Digidexo.com

hoste ananas

Bøte for en trakk muskel fra Hoste

Hoste er en vanlig del av kalde og influensasesongen, og noen ganger hosten kan være så alvorlig at du faktisk anstrenge en muskel i brystet eller andre steder. Heldigvis finnes det tiltak du kan gjøre hjemme for å hjelpe deg selv helbrede. Hvis du betale prisen, og gjør ingen skade, kan du forvente at muskel belastning å vise bedring i løpet av få dager.

PRIS

Den rette for en trakk muskel er PRIS: beskyttelse, hvile, is, kompresjon og høyde. Hvis du har trukket en muskel i brystet, komprimering og heving kan være vanskelig, men du kan fortsatt hvile og is.

Beskyttelse innebærer å holde området i å bevege seg. Den beste måten å gjøre dette på er å finne en måte å kontrollere hoste. Be legen om å forskrive en hoste medisin, eller snakke med apoteket og har henne foreslå en over-the-counter rettsmiddel som vil gi deg lindring så din trakk muskel kan helbrede.

Kontrollere hoste er også den beste måten å hvile den skadede muskelen. Begrense dine bevegelser og prøve å sove for å gi muskelen tid til å gro.

Påfør en ispose til det berørte området i 15 minutter annenhver time for å redusere betennelse og hevelse. Legg en tynn t-skjorte mellom huden og isen pack, og fjern pakken umiddelbart hvis området skal bli hvit.

Kompresjon bidrar også hindre hevelse. Hvis du har din hoste under kontroll og kan gjøre det komfortabelt, prøv innpakning et ess bandasje rundt brystet, men sørg for at det ikke er så stramt som å føre til at du ubehag eller pustevansker.

Ideelt sett bør de berørte muskelen være hevet over hjertet. Dette kan være vanskelig hvis du har trukket en muskel i brystet. Prøv propping deg opp med noen puter eller ligge på motsatt side av muskelkraft.

Unngå HARM

For to til tre dager etter skaden, unngå HARM - varme, alkohol, løping og massasje - slik at du ikke forverre skaden ytterligere. Gjelder ikke varmeputer eller ta varme bad, ikke drikker alkohol, unngå kraftig flytte så mye som mulig muskler og ikke massere muskelen. Etter to eller tre dager, når trusselen om betennelsen er forbi, kan du bruke varme til det berørte området, flytte den varsomt og massere det forsiktig.

Smertestillende midler

Du kan ta over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen (Advil og Motrin å hjelpe med smerter og betennelser eller paracetamol (Tylenol), som vil gi deg smertelindring bare. Sjekk med legen din før du gjør det hvis du er på andre medisiner for å være sikker på at du ikke vil ha en legemiddelinteraksjon.

Advarsel

Kontakt legen din hvis din smerte er alvorlig, hvis du har ømhet rundt et bein eller dersom symptomene dine ikke begynner å forbedre i noen dager.

Hva er årsakene til hyppig Honking tørr hoste?

En hyppig tørr hoste kan være irriterende og holde deg fra å få en god natts søvn. Symptomer på en hyppig, honking tørr hoste kan behandles med hjem rettsmidler som varm te og honning; over-the-counter pastiller, spray, sirup eller reseptbelagte medisiner. Årsakene til en hyppig honking tørrhoste er infeksjoner og allergier.

Allergier

Sesongmessige allergi mot pollen samt støv og kjæledyr dander allergier kan føre til at du har en hyppig tørrhoste.

Astma

Astma er en kronisk tilstand som kan føre til at du har en hyppig honking tørr hoste, særlig under eller etter trening.

Forkjølelse

Forkjølelse kan føre til at du utvikler en hyppig, honking tørr hoste i flere uker, selv etter de andre symptomene har forsvunnet.

GERD

Hvis hyppige, tuting tørr hoste er ledsaget av en dårlig smak i munnen og halsbrann, kan det være forårsaket av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Kikhoste

Kikhoste, også kjent som kikhoste, er en smittsom sykdom som kan føre til en hyppig honking tørr hoste. Du kan forebygge smitte ved å bli vaksinert mot den.

Røyking

Hvis du er en røyker, kan kjemikalier i tobakk irritere munnen, lungene og halsen, og føre til at du har en hyppig honking tørr hoste.

Årsaker til en tørr hakkende hoste

Årsaker til en tørr hakkende hoste


Hoste kan klassifiseres under to overskrifter: tørre og produktive. Tørr hoste produserer ikke sputum mens produktive hoste gjør. En kronisk tørr hoste (når han hoster har vart mer enn åtte uker) er vanligvis forårsaket av røyking. Som følge av betennelse i lungene, røykernes hoste er høyt og hacking, typisk kiling i halsen på vei ut. Ofte, luftveisinfeksjoner begynne med tørr hoste da, over tid, blir produktiv hoste.

Common Cold

Lett spre seg, dette virusinfeksjon påvirker din øvre luftveier, som inkluderer nese og svelg. Det går inn gjennom nesen, samle det og også reiser til halsen. Halsen spasmer som den prøver å bli kvitt den inntrengende virus, noe som resulterer i en vedvarende hoste. Som du sikkert vet fra mange kalde opplevelser, mens lunger, sår hals og nysing synes dårlig i øyeblikket, de fleste forkjølelse forsvinne uten noen varige effekter. Imidlertid kan en viral infeksjon så som denne etterfølges av mer alvorlige tilstander.

Bronkitt

Bronkitt er en tilstand karakterisert ved betente bronkiene (luftveiene til lungene). Akutt bronkitt (vanligvis til stede mindre enn tre uker) kommer rett etter en virusinfeksjon, som en forkjølelse eller influensa. Det begynner i de øvre luftveiene, men sprer seg ned i lungene. Vanligvis begynner hoste forbundet med bronkitt tørr og deretter blir produktiv på sitt mest alvorlig stadium. Som den verste av den passerer, hoste bli tørr igjen. Mens andre akutt bronkitt symptomer (inkludert tungpustethet, heshet og en svak feber) vanligvis bare vare i ca en uke, kan dette hacking hoste forbli i månedsvis. Hoste i forbindelse med kronisk bronkitt er vanligvis ledsaget av slim og varer mye lenger.

