Digidexo.com

Natural Pain Relief for skrumplever

Cirrhose i leveren er en tilstand som kjennetegnes ved arrdannelse og inflammasjon assosiert med lever vev som er blitt skadet. Leveren forsøker å regenerere cellene når den blir ødelagt, og over tid, blir arrvev rikelig, nedsatt leverfunksjon og skrumplever setter inn. Denne tilstanden er ofte smertefullt, men kan noen ganger behandles med naturpreparater.

Komprimerer

Bruk av varmt og kaldt vekslende komprimerer i tilfeller av skrumplever har vist seg å være uvurderlig. Hos personer som lider av skrumplever, kan smerten av en betent leveren variere fra en kjedelig, konstant verke til en skarp stikkende smerte. Loven av å behandle magen med vekslende varme og kalde komprimerer kan få smertelindring av skrumplever og lindre hevelse i noen tilfeller.

Start med å bruke en varm komprimere for eksempel en varmeflaske pakket inn i et håndkle og bruke den til det berørte området på magen i ca tre minutter. Etter tre minutter utløper, fjern varm komprimere og legge til en kald en, for eksempel en ispose innpakket i et mykt håndkle. Slå den varme og kalde komprimerer frem og tilbake inntil smertene er lettet.

Hjelpe kan være forbigående, men denne metoden kan benyttes så ofte som det trengs.

Urte og naturlige kosttilskudd

Det er mange urte kosttilskudd som er tenkt å lindre skrumplever symptomer.

Papaya frø har blitt vist for å behandle levercirrhose, og gi lindring av tilhørende ubehag. Pasienten bør slipe frøene ved hjelp av baksiden av en skje for å trekke ut væske som produseres. Pasienten bør spise 1 ss. av papaya-seed extract blandet med 10 dråper ferskpresset lime juice to ganger per dag i 30 dager for å oppleve lindring av symptomer.

Et annet alternativ er å konsumere juice av den etterfølgende eclipta, eller eclipta alba, anlegg. Saften ekstrahert fra alle deler av anlegget (blader, stammer og røtter) bør tas ved teskje tre ganger om dagen. Det kan blandes med honning å gjøre det smake mindre bitter.

Picrorhiza kurroa er en annen plante som brukes til å behandle skrumplever. Roten av anlegget er malt til et pulver og blandet med honning og tatt tre ganger per dag på 1 ss. av pulver per dose. Denne urten sies å stimulere galleproduksjon i leveren, noe som kan lindre svelling og smerte forbundet med cirrhose.

Daglige endringer

Hvis du bruker alkohol, stopp. Det beste du kan gjøre for å lindre skrumplever forårsaket av overdreven alkoholbruk er å slutte å drikke alkohol helt.

En godt balansert kosthold som inneholder nøtter, frø, frukt, grønnsaker og melk kan være nyttig i lindre skrumplever smerte også. Avstå fra bearbeidet, stekt og hermetisert mat. Økologiske produkter er anbefalt som den ikke inneholder kjemiske plantevernmidler som er giftig for leveren. Ditt kosthold bør være lav i fett og raffinerte karbohydrater.