Digidexo.com

Hvordan å sove etter du Quit Smoking

Ifølge Sciencedaily, en studie ved Johns Hopkins University "viser at sigarett røykere er fire ganger så sannsynlig som røykere å rapportere følelsen unrested etter en natts søvn." Studie forfatteren Dr. Naresh M. Punjabi og kolleger sammenlignet søvnmønster av 40 røykere og 40 ikke-røykere. Studien, publisert i Journal of American College of Chest Physicians i 2008, viste at røykere bruker mindre tid i dyp søvn, på grunn av abstinenssymptomer av nikotin.

Røykeslutt kan ha utallige innvirkning på kroppen. Abstinenssymptomer folk erfaring gjør det ekstremt vanskelig å takle. Søvn er en av de primære funksjonene som lider av opphør, men det finnes mange løsninger på dette problemet.

Hvordan å sove etter du Quit Smoking

•  Kutt ned på inntaket av produkter med koffein. Unngå matvarer, drikkevarer og andre produkter som inneholder koffein. Koffein fører deg til å være engstelig og varsling.

Ta en dusj eller bad rett før du går i dvale. Slapp av og slipp all spenning. Varmen fra en dusj eller badekar setter deg rolig.

Oppgave om to til tre timer før du går i dvale. Utføre øvelser som vil trette deg og gjør at du ønsker å hvile. Fokus på aerobic øvelser som løping og gåing. Prøv å jobbe opp en svette.

Lytte til musikk som du prøver å gå i dvale. Musikk kan være beroligende og fredelig. Målet er å bli kvitt angst og stress du føler deg fra dine abstinenssymptomer.

Unngå å ta naps i løpet av dagen. Ta naps vil forlate deg opp gjennom natten fordi du er uthvilt.

Kontroller at sengen er som bidrar til å sove. Kjøp puter, cover og tepper som passer dine preferanser.