Laryngitt

Laryngitt er når stemmen din boks (strupehode) blir betent. Det kan forekomme på grunn av irritasjon eller infeksjon. Fordi stemmebåndene er plassert inne i strupehodet og kan derfor ikke lenger bevege seg jevnt og skape de riktige vibrasjoner, er en hes, svak eller mistet stemmen den mest åpenbare symptom på laryngitt. En veldig tørr hoste vanligvis følger laryngitt, som typisk følger virale luftveisinfeksjoner (som en kald og influensa) eller resultater fra vokal belastning.

Kikhoste

En infeksjon i øvre luftveier, er kikhoste forårsaket av luftbårne bakterier. De bakterier produserer toksiner som hemmer luftveiene er fjerning av bakterier. Som et resultat, bygger opp slim i luftveiene, og forårsaker vedvarende hoste. I tillegg bakteriene forårsaker bronkiene å bli betent og smale. Kikhoste er spesielt smittsom i starten, da det virket som en kald med mild hoste, nysing og rennende nese, men er fortsatt noe smittsomt hele. Når infeksjonen er på sitt verste, høyt, hacking hoste er ukontrollerbar og så voldsom at de fører til utmattelse. Etter dette, kan pasienten begynne å få styrke, men et høyt hoste vedvarer før infeksjonen er helt borte.

Astma

Astmasyke har ekstra følsom, lett irritert luftveier. Irritanter føre til at luftveiene blir betent, eggende musklene til å stramme og for mye slim for å bli produsert. Disse smalere passasjer mener det er vanskelig å få nok luft inn i lungene. Tungpustethet er den vanligste effekten av dette, men i en variant som kalles "hoste-variant astma" er et tørrhoste vanligvis den eneste symptomet. Dette faktum gjør det ganske vanskelig å diagnostisere. Selv om det er trygt å si denne tilstanden er uvanlig, nøyaktig hvor vanlig er ikke kjent. En kanadisk College of Medicine kasuistikk avslørte at "studier ikke har sammenlignet forekomsten av hoste variant astma til symptomer og tegn som typisk assosieres med klassisk astma, nemlig tungpustethet, dyspné, hoste og variabel luftveisobstruksjon."

Andre årsaker

Noen flere mulige årsaker til en tørr, hakkende hoste inkluderer allergier, asbestose, lungekreft og ACE-hemmere.

Bronkial hoste symptomer

En hoste er kroppens måte å kvitte luftveiene i et irritasjonsmoment. Enten det er et allergen, virus, bakterier eller giftstoff, reagerer kroppen ved å spørre membranen til å sende en kraftig eksplosjon av luft gjennom luftveiene i et forsøk på å fjerne de fremmede partikler. Med en bronkial hoste, er irriterende vanligvis påvirker luftveiene til og fra lungene, også kjent som bronkie.

Common Cold

For mange mennesker, er en bronkial hoste et symptom på forkjølelse. Mesteparten av tiden, vil denne type av hoste produsere en liten sputum som er relativt klar til gul i farge. Siden en kald er en øvre luftveisinfeksjon, er dette hoste ofte forbundet med en sår hals, tett nese, rennende nese og nysing. Det kan også gi en lavgradig feber på mellom 99 og 102 grader F.

The Flu

Hvis bronkial hoste er tørr og uproduktivt, er betyr ingen sputum produsert, og er ledsaget av feber på rundt 101-103 grader C, kan du bli lider av influensa. Denne typen sykdom kommer på ganske plutselig og gjør at du føler deg sår, verkende, trøtt og svak. Det er heller ikke uvanlig å oppleve noen lunger, frysninger, svette og tap av matlyst når du arbeider med influensa.

Bronkitt

Når bronkiene blir betent og irritert, vil bronkial hoste bli produktive, noe som gir en tannish til grønnaktig slim, og er en god indikasjon på bronkitt. Denne type sykdom utvikler vanligvis ut av en kald og er ofte ledsaget av mer uttalt respiratoriske endringer, som kortpustethet, piping i brystet og selve brystet ømhet eller ubehag.

Lungebetennelse

Så snart hoste går dypere og beveger seg mer inn i lungene, kan du nå være arbeider med lungebetennelse. Selv om denne type luftveisinfeksjon etterligner ofte influensa, starter med hoste, feber, muskelsmerter og svakhet, det bringer også med seg symptomer som ligner på bronkitt, som kortpustethet og ubehag i brystet. Men ubehag i brystet er mer smertefullt med lungebetennelse og vanskeligere etter hvert som du puster.

Astma

En bronkial hoste kan også være et resultat av astma. Med denne tilstanden, bronkiene faktisk begrense når de utsettes for en utløser. Hvis hosten skyldes astma, vil du ofte oppleve piping på utpust, samt en tetthet i brystet.

Digestive Disorder

For noen mennesker, kan en bronkial hoste være knyttet til en fordøyelseskanal lidelse, som acid reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom. Når innholdet i magesekken tilbakestrømning opp i spiserøret, kan kroppen gjenkjenner dette som et irritasjonsmoment, forårsaker en person å hoste. Men dette er hoste alltid tørr og ledsaget av halsbrann. Det kan også føre til at noen heshet, en sur eller syrlig smak i munnen og litt oppkast.

Alvorlig tilstand

En bronkial hoste kan også være et symptom på en meget alvorlig tilstand, slik som kronisk obstruktiv lungesykdom, emfysem eller lungecancer. Med noen av disse lidelsene, kan hosten være enten tørr eller produktiv, men det vil være kronisk i naturen, noe som betyr at det ikke vil gå bort. Det er også forbundet med piping, kortpustethet og brystsmerter. Denne hosten kan også gi litt blod under aktivitet.

Hvordan avlaste hoste i Wee morgentimene

Hvordan avlaste hoste i Wee morgentimene


Det er ikke uvanlig å utvikle en hoste i de små timer på morgenen. Dette er fordi du har brukt timer fastsettelse; det er mye lettere å puste når du sitter oppreist. Hvis du er syk, kan du også finne at du hoster mye mer det første om morgenen. Dette gjelder for sykdommer som falsk krupp. Men du kan få lindring fra en tidlig morgenhoste.

Hvordan avlaste hoste i Wee morgentimene

Plasser noen hoste dråper ved sengen. Når du våkner opp om morgenen, sitte opp og suge på en halspastill. Dette er den raskeste måten å få lindring fra din morgenhoste.

Lag en kopp varm te og rør inn 1 ss. honning. Den varm drikke åpner opp luftveiene mens honning arbeider for å avlaste noen kiler som du kan føle i halsen.

