Digidexo.com

Hvordan De-Skunk

Hvordan De-Skunk


Skunk spray fører sjelden noe mer alvorlig enn en svært ubehagelig aroma med mindre du er sprayet i ansiktet. Skyll med rent vann umiddelbart og oppsøke lege hvis en skunk spray dine øyne, nese eller munn på nært hold. De-skunk hud, klær eller klappe med en hjemmelaget eller kommersiell nøytraliserende løsning for å fjerne skunk olje og tilhørende lukt. Søke så snart som mulig etter skunking for de beste resultatene. Du må kanskje skal etterligne de-skunking rutine et par ganger før lukten forsvinner helt.

Hvordan De-Skunk

Eddik og vannsprut

•  Bland vann og hvit eddik sammen i en bøtte eller stor beholder med et forhold på 1: 1.

helle noe av løsningen i en sprayflaske, og la resten i blandebeholderen. Bruk spray på berørte huden og suge skunked klær i bøtte.

Spray berørte møbeltrekk, tepper eller myke møbler, testing for fargeekthet på et lite synlig område først.

Skyll behandlede områder med såpe og vann for å fjerne spor av eddik og rest skunk lukt. Gjenta fremgangsmåten om nødvendig.

Påfør eddik og vann blandingen til skunked område av kjæledyret pels ved hjelp av en sprayflaske. Hvis det berørte området er i nærheten av kjæledyret øyne, nese eller munn, bruk en klut til å bruke løsningen. Masser gjennom å dekke alle berørte hår, og vasker pelsen med vanlig kjæledyr sjampo. Skyll med rent vann.

Hydrogenperoksid og natron

Hell 1 qt. hydrogen peroxide i en bøtte eller stor container. Tilsett 1 ts. eller en sprut av oppvaskmiddel og 1/4 kopp natron. Røre nøye gjennom med et tre eller plast skje. Blandingen genererer store mengder skum, som kjemikaliene reagerer for å produsere oksygen i form av bobler.

•  Dypp det berørte området i beholderen eller søke direkte på huden med en klut. Gjelder å klappe pelsen med en klut. Må ikke brukes nær øynene og ta vare å unngå andre sensitive områder som munn og nese. Må ikke svelges blandingen.

La oppløsningen virke i fem minutter. Dusje eller vaske bort skunk lukt remover med såpe og vann eller kjæledyr sjampo hvis du behandler kjæledyret. Skyll igjen med rent vann.

Professional Skunk-Lukt Remover

Kjøp en kommersielt produsert skunk-lukt remover skreddersydd til ditt problemområde. Profesjonelle luktfjernere er designet for bruk på bestemte elementer, så ikke forsøk å bruke skunk lukt fjerning produkter beregnet for tekstiler og møbeltrekk på menneskelig hud eller kjæledyr.

Les instruksjonene på beholderen og følg instruksjonene for den aktuelle søknadsprosedyre. For dyr eller menneskelig hud, gjelder det berørte området, unngå kutt, skrubbsår, åpne eller healing sår, og sensitive deler av kroppen. La behandling for å jobbe for den anbefalte tiden. Skyll med rent vann og gjenta prosedyren dersom lukt er fortsatt påvisbar etter bruk av en kommersiell behandling.

Spray berørte møbeltrekk eller stoffer med en passende kommersiell skunk-lukt remover, etter produsentens retningslinjer. Bruk en beskyttende støvmaske, engangshansker eller vernebriller ved din valgte kommersielle de-skunking renere anbefaler deg å gjøre det.

Hint

  • Parfyme og deodoranter ikke fjerne skunk lukt. Parfymerte produkter maskere problemet midlertidig, men lukt kommer tilbake. Skunk olje forblir stinkende til du nøytralisere eller fjerne det helt.
  • Du må kanskje skal etterligne de-skunking rutine et par ganger før lukten forsvinner helt.
  • Søk råd hos helsepersonell hvis du tror du kan lide en allergisk reaksjon på skunk spray eller de-skunk rette.
  • Blanding av forskjellige midler sammen i et forsøk på å skape en mer potent løsning.
  • Natron og eddik eller natron og hydrogenperoksid kan produsere en uventet mengde skum. Bland med forsiktighet og forberede på en hensiktsmessig og godt ventilert område, helst utendørs.
  • Ikke bruk natron og hydrogen peroxide på tekstiler, klær eller møbeltrekk som det kan forårsake misfarging på enkelte materialer.