Digidexo.com

Hvordan Drop 10, 20, 30 (pund) pund i måneden på Fat Free eller Low Fat Diet

Hvordan Drop 10, 20, 30 (pund) pund i måneden på Fat Free eller Low Fat Diet


Slanking kan være vanskelig, spesielt med alle de deilige fettrik mat der ute. Den raskeste måten å miste 10, 20, eller 30 pounds i en måned noen ganger er å gå på en lav fett eller fett gratis diett. Her har du fortsatt få noen av smak som du elsker i matvarer uten den høye mengden fett.

Hvordan Drop 10, 20, 30 (pund) pund i måneden på Fat Free eller Low Fat Diet

Start summere opp de fete gram og kalorier

Å miste den 10, 20, eller 30 pounds i en måned så må du begynne å telle kalorier og fett. Hvis du tar i store mengder usunt fett i kosten dette kan sabotere din vekttap innsats. Dårlig fett inkluderer rask mat som er høy i mettet fett og snacks og godbiter med høyt sukker. Så du vet, slår sukker til fett. Så jo flere mengder du spiser matvarer med høye mengder mat jo mer sannsynlig er det å få vekt. Prøv å sette en kalori og fett utvalg for hver dag og hold deg til den. Hvis du ønsker å gå ned i vekt vil du ønsker å kutte ut 500 kalorier hver dag så er det satt for din alder og vekt. Jeg vil inneholde en kalori kalkulator ved slutten av denne artikkelen i linker-delen.

Velge lav-fett / Fat Free Foods som fungerer for deg

Det er hundrevis av lite fett og fett gratis mat på markedet i dag. Men pass mange er høy i kalorier. Les etikettene og sørg for at det du velger for din diett ikke er høy i kalorier selv om det står fett gratis. Noen produkter vil si fett gratis og en porsjon kan være en cookie som er 100 kalorier. Ikke kast bort kaloriene for dagen så sørg for at du velger matvarer som vil gjøre at du føler deg full og som vil gi deg større mengder for et lavere antall kalorier. Matvarer som grønnsaker, frukt, hele korn, redusert fett melker og oster, og magert kjøtt som kylling og kalkun er ditt beste spill. Det er greit å gi deg selv en og annen godbit selv, men bare ikke overdriv. Skjær ut kosthold drinker og bytte til drikkevann. Det er tonnevis av smakstilsetninger du kan kjøpe som vil gjøre vannet smaker godt og vil bare legge til 5 kalorier en porsjon. På den måten du får vanninntaket du trenger.

Ikke bli motløs

Du kan ikke slippe vekten av så fort du kan gjerne i begynnelsen, men hold deg til den. Det vil ta tid å komme i en rutine av å spise sunt og holde seg til den nye lav-fett / fett diett. Og avhengig av din kropp og alder noen ganger vekten ikke faller av så raskt som vi ønsker. Dette er fordi når vi blir eldre vår metabolisme begynner å avta. Så hold med ditt nye kosthold og holde en logg over fremgangen din. Og alltid belønne deg selv for å møte dine mål!