Ta en hoste suppressant. Den hoste fungerer ved å stoppe refleks i kroppen din som gjør at du kan hoste. Den hostestillende tatt i flytende form fungerer ganske raskt, mens en kapsel kan ta 20 minutter. Følg doseringsanvisningen på flasken.

Fyll en 8 oz. glass med vann og rør i 1/2 ts. cayenne pepper. Gurgle. Når du er ferdig med å gurgle, svelge blandingen. Cayenne pepper bør klare opp noen overbelastning.

•  Ta en varm dusj. Dampen fra dusjen vil bidra til å åpne opp lungene og stoppe tidlig morgen hoste.

Hint

  • Hoppe ut på morgen sigarett. Sigaretter kan gjøre symptomene verre.
  • Kalde drikker vil bare gjøre deg hoster mer. Det er best å unngå dem før du har din hoste under kontroll.

Hva som forårsaker tungpustethet og hoste?

Tungpustethet og hoste ha mange årsaker. Hvis du eller barnet ditt hoste med ingen åpenbare sykdom, kan du ha en kronisk helseproblem. Tungpustethet er et symptom på en rekke lidelser og sykdommer. Hvis du eller barnet ditt hvese ofte, snakke med legen din slik at hun kan gjennomføre tester for å fastslå årsaken.

Definisjon av tungpustethet

Tungpustethet er en plystrende lyd som kan høres når barnet prøver å puste. Hennes luftveiene innsnevring og kan bli ytterligere hindret av overflødig slimete. Som luften beveger seg gjennom de trange luftveier, det "plystrer" når den passerer hindringen. Du kan høre hvese som barnet puster ut, men hun også kan hvese mens du prøver å puste inn.

Astma

Barnet ditt vil hoste og hvese på grunn av astma. Når luftveiene reagerer på en utløser, vil de begrense og produsere overdreven slimete. Barnet ditt vil hoste i et forsøk på å fjerne hennes luftveiene og puste mer komfortabelt, og hun også kan hvese. Mange medisinske fagfolk nå kaller astma Reaktiv luftveissykdom, eller RAD, som er en mer nøyaktig beskrivelse.

Bronkial Infeksjon

Bronkial infeksjoner, eller bronkitt, kan forårsake hoste etter hvert som barnet forsøker å fjerne slim fra lungene hans. Hvis han allerede har RAD eller annen kronisk lunge tilstand, vil symptomene hans bli verre med bronkitt; han kan hvese verre enn han normalt gjør. Kontroller at du har en redning inhalator hendig å bruke hvis han ikke får puste.

Kronisk obstruktiv lungesykdom

Voksne med kronisk obstruktiv lungesykdom, KOLS, kan oppleve det samme innsnevring av luftveiene. Med KOLS, er luftveiene permanent skadet på grunn av kronisk bronkitt eller emfysem. Når du anstrenge deg, for eksempel, vandre rundt nabolaget ditt, du blir fort slitne fordi lungene ikke kan få nok oksygen inn og de kan ikke utvise alle av karbondioksid kroppen din bygger opp. Du kan også hvese og hoste som du prøver å åpne luftveiene å puste mer komfortabelt.

Gastroøsofageal reflukssykdom

Med gastroøsofageal reflukssykdom, GERD, kan du hvese når syre har tilbakestrømmet høyt nok i spiserøret at det går inn i halsen. Hvis dette skjer når du sover, du mektige våkne opp gisping, hoste og tungpustethet. Disse symptomene ligner astma og kan forveksles med det. Hvis du har blitt testet for astma (RAD) og testene var negative, be om å bli testet for GERD.

Behandlinger for en hoste hos barn

Behandlinger for en hoste hos barn


En rekke sykdommer kan føre til et barn å hoste. Det er viktig å vite kilden til hoste for å riktig behandle den. Medisinering kan roe en hoste og gjøre det lettere for barnet å sove --- sjekk med din barnelege før administrering av noen medisiner.

Falsk krupp

Falsk krupp er et virus som forårsaker barn til å hoste i en barking lyd som ligner en hund eller en sel. Viruset kan ikke behandles med antibiotika, men en lege kan forskrive prednison for å åpne luftveiene og hjelpe barnet puster lettere. Foreldre kan også ta kontakt med sin lege for å spørre om riktig dose hoste medisin for å administrere til barnet sitt. Legen kan ikke føle barnet trenger hoste medisin i det hele tatt, men det er best å spørre. Falsk krupp er vanligvis verre om natten. Hvis barnet har problemer med å puste, ta ham til legevakten.

Astma

Astma er en tilstand som forårsaker luftveiene til å hovne opp, og i ekstreme tilfeller, lukke opp. Barn som lider av det kan oppleve anfall av hoste. Den beste måten å kurere denne type hoste er å behandle astma. En lege kan forskrive en inhalator som skal brukes når symptomer streik. Legen kan også sette barnet på en langvarig medisinering som vil holde astmasymptomer i sjakk. Dersom barnet har en mild hoste, vil noen hoste drops nok.

Forkjølelse eller influensa

Hvis barnet ditt lider av forkjølelse eller influensa, kan en hoste være ett av symptomene. Hjem rettsmidler for eksempel en kopp te eller en bolle med kylling noodle soup kan roe en hoste. Det motsatte er også sant: hvis du gi et barn et kaldt glass vann eller eplejuice, kan det gjøre hosten verre. Bruk en luftfukter for å holde hoste i sjakk i løpet av natten. Fuktighet i luften vil gjøre det lettere for barnet å puste. Legg noen hoste dråper ved siden av barnets seng slik at han eller hun ikke trenger å få opp hvis det er nødvendig. Hvis hoste vedvarer, har barnelege anbefale en hostesaft, som kan tas hver 4-6 timer etter behov.

Acid Reflux

Acid reflux forårsaker barn til å hoste. Muskelen nederst i spiserøret ikke lukkes helt, og dermed gir noen syre for å gå inn igjen i spiserøret og sette av en hostende refleks. For umiddelbar lindring, kan barna spise tums eller rolaids henhold til etiketten retninger. For langtidsbehandling, kan en lege foreskrive medisiner som Zantac. Den leveres i flytende form og er tatt to ganger daglig. Barn med denne lidelsen ofte vokse det og kanskje ikke trenger behandling som voksen.

Kronisk hoste Definition

Hvis du opplever en langvarig hoste ikke lar seg behandle med over-the-counter medisiner, for eksempel hoste suppressants, kan det hende du har en kronisk hoste. For å finne årsaken og opprinnelsen din kronisk hoste, kan legen din bestille tester, for eksempel brystet x-stråler, lungefunksjonstester og omfang tester.

