Digidexo.com

Hva er Lettuce godt for?

Hva er Lettuce godt for?


Flertallet av salat produsert i USA kommer fra California der landet er fruktbart og vekstsesongen varer hele året. Salat er full av vitaminene A, C og K og næringsstoffer som kalium og fiber. På grunn av sin subtile smak, helsemessige fordeler, overflod og kostnad, er salat et fast innslag i det amerikanske kostholdet.

Salater

Salat er stor for å lage salater. De ulike varianter av salat, for eksempel romersk, rød-blad og grønn-blad, tillate deg å utnytte smak og tekstur for å skape den perfekte salat. Salater er så vanlig at du kan kjøpe salater på fast food leddene, fine restauranter eller lage din egen salat med salat og andre grønnsaker fra dagligvarebutikk.

Smørbrød

Mange setter salat på sine hamburgere og sandwicher. Enhver form for club sandwich, for eksempel en kalkun klubb eller kylling klubb, vil komme med salat på den. En BLT krever salat i tillegg til bacon og tomat. Salat er også populært på smørbrød for sin crunchiness, som vanligvis står i kontrast til mykhet av smørbrød.

Remedy

Salat er en nyttig ressurs i behandling av ulike plager. Det bidrar til å lindre plager som syre dårlig, anemi, leddgikt, forstoppelse og sår. Det hjelper også søvnløshet fordi den inneholder lectucarium, et stoff som hjelper indusere søvn. Mange diabetikere gjør hyppig bruk av salat i kosten fordi den inneholder svært få karbohydrater og ingen sukker, slik at de kan spise salat i et beløp de ønsker.

Dyr

Salat er en god mat å mate dyr. Mange husdyr kan gjøre bruk av salat i sine dietter. Sauer, kyr og esler kan alle bære på dietter av salat. Bønder vil ikke gi dem en diett hovedsakelig av salat, men i tandem med gress, kan salat forbedre den generelle helsen til husdyr. Fugler kan også spise salat. Pet eiere som har fugler vil ofte mate dem litt salat i tillegg til nøtter og frø for å forbedre fuglenes helse.