Digidexo.com

Hvordan Raise den øverste halvdelen av en seng

Hvordan Raise den øverste halvdelen av en seng


Heve hodet av sengen 4 til 6 inches anbefales for å hindre nattlige symptomer på syre reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom. Det fungerer ved å forhindre strømmen av syre oppover. Når fordøyelseskanalen er holdt i en vinkel, er syre i stand til å gjøre sin vei til halsen. Ifølge Dr. George Fantry, ved University of Maryland Medical Center, propping overkroppen med puter er ikke effektiv og vil øke sannsynligheten for acid reflux symptomer.

Hvordan Raise den øverste halvdelen av en seng

Fjern madrassen og boksen våren fra sengen rammen for å gjøre løfte det enklere. Verve en venn til å hjelpe med å flytte hvis mulig.

Velg en bred tre blokk som er 4 til 6 inches høy. Alternativt kan du bruke trelim til å feste flere mindre blokker for å nå en høyde på 4 til 6 inches.

Løft det ene hjørnet av senga og fest tre blokk til beinet på hodet av sengen ved hjelp av en lang spiker. Hamre spikeren i flukt med tre og være sikker på at den går gjennom skogen og inn i beinet av sengen.

Løft motsatt hjørne av sengen og gjentar trinnet ovenfor. Når begge sider er blokkert, riste sengen kraftig for å sikre at blokkene vil det bli stående.

Sett madrassen og boksen våren på sengen rammen.

Hint

  • Et stort stykke av skum som er kileformet vil også heve hodet av sengen. Løft toppen av madrassen opp og sett skummet med den tynnere enden som vender mot fotenden av sengen.