Digidexo.com

Hvordan redusere Eye Infeksjon

Den mest vanlige øyeinfeksjoner, konjunktivitt (rosa øye) og blefaritt, er forårsaket av bakterier, og er lett behandles i henhold til www.alcon.com. Øyeinfeksjoner er svært smittsom, så det er veldig viktig å se en lege når de tidligste tegnene vises. Spredningen av øyeinfeksjoner skjer gjennom fysisk kontakt, dele håndklær eller klær, og deling øye medisiner eller makeup. Det er både naturlig og medisinske behandlinger for å redusere en øyeinfeksjon effektivt.

Hvordan redusere Eye Infeksjon

Hvordan redusere Eye Infeksjon

•  Gå oppsøke lege umiddelbart hvis du har mistanke om en øyeinfeksjon å hindre at den sprer seg til venner og familiemedlemmer. Fortell legen din alle dine symptomer.

Fyll alle resepter legen gir deg. Bruk alle doser av resepter selv om symptomene forsvinne.

Bruk over-the-counter fuktighetsgivende øye-dråper for å opprettholde riktig fuktighet i øynene.

Påfør en varm vask klut over øynene og nesen. Kjør kluten under rennende varmt vann i 20 sekunder, og vri ut overflødig vann. Ifølge www.alcon.com, denne metoden "fjerner øyelokket rusk, reduserer bakterier og stabiliserer tear film ved å slippe oljeholdig sekret fra øyet kjertler."

Skyll kluten med varmt vann så ofte som nødvendig for å opprettholde varme og fuktighet i 30 minutter. La øynene hvile i 1 time, og deretter gjenta igjen.

Vask hendene med såpe og varmt vann i 20 sekunder så ofte som mulig for å drepe bakterier og for å hindre spredning av smitte. Skylling i 5 til 10 sekunder under varmt vann.

Ikke gni øynene. Dette kan irritere dem videre og føre til infeksjon å spre seg til andre.

Hint

  • Ikke la vannet blir for varmt når du fukte en klut eller vaske hendene.