Betydning

Kronisk hoste er en hoste som varer lengre enn åtte sammenhengende uker.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, "En og annen hoste er normal --- det hjelper klare fremmede stoffer og sekreter fra lungene og hindrer infeksjon." Imidlertid kan kronisk hoste være forårsaket av en underliggende sykdom, slik som astma, sure oppstøt eller dryppende nese.

Effekter

I tillegg til drenering din energi og avbryte hvile, kan en kronisk hoste føre til svimmelhet, hodepine og urininkontinens.

Forebygging / løsning

Forebygge kronisk hoste kan være vanskelig siden det er ofte forårsaket av en underliggende sykdom. Du kan imidlertid kontrollere kronisk hoste ved å ta hoste drops, ved hjelp av kamfer eller mentolholdig brystet gnir eller drikker varm te og honning. Videre behandling av den underliggende sykdom som forårsaker hosten er tilrådelig.

Betraktninger

Selv om hvem som helst kan utvikle en kronisk hoste, visse grupper er mer utsatt for å utvikle sykdom, inkludert kvinner og røykere, sier Mayo Clinic. Kvinner er mer utsatt for kronisk hoste på grunn av sine delikate hoste reflekser. Røykere er mer utsatt på grunn av de skadelige effektene av røyk på lungene.

Advarsel

Se en lege umiddelbart hvis din kronisk hoste produserer blod eller spytt.

Årsaken til en kronisk hoste

Kronisk hoste kan være forårsaket av en bakteriell eller viral infeksjon, produktet av et irritasjonsmoment i lungene eller luftveiene som følge av allergi eller sinusene som drenerer inn i halsen. Kreft og sykdommer som arr lungevev kan også føre til en kronisk hoste som er ledsaget av andre symptomer. Ta alltid kontakt med lege dersom en hoste varer lenger enn tre uker.

Lung Cancer

Kronisk hoste ofte oppstår i røykere og tidligere røykere, selv om det ikke alltid signalisere lungekreft. Røykere kan ignorere en kronisk hoste fordi de har blitt fortalt at det er å forvente, men hvis det er ledsaget av hoste opp blod, manglende evne til å svelge, appetitt, vekttap uten åpenbar årsak, eller alvorlig utmattelse, må du kontakte lege umiddelbart .

Luftveisinfeksjon

En bakteriell eller viral infeksjon i lungene kan forårsake hoste som en måte å prøve å tømme lungene for slim. Sykdommer som bronkitt, lungebetennelse, forkjølelse og kikhoste kan resultere i en kronisk hoste, som kan en viral infeksjon i de øvre luftveier.

Lungefibrose

Lungefibrose er en sykdom som forårsaker lungevevet til arr. Som flere av lungene blir arrete, er mindre oksygen i stand til å komme inn i lungene, noe som kan føre til en kronisk hoste som ikke produserer slim, kjent som en tørr hoste.

Pleuritt

Pleuritt oppstår når pleurae, membraner rundt lungene, bli betent. Våt pleuritt oppstår når væskelekkasje inn i pleuralhulrommet, som er rommet mellom membranen og lungene. Når det ikke er væskelekkasje, det heter tørr pleuritt. Enten tilstand kan føre til en tørr hoste, som er ansett som kronisk når det tar lengre tid enn tre uker for å stoppe.

Astma

Hoste er et vanlig symptom på astma, som er tetthet i brystet, kortpustethet, brystsmerter eller press, og tungpustethet. En astma-relaterte hoste er klassifisert som kronisk fordi astma varer hele av en persons liv.

Hoste & Neck Pain

Når hoste er ledsaget av nakkesmerter, indikerer det ofte en alvorlig tilstand. Både hoste og nakkesmerter er vanlige symptomer, skjønt, så det kan ofte være vanskelig for leger å gjøre en definitiv diagnose. I noen tilfeller kan hoste og nakkesmerter indikerer en relativt vanlige og lett behandles tilstand, for eksempel sinusitt, men i de fleste tilfeller er disse to symptomer ofte bety et alvorlig og vanskelig å behandle tilstanden, slik som visse typer kreft.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse er en tilstand der sinus hulrom, som ligger bak øynene og nese, bli betent eller infisert. Ifølge feil diagnose, er denne tilstanden ganske vanlig i USA og påvirker om lag 37 millioner mennesker hvert år. Feil diagnose sier at det er rundt 91 ulike medisinske tilstander som kan forårsake bihulebetennelse, men den vanligste inkluderer astma, høysnue og allergi. I tillegg til hoste og nakkesmerter, kan andre symptomer på denne tilstanden omfatter alvorlig hodepine, nysing, smerter og tretthet. Bihulebetennelse er oftest behandles med medisiner som antibiotika, decongestants, smertestillende midler og antihistaminer.

Hip Cancer

Hip kreft er en type kreft som påvirker hip bein. Ifølge feil diagnose, kan hip kreft føre til en rekke symptomer som hoste, nakkesmerter, lårhalsbrudd, hoftesmerter, problemer med å bevege hoftene, svimmelhet, svetting og blek hud. Behandling av hip kreft oftest innebærer kjemoterapi (kreft-drapet narkotika) og stråling. Noen pasienter kan også ha nytte av smertestillende medikamenter, antibiotika eller en benmargstransplantasjon (hvis kreften er i beinmargen).

Strupehodet Cancer

Strupehode kreft er en type kreft som påvirker strupehodet, og noen ganger de områdene i nærheten av det. Strupehodet er stemmen boksen. I tillegg til å hoste og nakkesmerter, sier feil diagnose at denne typen kreft også kan føre til stemmeforandringer, heshet og en følelse av at det er en klump i halsen. Denne type kreft er oftest behandlet med stråling og kjemoterapi. I noen tilfeller kan kirurgi brukes i tillegg.

Thoracic aortaaneurisme

En thorax aortaaneurisme er en tilstand der aorta (største arterien i kroppen) erfaringer svulmende og svakhet. Denne tilstanden kan være forårsaket av visse medisinske tilstander som syfilis og aterosklerose, som er en opphoping av fett i arteriene. Det kan også være forårsaket av røyking, fedme og en fettrik diett. Ifølge feil diagnose, kan denne tilstanden føre til hoste og nakkesmerter samt kjevesmerter, ryggsmerter og smerter i brystet. Ifølge Vaskulær Web Organization, kan denne tilstanden behandles med vaktsom venter eller kirurgi.

