Digidexo.com

Slik unngår Svømmekløe

Slik unngår Svømmekløe


Bading i en innsjø er annerledes enn svømming i havet. Du trenger ikke å bekymre deg for å miste et lem i et haiangrep, men du har å stri med andre risikoer, slik som Svømmekløe. Svømmekløe er et kløende utslett forårsaket av visse parasitter som lever i ferskvann snegler og til, vannfugler. Parasittene migrere mot snegler å ender og gjess og gå tilbake til vannet gjennom infiserte egg og avføring. Du vil vanligvis utvikle kløe en time etter å ha forlatt vannet. Ta forholdsregler for å redusere sjansene for å utvikle denne irriterende tilstand.

Bruksanvisning

•  Unngå bading i visse flekker. Hvis flere personer har klaget over Svømmekløe i ett område av innsjøen, holde seg borte. Svøm i en annen area.That betyr ikke at du vil ikke få det, men i det minste er du redusere risikoen.

Ikke bade i myrområder. Snegler er kjent for å bebo disse typer områder, så hold deg unna.

Unngå fjæra. Du er mer sannsynlig å utvikle Svømmekløe nær strandlinjen. Svøm lenger ut, hvis du er en god svømmer.

Skyll huden din så snart du får ut av vannet. Du trenger rent vann, så hopp inn i en dusj eller spyles. Hvis du ikke kan gjøre det med en gang, kan du bruke et håndkle og tørk ned alle utsatte områder.

Ikke mat fuglene. Du ønsker ikke infiserte fugler rundt din badeplass sprer parasitten.

Tips og advarsler

  • Hvis du utvikler Svømmekløe, unngå å skrape kløe. Påfør Calamine lotion eller en over-the-counter krem ​​som inneholder antihistaminer eller hydrokortison.