Digidexo.com

Anti-Fungal Homeopatiske Cure for Jock Itch

Skrittsopp er en soppinfeksjon i huden som påvirker lysken. Det er den samme soppinfeksjon (tinea) som forårsaker ringorm eller fotsopp. Navnet indikerer plasseringen det påvirker. De fleste tilfeller av skrittsopp kan behandles ved å holde den infiserte huden ren og tørr og ved å bruke aktuell soppdrepende kremer, men det er helhetlige tilnærminger til herding tilstanden samt en rekke hjem rettsmidler som vil arbeide for å rydde opp infeksjonen.

Svovel

Svovel er et homøopatisk middel for å behandle jock kløe som kan kjøpes i en stoffblanding som er klar til bruk, eller det kan gjøres hjemme. Svovel er en rask kur som kan brukes direkte til det irriterte området, ifølge CureZone.com.

Krølle opp et stykke av bærbare papir og plassere den på en plate. Angi papir i brann og la den brenne helt. Forsiktig blåse bort den svarte asken etterlatt, og du bør finne en gulaktig rester på tallerkenen. Dette stoff er brent svovel.

Påfør svovel direkte til hudområdet påvirkes av skrittsopp og det skal forsvinne i løpet av en dag eller så. Svovel kan også blandes med babyolje for å danne en lime og brukes på området som en salve.

Psorinum

Bruk Psorinum som et homøopatisk behandling for skrittsopp. Ifølge Herbs2000.com, er Psorinum et homøopatisk middel som brukes for mange hudlidelser inkludert eksem, kviser, byller og sår hud. Substansen er avledet fra skabb og benytter fluidet fra skabb blemmer på huden for å skape denne formel.
Psorinum er nyttig i enhver hudtilstand dersom symptomene er uutholdelig kløe eller rikelig svette. Dette stoffet kan kjøpes i homeopati butikker og bør tas som anbefalt i to til tre dager, ifølge Doc20.com.

Hjem Rettsmidler

Enkle hjem rettsmidler som involverer vanlige husholdningsartikler kan være forberedt på å kvitte deg med skrittsopp eller ringorm.

Lag en mild eddik løsning ved hjelp av en del hvit eddik og 4 deler vann. Suge en vaskeklut i løsningen og vask det berørte området med kluten, ifølge MedicineNet. Tørk huden grundig og dekk med løstsittende bomullsundertøy.
Ta et varmt bad med en kvart kopp klor tilsettes vannet. Suge i badekaret annenhver dag inntil tilstanden klarner opp. Tørk huden grundig for best resultat.

Legge til ekstra hvitløk til kosthold eller bruke knust fedd hvitløk direkte til den infiserte huden kan hjelpe kurere skrittsopp også. Hvitløk har naturlig soppdrepende egenskaper som fungerer som en kur, og som et forebyggende tiltak.