Hurthle Cell Thyroid Cancer

Hurthle celle skjoldbruskkjertelkreft er en type kreft som påvirker skjoldbruskkjertelen. Ifølge feil diagnose, er denne typen kreft i skjoldbrusk ganske sjelden. I tillegg til å hoste og nakkesmerter, kan andre symptomer som problemer med å puste, en klump i halsen, heshet og problemer med å svelge oppstå. Kjemoterapi og stråling blir ofte brukt til å behandle denne kreft. En kirurgisk prosedyre som fjerner skjoldbruskkjertelen, referert til som en thyroidectomy, kan også utføres.

Kronisk hoste og brystsmerter

Kronisk hoste og brystsmerter kan være problematisk for noen mennesker. Noen kan lide i stillhet med disse vilkårene for måneder eller år før du får en diagnose av årsaken. Disse forholdene kan ha mange forskjellige årsaker, og kan til slutt påvirke personens liv på en negativ måte. Riktig diagnose av årsaken til disse problemene er viktig for effektivt å behandle dem.

Betydning

Kronisk hoste og brystsmerter kan være en betydelig tegn på en mer alvorlig problem. De kan være et tegn på at du har hjerteproblemer, lider av en sykdom som for eksempel lungebetennelse eller bronkitt eller har en dårlig reaksjon på medisiner. Det kan også være en betydelig tegn på at du lider av acid reflux, som vanligvis forårsaker hoste og brystsmerter. Hvis smertene er ledsaget av andre symptomer som innstramming og smerter i brystet og kortpustethet, oppsøke lege umiddelbart fordi du kan være å ha et hjerteinfarkt.

Årsaker

En kronisk hoste og brystsmerter kan være forårsaket av mange forskjellige ting. Mindre årsaker kan være alt fra post-nasal drypp til en luftveisinfeksjon. Medisiner som angiotensin-omdannende enzym (ACE) inhibitorer kan forårsake en kronisk hoste å utvikle, og siden ACE-inhibitorer anvendes for å behandle hjertesvikt, kan brystsmerter allerede være til stede. Andre medisinske tilstander som lungebetennelse og lungeemboli kan potensielt føre til de samme symptomene. I tillegg kan en kronisk hoste forårsake inflammasjon, noe som kan føre til brystsmerter.

Effekter

Virkningene av kronisk hoste og brystsmerter kan være mild til alvorlig, avhengig av symptomene. For eksempel hos pasienter som lider av kronisk hjertesvikt, hoste kan være konstant og kan gjøre seg gjeldende. Kronisk hoste kan føre en person til å miste søvn, lider av heshet og være ute av stand til å utøve eller føre samtaler uten å ha hosteanfall. Brystsmerter kan også ta en toll, spesielt hvis det er alvorlig. Begge problemene kan redusere en persons livskvalitet.

Identifikasjon

Problemet med kronisk hoste og brystsmerter bør undersøkes av lege. Det kan være forårsaket av en enkel, ikke livstruende sykdom som sure oppstøt, men legen din kan bestille tester for å fastslå årsaken. Legen kan også ta blodprøver, en kiste X-ray og en EKG-test for å sjekke ditt hjerte helse. Ved mistanke om en gastrointestinal problem, kan legen din gjøre en endoskopi, som innebærer å sette et kamera på en lang ledning ned i halsen for å se etter eventuelle problemer.

Behandling

Hvis hosten og brystsmerter er forårsaket av hjerteproblemer, kan legen forskrive medisiner som angiotensin reseptorblokkere, som kan forbedre brystsmerter uten å forårsake en kronisk hoste, bivirkning av ACE-hemmere. Gastrointestinale problemer kan behandles med medisiner eller kosthold endringer. Sterke brystsmerter som er hjerte-relaterte kan trenge å bli behandlet med nitroglyserin eller smertestillende medikamenter. Hvis en infeksjon som forårsaker smerte, antibiotika og / eller anticongestants kan være nok til å lindre symptomene. I tillegg kan hoste bli forbedret ved å bytte medikamenter, eller ved hjelp av et hostestill eller peppermynte.

Årsaker til langvarig kontinuerlig tørr hoste

GERD

En ofte oversett årsak til en vedvarende tørr hoste er gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). GERD skjer når syre i magen kommer inn i spiserøret, og til og med opp i halsen området. En grunn til denne årsaken er oversett er fordi mange ganger, pasienter sover når syre i spiserøret. Imidlertid er effekten oppleves på dagtid. Esophageal og irritasjon i halsen er forårsaket av kontakt med syre, noe som fører til heshet og vedvarende tørr hoste.

ACE-hemmere

Angiotensin-converting-enzym (ACE) hemmere er en gruppe legemidler som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Disse typer narkotika har en beryktet historie for å forårsake folk til å ha tørr hoste. Grunnen til at dette skjer er fordi ACE-hemmere føre til at kroppen til å øke sin produksjon av bradykinin, et polypeptid som danner blodplasma globuli, som bygger seg opp i brystet, forårsaker en tørr hoste.

Postnasal Drenering

Når du har en allergisk reaksjon, går kroppens immunsystem i overdrive, gjør alt den kan for å fjerne det den oppfatter som fremmede inntrengere. I løpet av denne prosessen, kan du oppleve kløende øyne, hevelse og rennende nese. Når slimet fra dine nesehulen lekker inn i baksiden av halsen, er det kjent som postnasal drypp. Dette kan samle seg i lungene, bygge seg opp og forårsake en produktiv hoste. En produktiv hoste er forskjellig fra en tørrhoste i den forstand at det er vått, og genererer slim. Men postnasal drypp ikke alltid resultere i en produktiv hoste. Det noen ganger resulterer i en tørrhoste. Det er en vanlig feil å utelukke postnasal drypp som årsak for en tørr hoste, så hvis du opplever både symptomer, sjekk med legen din for å se om de er tilkoblet.

Medisinering for tørr hoste

Medisinering for tørr hoste


En tørr, hakk hoste er referert til som en uproduktiv hoste, noe som betyr at det ikke er noe slim produksjon er involvert. Disse typer hoste er vanligvis et resultat av forskjellige sykdommer og medisiner, som for eksempel vanlig forkjølelse og ACE-hemmere.

Hoste suppressants

Den vanligste typen medisiner tatt for å kurere en tørr hoste er en hoste suppressant. Denne type medisin tas oralt, enten i form av en pille eller som hostesaft. Det hjelper også å fukte de ulike kjertler i halsen og redusere hoste.

