Digidexo.com

Typer av hjerte-skjermer for å se etter Arytmi

Typer av hjerte-skjermer for å se etter Arytmi


En arytmi er en distinkt uregelmessig hjerterytme. Det finnes mange typer, ifølge American Heart Association (AHA). Atrieflimmer, noe som resulterer i en svekket, dirrende hjerterytme, påvirker om lag 2,2 millioner amerikanere, ifølge AHA. Mens noen arytmier er harmløse, andre kan være sterke indikatorer på forestående hjertesykdom, slag eller dødelig hjerteinfarkt. Heldigvis kan mange enheter og tester nøyaktig diagnostisere arytmier.

Typer

Ofte er den første enheten en lege benytter for å overvåke en pasients hjerte et elektrokardiogram (EKG). I henhold til AHA, er Holter monitoren en grundigere fremgangsmåte for fremstilling av en EKG lesing. For de som ikke opplever arytmier med få dagers mellomrom, kan en lege bruke en transtelefonisk skjerm, eller hendelse opptaker. Andre testing omfatter tredemølletest, vippebord studien, en elektrofysiologisk test, en esophageal elektro prosedyre og en transtorakal ekkokardiogram (TTE).

Invasiv prosedyrer

Med et EKG, er elektroder plassert på ulike deler av kroppen for å spille inn elektriske hjerte impulser mens i legekontoret. En Holter monitor er en bærbar EKG som kan ta opp elektrisk aktivitet i opptil 48 timer. En transtelefonisk skjermen er også brukt av en pasient hjemme, men bare når en arytmi hendelse inntreffer. Noen pasienter blir bedt om å kjøre eller gå på en tredemølle eller sykle en stasjonær sykkel mens deres hjerte aktivitet blir innspilt. TTE er en detaljert kartlegging av hjertet gjennom ultralyd.

Invasive prosedyrer

Tilt-bordet test poster hvordan pasientens hjerterytme og blodtrykk reagere når en person endrer posisjoner. En intravenøs linje og kateteret blir ofte satt inn for å gi medikamenter og overvåke indre blodtrykk. Med elektrofysiologiske tester, blir en pasient gitt lokalbedøvelse, mens elektrode kateter er plassert i hjertets atriene, ventrikler og andre interne steder. En esophageal elektro fremgangsmåte omfatter innsetting av et tynt, fleksibelt rør gjennom neseboret, og inn i spiserøret.

Analyse

En EKG produserer bølger som dokumenterer registrert impulser av atriene (forkamrene i hjertet) og ventriklene (nedre hjertekamrene). Gjennom nøye analyse av disse bølger, kan leger avgjøre om en arytmi er tilstede. For en transtelefonisk skjerm, sender en pasient bare de registrerte EKGs til legen via telefon. Med elektrofysiologiske tester, elektroder rekord hjerteaktivitet og effektivitet, ofte avslørende plasseringen av en blokkering av hjertet. En TTE pasienten er på sin side, mens en kald gel påføres brystet og bilder av hjertet i aksjon er ført gjennom en enhet plassert på brystet.

Detaljer

Mange leger spør pasienter som bruker en Holter monitor for å holde en journal av alarmerende symptomer og aktiviteter de opplever i løpet av dagen. Dette er nyttig til legen når analysere resultatene, som er trukket opp på en datamaskin for nøyaktig og rask identifisering av uregelmessigheter. Tredemøllen testen er for dem som opplever arytmier mer under anstrengende aktivitet, mens tilt tabellen studien er for pasienter som opplever hyppige svimmel eller besvimelser.

Effektivitet

En person kan ha en arytmi problem, men ikke oppleve en under en standard EKG. Elektrofysiologiske tester er utført trygt over hele verden, ifølge AHA, og TTE har vist seg å være svært effektive. Den elektrofysiologiske testen er mer presis, fordi det kan vise nøyaktig hvor takykardi (unormalt rask hjerterytme) begynner. Ved bruk av begge elektrofysiologiske prosedyrer, kan legen målbevisst starte arytmier ved elektrisk stimulering.