Digidexo.com

Tradisjonelle Bruk av Neem

Tradisjonelle Bruk av Neem


Ifølge Organeem, er neem treet eller Azadirachta indica innfødt til India og har vært brukt som landsbyen apotek i ayurvedisk medisin for mer enn 4000 år. Bladene, frø og bark alle har nyttige egenskaper. Den fascinerende anlegget har mer enn 150 ingredienser, ifølge Discover Neem.

Skin Care

Neem olje er sett i Østen som kakaosmør er sett i Vesten, ifølge Discover Neem. De naturlige egenskapene til anlegget har antibakterielle egenskaper, fettsyrer, kremer og vitamin E for å berolige stresset eller tørr hud.

Dental Care

Ifølge Discover Neem, har kvister fra neem treet blitt brukt i århundrer som all-purpose tannbørster for generell tannpleie. Landsbyboere som baserte seg på treet for deres tannpleie ikke oppleve mange tannproblemer opplevd i Vesten.

Hair Care

Neem olje kan gjøre underverker på tørt, tynt hår, ifølge Discover Neem. Dette inkluderer å gjøre det mer silkeaktig og sterkere, samtidig oppmuntre sin vekst.

Plantevernmiddel

Olje er hentet fra frøene til neem treet som blir brukt for å holde insekter unna, ifølge Organeem. EPA har godkjent ekstrakt for anvendelse som et preparat for avlinger, i henhold til området.

Medical Care

Ifølge Neem Foundation, kan neem bistå med en rekke medisinske problemer, for eksempel hudsykdommer, feber, hoste og sårpleie. Stiftelsen opplyser at anlegget har vært gunstig i de områdene av magesår, vannkopper, gulsott og diabetes.