Bryst Rubs

Bryst gnir er en annen svært vanlig type medisiner som er effektive i behandling av en tørr hoste. Disse medikamentene tvinge deg til å puste i damp som slappe hals musklene, og dermed redusere trangen til å hoste.

Aktiv ingrediens

Den vanligste ingrediens brukt til å undertrykke en tørrhoste kalles dekstrometorfan. Noen medisiner som inneholder denne ingrediensen skal være en effektiv medisin for å redusere tørr hoste.

Bivirkninger

Ikke ta medisiner som inneholder dekstrometorfan hvis du er for tiden på MAO-hemmere, siden en alvorlig, livstruende reaksjon kan forekomme.

Ta kontakt med legen

Kontakt legen din hvis en tørr hoste vedvarer i mer enn en uke. Dette kan være et tegn på en bakteriell infeksjon som vil kreve en resept av antibiotika.

Hvordan avlaste et barns hoste

Hvordan avlaste et barns hoste

Hoste er en hyppig og vanligvis ufarlig symptom på barndommen sykdom, men å se barnet lider av en hoste er urovekkende. Det er viktig å unngå å gi over-the-counter hoste medisiner til barn, spesielt veldig unge, uten veiledning av en lege. Likevel kan du ta visse tiltak for å fremskynde helbredelsesprosessen og bidrar til å trøste den lille.

Hvordan avlaste et barns hoste

Administrer honning i følgende dosering: 1/2 ts. for et barn mellom 2 og 5, 1 ts. for et barn mellom 6 og 11, og 2 tsps. for et barn på minst 12 år.

Unngå å bringe barnet inn i systemer som inneholder irriterende stoffer som for eksempel røyk. Forby røyking i hjemmet.

Lukk baderomsdøren og slå på dusjen. Bruk kun varmt vann slik at rommet fylles med damp. Bo i rommet med barnet i ca 20 minutter.

Tilby barnet kalde drikker som vann og juice for å øke hydrering og lindre halsirritasjon som kan følge av tung hoste. Velg drinksfree av karbonatisering eller sitronsyre som disse ingrediensene kan forverre problemet.

fuktigere luft i barnerommet ved hjelp av en fordamper.

Hint

  • Ta barnet til legevakten hvis han ikke får puste ordentlig eller hvis du observerer blodig slim.
  • Aldri gi honning til barn under ett år på grunn av risikoen for en tilstand kjent som spedbarn botulisme.
  • Ikke la barn under 3 har hoste drops fordi de utgjør en kvelningsfare.
  • Se en lege hvis barnets hoste forstyrrer sove eller vedvarer i over 10 dager.

Hva er et rettsmiddel for Non-Stop Hard Hoste for barn?

Hva er et rettsmiddel for Non-Stop Hard Hoste for barn?

Hoste ukontrollert kan være ikke bare ubehagelig, men det kan også være skremmende for et barn. Å vite årsaken til hoste kan hjelpe deg å gi den beste rette og vite når du skal ta henne med til lege eller sykehus.

Identifikasjon

En nonstop reoler eller hard hoste kan være til stede med bronkitt, astma, falsk krupp og forkjølelse.

Advarsel

Alltid snakke med ditt barns barnelege før du gir ham eller henne medisin. Ikke gi honning til barn under 2 år. I de fleste tilfeller trenger leger ikke anbefaler å gi barn over-the-counter hoste suppressants. Dersom barnet har blå-farget lepper eller heftig av å være svimmel eller ør, gå til legevakten eller ringe 911.

Forebygging / løsning

Hvis hosten er produktiv (slim eller slim kommer ut når han hoster), bruk en luftfukter for å fukte luften rundt barnet og gi barnet så mye væske som mulig (kylling kjøttkraft eller suppe og eplejuice for eksempel) med en påminnelse: Hvis barnet begynner oppkast når du hoster, redusere inntaket.

Betraktninger

Hvis hosten kan beskrives som bjeffing og barnet høres hes, ta henne inn på badet og skru på dusjen virkelig varmt (ikke sette henne i). La dampen bygge opp og holde henne der overvåket i 10 til 15 minutter. Gjenta etter behov. Dampen og varmen vil bidra til å roe bronkiene.

Betydning

Hvis det ikke er noen andre symptomer som feber, rennende nese eller andre forkjølelsessymptomer og hoste episoder kommer og går, bør du vurdere å ta barnet til legen for mulig allergi-indusert astma. Denne tilstanden vanligvis skjer når en person er allergisk mot pollen eller dyr dander.

Advarsel om barn og hoste medisin

Advarsel om barn og hoste medisin

En vedvarende hoste kan være smertefullt og upraktisk for barn når de sitter i klassen eller spiller hjemme. Dette er grunnen til at mange foreldre slår til over-the-counter hoste medisiner, kan kjøpes uten resept fra lege som skal. Det finnes to typer hoste medisiner som de kan kjøpe: antitussiva og expectorants. Antitussiva som Triaminic kalde og hoste er hoste suppressants som stopper hosterefleksen. Expectorants som Mucinex undertrykke hoste ved å få slim fra luftveiene. Det finnes også andre medisiner, som smertestillende midler, decongestants og antihistaminer, som behandler en rekke symptomer forbundet med forkjølelse, inkludert hoste.

Funksjon

Hoste medisiner som er pakket for voksne bør ikke brukes til barn. Dette er fordi som andre legemidler som kan kjøpes i en butikk, hoste medisiner kommer i forskjellige styrker. Foreldre bør bruke medisiner som er foreskrevet av en barnets lege for alvorlige forkjølelse, men når de bestemmer seg i løpet av the-disk behandlinger, er det best å feste med de som er spesielt beregnet for barn. Noen ganger er disse medisinene er merket som "pediatric." The Federal Drug Administration anbefaler at ingen hoste medisiner bør gis til barn under 2 år eller yngre uten resept fra lege.

Effekter

Ved bruk av hostemedisiner, er det også viktig å holde seg til retninger og anbefalte doser på etikettene og å vite ingrediensene og bivirkninger. Hoste og kaldt medisiner har ofte mer enn en "aktiv bestanddel", som blir brukt til å behandle visse symptomer. Det er også viktig å se på etikettene, spesielt hvis å gi barn mer enn ett medikament, fordi de kunne ha de samme "aktive ingredienser." Det er viktig å sørge for at de ikke får for mye av noe, for eksempel en decongestant.

