Side Effects

Tatt i betraktning at Nasonex har et kortikosteroid i denne medisinen det også er andre bivirkninger å se opp for. Noen kan være irriterende, mens andre kan ha behov for legehjelp som blodig slimete, kalde eller influensalignende symptomer, muskel eller skjelettsmerter, rennende nese, hoste, hodepine, brystsmerter, øreverk og virusinfeksjoner.

Kan bli verre

Mens Nasonex faktisk inneholder et steroid for å redusere betennelse, ifølge Mayo Clinic effektene av steroidet er ikke så ille som symptomene kan være fordi steroidet ikke er tatt muntlig, er det inhaleres gjennom nesen. Med andre ord, kan det være verre hvis brukeren var å ta det muntlig.

Ikke alle Bad

Nasonex benytter et steroid for å redusere inflammasjon i nesegangene ved å begrense kroppens evne til å produsere en immunsystemet reaksjon. Dette kan være en effektiv metode for behandling av allergier. Derfor kan en person leve livet uten nysing og ha en kontinuerlig rennende nese.

Jevnlige eksamener

Mens behandling nesepolypper eller høysnue med Nasonex kan det være en god idé, opprettholde regelmessig helse undersøkelser for å være sikker på denne medisinen fungerer som den skal med lite bivirkninger. En person kan ha for å ta hensyn til de positive bivirkninger kontra de negative virkningene denne medisinen medfører.