Digidexo.com

Nonsurgical vekttap alternativer

Fedmekirurgi, eller vekttap kirurgi, kan ikke være et alternativ for noen overvektige mennesker som helse komplikasjoner er alvorlige nok til å gjøre vekttap obligatorisk og imperativ. Noen overvektige mennesker foretrekker en kirurgisk alternativ for vekttap, men har ikke forsikring å betale for det. Andre er ikke så komfortabel med tanken på kirurgi og vil heller ta en alternativ rute til vekttap. Det er andre medisinske alternativer tilgjengelig for vekttap som ikke involverer noen kirurgisk invasive prosedyrer.

Svært lav-kalori diett programmer

Mange medisinske fasiliteter tilby noen form for svært lav-kalori diett plan som innebærer å erstatte fast føde med flytende måltider. Denne metoden gir mange fordeler, inkludert rask vekttap og betydelig forbedring på medisinske problemer som diabetes, høyt blodtrykk og kolesterol. En intens helse vurdering er tatt for å avgjøre om pasienten er frisk nok til å tåle programmet. Hvis ja, er pasientens matvaner og mosjon diett overvåkes nøye hver uke.

Vektkontroll klasser

Vektkontroll klasser undervises av registrerte dietitians sammen med fysiologer er også tilgjengelig på de fleste helsesentre. Pasientene er utdannet på ernæring og hvordan det påvirker kroppen, påvirke dem til å ta bedre spise valg og å trene regelmessig. Dessuten er psykologiske og atferdsmønstre undersøkt for å bestemme de mentale hindringer som blokkerer vekttap.

Vekttap medisinering

For de som er alvorlig overvektig og finne en eller annen grunn deres vekttap innsats er uproduktivt, kan leger foreskrive vekttap medisinering. Medisiner, men erstatter ikke slanking eller trening. Vekttap medisinering bare forbedrer resultatene av en sunnere livsstil, som legen din vil forklare og understreke.

Individuell kostholdsrådgivning

Dette alternativet er for overvektige mennesker som ikke er solgt på ideen om kirurgisk vekttap, men vil heller ha en mer personlig eller en-til-en tilnærming til ernæring og trening som er spesielt tilpasset deres behov.

Weight Watchers

Mange medisinske fasiliteter refererer ofte overvektige pasienter til en lokal Weight Watchers plassering. Dette er fordi Weight Watchers programmet er anerkjente, samt fornuftig og enkel å administrere på din egen tid. Weight Watchers medlemmer er utstyrt med en mat guide som tildeler et visst antall poeng til matvarer, inkludert noen restaurant og raske matvarer. Ideen er å holde seg under et visst antall punkter spist pr dag. Det er også månedlige Weight Watchers møter der medlemmene kan veie inn og dele sine vekttap problemer og suksesser.