Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å skifte hvilke typer mat og kalorier

Hvordan å miste vekt ved å skifte hvilke typer mat og kalorier


I stedet for å ta del i den siste dyre kjepphest diett, kan du med hell miste vekt ved skiftende mat og kaloriinntak. Det enkle trikset er løse for å skape positive forandringer i livet, å bytte til en mer sunn spising stil og spore ditt daglige kaloriinntak. Selv om det er aldri enkelt å endre fullstendig, kan grunnleggende reglene fungere som din guide for å lykkes med å nå dine vekttap mål.

Hvordan å miste vekt ved å skifte hvilke typer mat og kalorier

•  Vei deg og måle midjen din. Dette gir deg et utgangspunkt for å ta opp i din journal.

Gjør deg kjent med Ernæring Fakta etiketten på baksiden av mat pakker. En av de enkleste endringer øver del kontroll. Etiketten på baksiden av en mat-pakken vil liste kaloriinntaket per porsjon. Det vil også fortelle deg servering størrelse. Med dette i tankene, noen ganger er det OK å ha din favoritt mat hvis du holder deg til en servering.

beregne mengden kalorier du forbruker på en normal basis. Du kan gjøre dette ved å lage din mat og kaloriinntak i en journal over en fem-dagers periode, og legger dem sammen, og deretter dele på fem. Dette vil gi deg et relativt godt anslag. For eksempel, hvis du spiser 10 000 kalorier i løpet av fem dager, vil du gjennomsnittlig 2000 per dag.

Trekk fra 500 kalorier fra din gjennomsnittlige kaloriinntak. Dette vil være den anbefalte kaloriinntak for å miste ett pund per uke.

Legg hele korn til kosthold. Gjør dette ved å bytte fra hvitt brød til hele hvete eller hele korn brødet. Hele korn er fulle av fiber og vil avverge sult lenger enn deres raffinert motstykke. De kan også holde deg energi for lengre perioder.

Kutte ned på kjøttinntaket og legge til grønnsaker for å fylle deg opp. Protein er bra, men vi trenger ikke en 9 oz. biff til middag å bo næret. Når jeg prøver å gå ned i vekt ved å flytte mat og kaloriinntak, er målet å konsumere mer mat med færre kalorier. Ved å holde seg til matvarer med lav kaloritetthet er det mer sannsynlig å føle seg tilfreds, og mindre sannsynlig å overindulge fra sult.

Hint

  • Spis hver tredje til fjerde time for å holde blodsukkeret synker.
  • Pakke din egen lunsj så høy-kalori, ikke høy-fett gatekjøkkenmat ikke friste deg.
  • Finn en diett kompis. Dietter er best gjøres med støtte fordi folk har en tendens til å være konkurransedyktig.
  • Spore hva du spiser gjennom gratis on-line nettsteder som Sparkpeople. Dette er verdifulle ressurser som tilbyr on-line støtte og stor kostholdsinformasjon.
  • Innlemme et treningsprogram hvis du er frisk nok. Dietter fungerer best i tandem med trening.
  • Før du begynner på diett programmet er det best å ta kontakt med din lege for å sikre at du ikke har en helsetilstand. Enkelte helsetilstander og enda noen medisiner kan føre til vektøkning.