Digidexo.com

Hvordan gjenopprette fra en Trakk Hamstring Raskere

Hvordan gjenopprette fra en Trakk Hamstring Raskere


En trakk hamstring er en av de mest smertefulle former for beinskader, og når den ikke behandles riktig kan ta lang tid å helbrede. Hvis du har skadet din hamstring og er på utkikk etter en måte å komme seg så raskt som mulig, vil litt hvile og avslapning og noen enkle tips hjelpe deg å komme i gang så snart som mulig.

Bruksanvisning

Bruk hamstring så lite som mulig mens du er utvinne. Dette kan være svært vanskelig, som hamstrings er store muskelgrupper som kreves for nesten hver eneste bevegelse; vil imidlertid så mye sengeleie som mulig og bare milde gang hjelpe deg å gjenopprette fra en trakk hamstring.

Påfør et produkt, for eksempel en krem eller gel til området med ikke bare presser fluider vekk for å redusere betennelse og hevelse, men også øker blodsirkulasjonen til området. Slike produkter vil skape både en varm og kald følelse på huden og bør brukes regelmessig med masserende bevegelser.

Plasser isposer på din trakk hamstring å hjelpe utvinning og lindre smerten. Isposer bør plasseres på området i ca 15 minutter hver 2 timer eller så. Unngå å bruke varme som muskelen gjenvinner, da varmen vil føre til betennelse, hevelse og smerte.

Strekk bena i løpet av dagen, men pass på at de strekninger er jevne, flytende og ikke-aggressive. På ingen måte bør du være praktiserende yoga mens i utvinning; kan imidlertid enkle tå tær og leg extensions bidra til å holde fleksible, øker blodsirkulasjonen og fremme helbredelse. Sørg for at strekningen ikke blir smertefullt, stopper på noe punkt bevegelsen blir ubehagelig.

Masser trakk hamstring å hjelpe flush giftstoffer, redusere stivhet og fremme helbredelse. Bruk milde slag, stopper på det punktet av smerte eller ubehag. Bruk lange flyter slag eller små sirkulære bevegelser, alltid i bevegelse mot hjertet.