Digidexo.com

Veggedyr Fakta

Bed bugs er små skadedyr som finnes i mørke og lukkede rom som soverom og sovesaler. Feilene ikke bære sykdommer som andre skadedyr, men de er skadelige for mennesker fordi de bite og bite gjentatte ganger. Disse feilene er enda verre enn noen andre skadedyr, siden de ikke svare på vanlige plantevernmidler.

Kjennetegn

Bed bugs bor og lever av det varme blodet til mennesker og dyr. De har en hekkende mentalitet og lever sammen i store grupper som ligner på fugler og flaggermus.

Skjule Spots

Bed bugs generelt gjemme seg i områder nær den menneskelige kroppen, spesielt i soverom. De har en tendens til å gjemme seg i løpet av dagen inne i madrass, boks våren eller seng ramme, og bare komme ut for å mate. De kan også gjemme seg i rotete områder som skittentøy eller skap.

Identifikasjon

Disse feilene er svært liten, og blir sjelden større enn en fjerdedel av en tomme. De har en oval formet kropp, med et flatt hode og bunn. Feilene ser lys eller mørk brun, men mørkere eller svart etter fôring.

Bites

Bitt av veggedyr er enkle å identifisere fordi de ser ut som små røde nupper på huden som klør rett etter bittet. De er ofte funnet i grupper på to, tre eller flere som veggedyr beiter på flere nærliggende stedene på en gang.

Signs

Biting av veggedyr er bare ett tegn på et angrep. De befengt vil også legge merke til mørke striper på sine ark og møbler, samt hud tilfeller etterlatt seg. De kan også se feilene i visse områder av huset deres.