Digidexo.com

Årsaker til lunge knuter

Årsaker til lunge knuter

Årsaker til lunge knuter

Lunge knuter kan faktisk ha flere årsaker. De fleste umiddelbart tenker at lunge knuter er kreft, og det er sant at noen lunge knuter er forårsaket av alvorlig sykdom, som kreft. Men, disse typer knuter merket med hurtigvekst og raskt blir massene. Faktisk, kan kreft knuter dobbel størrelse så raskt som hver 25 dager. Andre alvorlige sykdommer forårsaket av lunge knuter inkluderer infeksjoner, lunge abscess og lungebetennelse. Men disse infeksjonene er mulig å behandle med medisiner og pasienten kan bli helt frisk. De største antall forekommende lunge knuter er faktisk godartet. De godartede lunge knuter kan være forårsaket av soppinfeksjoner, tuberkulose eller immunlidelser, så som revmatoid artritt.

Soppinfeksjoner

Den soppinfeksjoner nettside melder at noen lunge knuter kan forekomme hos personer som bor i nærheten av Ohio, Mississippi og Missouri elva daler. Soppinfeksjoner som fører til lunge knuter kan også forekomme i mennesker som gjør landbruk, hagebruk og anleggsarbeid. Huledykkere eller Spelunkers er også i fare for å utvikle disse problemene.

Hold deg rolig og ikke få panikk

Det er mange årsaker til lunge knuter og de fleste aldri engang klar over at de har disse knuter. Faktisk, nettstedet for University of Rochester Medical Center rapporterer at mer enn 90 prosent av lunge knuter blir oppdaget helt etter ulykken. Hvis en person er diagnostisert med lunge knuter, bør han ikke få panikk fordi mer enn sannsynlig vil det være godartet. Diskutere dine bekymringer med en lege er alltid viktig, og kan være svært informativ.