Digidexo.com

Hvordan søke Konfliktløsning Skills til livet dittKonflikter mellom to personer kan føre til verbal bashing eller utveksling av noen slag. Konflikter forårsake såre følelser, sinne og bitterhet, hvis ikke riktig håndtert og løst effektivt. Løse konflikter fredelig gjør det mulig å danne og holde sunne relasjoner med venner, kjære og kolleger. Å tilgi og glemme, må du innlemme effektive konfliktløsningsferdigheter i livet ditt. Disse ferdighetene vil lette ditt sinn og holde deg ut av trøbbel.

Bruksanvisning

Vurdere stress i ditt liv og dine følelser. Kontrollere negative følelser ved å bo rolig og avslappet. Pust dypt, skrive i dagboken din, trene eller gjøre noe annet som vil holde deg rolig før adressering noen konflikt. Sinne, aggresjon og en deprimert tilstand vil ikke løse konfliktene.

Velg å være uenig med noen bare når det virkelig gjelder. Spør deg selv om konflikten er verdt kampen før du sier noe. Hvis det ikke er det, gå bort fra problemet for hånden.

Lytt til hva andre sier. Ikke kutt annen person utenfor Midt-samtale, slik at du kan snakke. Lytt intenst til den andre personen er ferdig med å snakke før du snakker. Når det er din tur, omformulere hva den andre personen sa før du snakker om hvordan du føler deg.

Legg merke til hvordan andre mennesker kommuniserer ikke-verbalt med sitt kroppsspråk og gester. Hvis personen du kjemper med virker sint på deg, snakke i en rolig stemme og handle bekymret ved å nikke hodet mens du lytter. Ikke-verbal kommunikasjon og tone i stemmen vil lette spenningen.

Separer konflikten fra personen. Adresse eneste problemet for hånden og la fornærmelser ut av samtalen.

Lek litt med den personen du har en konflikt med å lette spenningen. Si noe morsomt, men sikre spøken vil ikke bli tatt på feil måte.

Start hver setning med "jeg" når det er din tur til å snakke. For eksempel si "jeg føler" eller "Jeg er opprørt fordi" i stedet for å dirigere samtalen mot den andre personen med setninger som "du fikk meg til å føle" eller "du gjorde meg sint." Ved å ta ansvar for dine egne følelser med "I" fraser, er du ikke fornærme den andre personen.

Seek alternativer for å finne en løsning der dere begge er enige. Finne et kompromiss som etterlater deg både glad.

Tilgi den andre personen, uavhengig av utfallet. Hvis du ikke var i stand til å komme til en enighet, gå bort fra problemet uten å kjempe mer. Dersom konflikten ble løst, glem om problemet uten å summere hvor mange seire du har.