Forskning

Ifølge en artikkel i Science Daily den 23. januar 2008 er det ingen bevis som støtter at hoste medisiner er effektive i behandling av voksne eller barn. En analyse av forskning i The Cochrane Library av Thomas Fahey, professor i allmennmedisin ved Royal College of Surgeons i Irland, og andre viste at studier på hoste medisiner kommet i konflikt om hvorvidt ulike stoffene fungerer i å stoppe hoste. I de syv studiene som ble sett på som brukte barn, ble narkotika funnet å være mer effektive enn placebo. Hoste er noen ganger en tilstand som ikke forsvinner så lett, og de kan vare i to uker eller lenger for noen barn, spesielt i nærvær av en tilstand som for eksempel en kald eller bihulebetennelse.

Funn

Noen hoste medisiner har vist seg å være skadelig for barn, spesielt de som er i alderen 2 eller yngre. Noen små barns dødsfall har vært forbundet med decongestants og antihistaminer. Ifølge Steven Reinberg i sin artikkel "FDA rådgivere Urge Forbud mot kaldt medisiner for små barn," FDA har funnet ut at 123 dødsfall var knyttet til disse stoffene, spesielt decongestants laget med pseudoefedrin, fenylefrin og efedrin og antihistaminer laget med difenhydramin, brompheniramine og chlorpheniramine. Disse funnene førte til at FDA i 2007 for å oppfordre et forbud mot decongestants laget for barn under 2 år gammel og antihistaminer laget for barn under 6 år.

Bekymringer

En grunn til at FDA og andre er opptatt med bruk av hoste medisiner for barn er at narkotika er ofte ikke testet på yngre mennesker i kliniske studier. I 2007, et rådgivende panel for FDA sa direkte at hoste medisiner bør ikke brukes til barn under 6 år fordi kliniske resultater for voksne som ikke kan brukes til barn, hvis kropper er på ulike stadier av utviklingen enn voksne.

Alternatives

Mens hoste medisiner kan virke som en enkel løsning for mange foreldre, det finnes alternative måter å behandle symptomer relatert til forkjølelse, inkludert hoste. The American Academy of Pediatrics anbefaler å bruke vaporizers, nesedråper, nese pærer og kyllingsuppe. Det er andre husholdningsrettsmidler som har vist seg å være effektive for hoste i tillegg, som inkluderer rennende varmt vann i dusjen og sitter i bad, soverom med luftfuktere og drikker kalde væsker som juice og vann.

Rettsmidler for et barns hoste

Rettsmidler for et barns hoste

Barn kan hoste for mange forskjellige grunner - forkjølelse, allergi, eller til og med noen typer kronisk sykdom. Hoste er faktisk en forsvarsmekanisme for kroppen, så det hjelper lungene tømme ut potensielt skadelige bakterier eller andre irritanter. Selv om en liten hoste kan være en god ting, for mye kan være irriterende eller smertefullt for et barn, så er det visse rettsmidler du kanskje bør vurdere å behandle ditt barns hoste.

Typer av Barnas Hoster

Det finnes mange forskjellige typer hoste barnet ditt kan være utstiller. Hvis barnet ditt er hoste primært i løpet av dagen, kan det være en hoste utløst av allergi. En nattetid hoste kan være på grunn av en kald eller viral infeksjon, eller muligens astma. En hoste som kommer plutselig kan tyde på at noe er fanget i barnets luftrør. A "Kikhoste" lyd etter hoste kan indikere kikhoste (pertussis), og en "bjeffer" type hoste kan tyde på falsk krupp. I de fleste av disse tilfellene, må du behandle den underliggende årsaken for å kurere hoste.

Over-the-counter og reseptbelagte legemidler

Hostemiksturer inneholder ingredienser som dekstrometorfan, kodein og hydrokodon (de to sistnevnte finnes i reseptbelagte medisiner). Disse er ment å undertrykke hoste. Multi-symptom rettsmidler inneholder medisiner for å behandle en rekke symptomer, inkludert hoste. De fleste barn medisiner inneholder paracetamol og bør ikke gis sammen med andre medisiner som inneholder paracetamol som det er fare for overdose. Slimhinneavsvellende medisiner ment å lindre tett nese som ofte følger et barns hoste inkluderer ingredienser som fenylefrin og oxymetazoline.

Potensielle farer

The Food and Drug Administration utstedt en offentlig helse rådgivende i 2008 om bruk av reseptbelagte og over-the-counter hoste rettsmidler hos barn. De advarte om at hoste medisiner aldri skal gis til barn under 2 år med mindre en medisin er spesielt foreskrevet for et barn av sin helsepersonell. Hos barn under 2, har hoste medisiner vært knyttet til en høy forekomst av høyt blodtrykk og slag. FDA advarte videre om at det tas forholdsregler selv med eldre barn, slik som strengt å overholde retningslinjene produkt for dosering og måling av medisiner med droppers eller doseringsskjeer i stedet for husholdnings skjeer.

Hjem Rettsmidler

Honning kan gis til barn over en alder av ett å berolige en hoste. Te med honning og sitron eller et krus av honning-sukret varm lemonade legge til ekstra helbredende kraft av vitamin C og beroligende av en varm drikke. Te laget løk, hvitløk og ingefær er også anbefalt som hjemme hostemedisiner, men de kan ikke være behagelig for barn. Forside midler omfatter hvilken som helst type av alkohol bør unngås.

Livsstilsendringer

Holde en hostende barn godt hydrert er viktig, så presse vann, juice og klar kjøttkraft. Et barn med en kronisk hoste bør ikke utsettes for allergener som for eksempel støv eller røyk. Holde temperaturen i huset på kul side kan hjelpe, men rapporten er blandet på bruken av hjemme luftfuktere. Mens tørr luft kan sikkert forverre en hoste, luftfuktere er ofte en yngleplass for bakterier.

Croupy Hoste Behandling

Kryss er en hoste og tilstand forårsaket av en infeksjon i strupehodet og luftrøret. Falsk krupp er vanlig hos barn i alderen tre måneder til seks år gammel. Mens falsk krupp er en engangs sykdom for noen barn, er det noen som har flere kamper med det gjennom hele oppveksten. Selv om falsk krupp kan presentere seg når som helst på året, er det mest vanlig om vinteren.

