Digidexo.com

Hvordan til Store Coleslaw skikkelig for å hindre matforgiftning

Coleslaw står for mer enn halvparten av all kål forbrukes i dette landet. Det er en enkel måte å legge til vitamin C og viktige mineraler i kostholdet ditt. Enten du gjør coleslaw hjemme eller kjøpe den fra deli tilfelle, kan du hindre matforgiftning ved å lagre coleslaw skikkelig.

Hvordan til Store Coleslaw skikkelig for å hindre matforgiftning

hvis du kjøper bagged coleslaw blanding på Rimi, sjekk \ "salg etter \" dato. Ikke kjøp en pose som har et utgått dato, eller som har coleslaw med brune kanter, eller hvor innholdet ser våt eller slimete. Oppbevar coleslaw i posen i kjøleskap som er 40 grader Fahrenheit til du er klar til å bruke den. \ NHvis du velger en hel kål, sjekk for å se at de ytre bladene er friske og klare, og det er ingen brune flekker.

Hvis du kjøper ferdiglagde coleslaw i deli delen av supermarked din, spør deli manager når det ble gjort opp. Prøver alltid å få en kartong med coleslaw som er rykende fersk. Hvis denne informasjonen ikke er tilgjengelig, sjekk \ "salg etter \" dato.

Hvis lage coleslaw hjemme, blande opp bare så mye som du tror du vil forbruke på ett måltid. Coleslaw blanding er vanligvis kombinert med majones og kryddere, så det er viktig å kjøle den så snart som mulig etter at den er blandet sammen. Retur posen med en hvilken som helst gjenværende coleslaw blanding til kjøleskapet. \ NWhether bruker deli coleslaw eller legge dressing til Bagasje coleslaw blanding, avkjøl den oppdiktede coleslaw på 40 grader Fahrenheit før det er tid for å tjene. Hvis transport til en piknik, bære i et godt isolert kjøligere omgitt av kalde omslag.

Hvis coleslaw sitter i romtemperatur i mer enn to timer, kaste den ut. Hvis det sendes tilbake til en 40 graders Farenheit kjøleskap etter å ha sonet, er det trygt å bruke igjen. Ikke tjene det en tredje gang.

Coleslaw laget med en sukker-eddik dressing er tryggere for bærer på en piknik enn kål laget med en majones dressing. Det kan også fryses i opptil en måned. Tine i kjøleskapet til lese å tjene.

Hint

  • Nye tilfeller av coleslaw relaterte matforgiftning har vært knyttet til bakterier fra kål i stedet for giftstoffer i bortskjemte majones. Sørg for at du vasker strimlet kål i kaldt rennende vann før bruk. Bagasje coleslaw mix er vanligvis vasket; som en ekstra forholdsregel, kan du vaske pose coleslaw mix og renne godt. Det vil ikke påvirke kvaliteten.