Digidexo.com

Healing med Comfrey

En vanlig urt som brukes i kinesisk medisin i de siste 2000 årene, er Comfrey et yndet førstehjelp forsyning i de fleste urte utøvere lager av urter. Comfrey er ikke bare en eksepsjonell urt å bruke på eksterne sår å fremskynde healing, men kan brukes internt for å behandle en rekke interne helsemessige forhold også.

Ekstern Healing Bruk av Comfrey

En av de mest utbredte bruken av Comfrey anlegget er eksternt program som kan brukes til å behandle hevelse, betennelse, brannsår, kutt og andre eksterne sår. Mange utøvere sverger ved dette anlegget makt til å helbrede brukket bein, men samtidig kan det forenkle helbredelse ved å redusere hevelse og lindre smerte er det ingen reelle bevis på at det faktisk raskere bein helbredende prosess.

Den vanligste metode for å bruke Comfrey eksternt for å behandle sår er ved en grøtomslag. Bladene av planten blir gjort om til en tykk pasta og påført på den sårede område, og deretter dekket av en tynn duk. Denne pasta bidrar til å trekke ut infeksjon av såret, og når det begynner å tørke den trekker seg sammen huden hjelpe til å lukke såret. Dette bidrar ytterligere til å hemme infeksjon oppstår.

En salve kan også fremstilles fra bladene av planten Comfrey, og anvendelse av salven kan anvendes til behandling av åreknuter, magesår, gikt, sår, stammer og forstuinger, og nesten enhver annen ekstern sår som oppstår. Når et avkok fra anlegget er gjort, kan den brukes som en vask for huden for behandling av akne, eksem og psoriasis, eller som medøyenvask for betente og irritasjon i øynene.

Intern Healing Bruk av Comfrey

Comfrey kan også bli fortært til å behandle en rekke interne uroligheter, men det bør bare brukes under tilsyn av en kvalifisert urte helse utøveren. Noen studier har vist at langvarig bruk av store doser av Comfrey kan ha noen innvirkning på leveren, selv om mange naturmedisinere spørsmål ved gyldigheten av disse påstandene. Likevel er det alltid lurt å bare ta urte kosttilskudd som anbefales og administreres av kvalifisert urte spesialister.

Comfrey blir ofte administrert som skal anvendes internt for å behandle fordøyelsesproblemer, fordi den bidrar til å hjelpe til med riktig fordøyelsen og hjelper til med noen fordøyelsessykdommer, for eksempel irritabel tarmsyndrom. Det er også ofte foreskrevet for å hjelpe til med hals problemer som laryngitt og som et slimløsende for tilstander som bronkitt og tørr hoste.