Hjem Behandlinger

Mens krysset må gå sin gang før et barn kan bli kvitt det, det er ting som kan gjøres i hjemmet for å lindre symptomene på falsk krupp. Fordi krupp er en sykdom som blokkerer luftveiene, er det viktig å forsøke å åpne opp luftrøret så mye som mulig når det blir behandlet. Dette gjelder særlig når en hostende plass inntreffer. Disse alvorlige hoste oppstår vanligvis i kveld og gjøre det vanskelig for et barn å puste.

For å gi et barn øyeblikkelig hjelp, ta ham i natt luften i noen minutter. Den kalde, fuktige luft er effektiv til å bidra til å åpne opp i luftrøret og reduserer hevelse og inflammasjon. Selv om du tar et barn i kald luft når han hoster er ikke en god idé for de fleste sykdommer, dette er faktisk en av de aller beste tingene en forelder kan gjøre for et barn som har falsk krupp.

Ved å inkludere en tåke vaporizer i hjemmet - og spesielt i barnets soverom - du kan minimere risikoen for at barnet bryte ut i en hostende plass som oppstår fra strupehodet blir nesten lukket. Unngå rom som er fylt med røyk og ikke røyker rundt barn som har falsk krupp, da dette vil gjøre deres tilstand verre.

Hvis det er en feber som er assosiert med falsk krupp, kan du gi barnet et medikament med paracetamol i den. Legemidler som Tylenol inkluderer paracetamol.

Kanskje en av de viktigste tingene å huske er din rolle som en dyne og oppdrager. Når et barn har et angrep fra starten av krysset, er det svært vanlig for dem å gråte - til tider hysterisk - fordi det er vanskelig for dem å puste. Berolige barnet og la dem vite at du kommer til å hjelpe dem. Hvis barnet er gammelt nok til å forstå deg, forklare at du tar dem ut for å hjelpe dem. Husk å sjekke om barn ofte når de sover og har falsk krupp. Lytt etter barky hoste eller throaty puste. Hvis du hører noen av disse tingene, er det best å ta barnet utendørs for noen kjølig luft. Hvis det ikke er kult utenfor, kan tåken fra en dusj også hjelpe rense luftveiene.

Hjem Rettsmidler for croupy Hoste

Croupy hoste er en viral luftveisinfeksjon som rammer små barn, vanligvis under en alder av 3. Selv om det er uhelbredelig, kan symptomene bli styrt ved hjelp av noen enkle hjem rettsmidler, og mer alvorlige tilfeller kan enkelt kontrolleres med hjelp av en lege.

Onset

Croupy hoste er en akutt sykdom. Som mange sesongvirusinfeksjoner, denne tilstanden oppstår vanligvis i løpet av de kalde månedene av året. Det er preget av en rask innsettende, ofte over natten. Dette virusinfeksjon bringer om høyt hoste som er vedvarende og ofte smertefullt på grunn av hevelse i hals, gane og stemmebånd. Det er ledsaget av en hes stemme, redusert appetitt og noen ganger en høy feber.

Hosten presenterer vanligvis som bare en kald hos eldre barn, å være mer alvorlig hos yngre. Som vanlig forkjølelse, er croupy hoste uhelbredelig, men symptomene kan behandles ved hjelp noen hjemme rettsmidler.

At-Home Treatment

For å lindre barnets hoste, utsette ham for super-luftfuktighet. Dette kan være i et bad med alle varmt vann rennende og døren lukket, eller et rom med en barnesikker luftfukter / fordamper. For ytterligere lettelse, la barnet puste luft fra en fryser eller kjøleskap, eller ta barnet ut i kjølig, vinterlig luft utenfor (hvis aktuelt).

Gi barnet over-the-counter feber reduksjonsgir, for eksempel produkter som inneholder ibuprofen eller paracetamol. Hostesaft er usannsynlig å bekjempe symptomene, selv om det kan bosette barnet ned. Beroligende barnets uro vil gjøre symptomene mindre merkbar.

Andre behandlinger

Bruk en inhalerbar steroid, slik som en rednings inhalator er foreskrevet for astmatikere, for å avlaste noe av den ubehagelig hevelse i halsen. I de fleste tilfeller vil hoste bosette seg i mindre enn en uke, men barnet vil fortsette å ha coldlike symptomer i flere dager.

Mer alvorlig hoste kan kreve bruk av sprøyter steroider av lege. Andre mindre vanlige behandlinger inkluderer ikke-air gassblandinger og adrenalin skudd. Ikke bruk antibiotika, som croupy hoste er ikke en bakteriell infeksjon.

Hoste rettsmidler for Kids

Hoste rettsmidler for Kids

Dealing med hoste symptomer kan være frustrerende for et barn. The Federal Drug Administration anbefaler mot å gi noen hoste medisin til barn under 2 år på grunn av muligheten av livstruende bivirkninger. Symptomene på en hoste kan behandles ved hjelp av en rekke naturlige behandlinger som er trygge for barna.

Honey

Honning er en naturlig hoste suppressant. Som honning strøk halsen det lindrer betennelser og lindrer noen av de mest alvorlige hoste symptomer hos barn. Mens honning er aldri trygt å gi til barn under ett på grunn av risikoen for botulisme, er det en fantastisk naturlig hoste behandling for eldre barn. En studie gjort av Penn State College of Medicine forskerteam funnet ut at honning gitt før sengetid var mer effektiv enn over-the-counter medisiner hos barn.

Steam

For mange barn som lider av hoste symptomer, varm damp fra en dusj eller kald damp fra en luftfukter kan sterkt redusere hoste uten bivirkninger som med medisiner. Sittende i et bad med døren lukket og varm dusj kjører kan være svært nyttig for barn som lider av falsk krupp eller som har en hoste som hindrer dem fra å sove om natten. En kald-tåke luftfukter kan være svært nyttig i barnets soverommet om natten. Det er viktig å aldri bruke en hot-steam luftfukter på grunn av risikoen for alvorlige brannskader for et barn.

Trygge medisiner

Det er alltid best å behandle hoste med naturlige metoder i barna for å unngå risikoen for medisiner bivirkninger. Det finnes noen medisiner som trygt kan brukes på barn. Fordampe gnir - gnidd på et barns brystet - er en trygg og effektiv måte å lindre hoste symptomer i barn; men de bør aldri brukes til barn som er unge nok til å ved et uhell får medisiner i øynene eller munnen. Acetaminofen kan brukes til å lage et barn mer behagelig om de har en feber med hoste. Sørg for å bestemme doseringen basert på barnets vekt.