Digidexo.com

Verste mat å spise når kosten

Slanking kan være en ond sirkel av offer og vekttap, etterfulgt av vektøkning. Mens det er bokstavelig talt hundrevis av dietter og vekttap strategier, er den enkleste måten å gå ned i vekt å spise en diett bestående hovedsakelig av frisk frukt og grønnsaker, i beskjedne proporsjoner. Nøkkelen til å opprettholde et sunt kosthold er å eliminere høyt kalori mat som er tom for ernæring.

Sukker

Sukker og svært raffinerte former for sukker finnes i mange bearbeidet mat. Raffinert sukker går av mange navn som: dekstrose, sukrose, glukose, laktose, fruktose og høy-fruktose mais sirup. Når en overflod av sukker er inntatt, og kommer inn i blodet, er insulin gitt ut av kroppen, som støtter lagring av fett. Sluttresultatet er rask vektøkning. I noen individer, kan forbruket av sukker utløse emosjonelle og fysiske suget etter mer sukker.

Karbohydrater

Det er to former for karbohydrater kjennetegnes av makeup; enkle karbohydrater og komplekse karbohydrater. Enkle karbohydrater brytes raskt ned til sukker i kroppen din og gir liten næringsverdi, mens de komplekse karbohydrater som finnes i hele korn brød og planteføde bryte ned mindre raskt og fullstendig. Unngå å konsumere de nutrition enkle sukkerarter.

Matvarer stekt i ekstra olje

De fleste matvarer inneholder naturlig nok oljer og fuktighet for tilstrekkelig matlaging. Vi har en tendens til å legge smør, forkorting eller olje når vi koker, spesielt når vi steke mat, men ikke alle matvarer krever ekstra fett. Hamburgere kan tilberedes uten å legge olje eller smør og drenert før du spiser. Beef pølser kan tilberedes i kokende vann i stedet for stekt i smør. Unngå å legge ekstra fett til mat for matlaging eller til å forbedre smaken. Når du smake maten i sin naturlige tilstand, vil du ikke gå tilbake til de ekstra kalorier.

Kullsyreholdige drikker

Enten du er slanking eller ikke, bør kullsyreholdige drikker unngås, inkludert kullsyreholdig vann, fruktdrikker og i utgangspunktet noe drikke som bruser. Den karbondioksyd inneholdt i boblene øker oppblåsthet, skaper gass, og reduserer tiden som er nødvendig for magen tømmes. I tillegg kan kullsyreholdige drikker gjør at du føler deg trøtt; en kvalitet som Kosten ikke velkommen.

Fruktdrikker

Fruktdrikker kan høres sunt, men mange er lastet med ulike typer sukker. Faktisk kan de fleste av fruktdrikker kun inneholde en liten prosentandel av selve fruktjuice. En ville være bedre å spise et stykke frukt i stedet hvor du kan få naturlig sukker, ernæring og fiber. Les etiketter for å se nøyaktig hvilke ingredienser finnes i drikkevarer. Velg 100 prosent fruktjuice, helst organisk, over juice drikkevarer og drinker. Enda bedre, tilsett litt vann til 100 prosent fruktjuice å eliminere noen ekstra kalorier.

Brød

Med mindre du spiser brød laget av spiret korn, bør alle mat laget med hvitt mel unngås. Prosessen med å lage strimler hvetemel korn av umettede fettsyrer, vitamin E, og over halvparten av kalsium, fosfor, jern, magnesium, mangan, kalium, kobber, tiamin, riboflavin, niacin og, i henhold til Ira Marxe, CEO God helse kosttilskudd. Disse er naturlig forekommende vitaminer og mineraler som finnes i kornet. Hva er igjen er litt protein, fetende stivelse og restkjemikalier fra blekeprosessen.