Digidexo.com

Den beste dietten for Middle Age

Som du alder, gjennomgår kroppen din en langsom metamorfose grunn av svingninger i hormonnivået, muskelmasse og metabolsk rate. Selv om det er uenighet om den nøyaktige alderen på "middelaldrende," generelt, faller det mellom 25 og 54. I løpet av denne tiden, kan kosthold valg ha en betydelig effekt på din generelle helse og velvære.

Lean Proteiner / ferske frukt og grønnsaker

Når du blir voksen, kan det hende du har en tendens til å få mindre daglig mosjon enn du gjorde da du var tenåring. Som et resultat, musklene begynner å bli svekket. Du trenger høyere nivåer av protein for å holde musklene sterke. Mindre muskelmasse kan også føre til utilsiktede vektøkning. Den beste dietten for middelaldrende inkluderer mat høyt på protein og lavt på fett eller kalorier. Magert kjøtt som kylling og fisk er en kvalitet tillegg til kosthold.

Helkorn og Bran

I midten alder, kan du oppleve en nedgang i effektiviteten av tarmen. Som et resultat, kan avføring blir mindre regelmessige og føre til ubehagelig eller ubehagelige følelser. Som en kontring, bør du øke det daglige fiber inntaket. Fiber bidrar til å flytte tarmer på en mer konsekvent måte og hindrer diaré og forstoppelse, noe som kan hemme kroppen din fra å trekke ut essensielle næringsstoffer fra fordøyd mat. Legg high-fiber matvarer slike hele korn, kli og rå grønnsaker og frukt i kostholdet ditt for en sunnere tarmkanalen. Ferske frukter og grønnsaker er også kilde til vitaminer, mineraler og antioksidanter som hjelper bekjempe sent oppstått sykdommer som kreft, diabetes og hjertesykdommer.

Ekskluder Grease og Fat

Mangel på mosjon, muskelatrofi og hormonelle svingninger føre til en tregere metabolic rate. Dette betyr at du ikke kan fordøye mat like lett som du gjorde da du var yngre. Du trenger mindre, mer hyppige måltider for å hindre halsbrann, sure oppstøt og vektøkning. Matvarer som er mindre syrlig forhindre ubehag forbundet med fordøyelsesproblemer. Ekskludere fra din diett fettete, fettrik mat.

Øke Fluids

Eksterne funksjoner er like påvirket av alder og kosthold. Hormonelle svingninger kan føre til at huden og håret til å tørke ut og vises kjedelig og usunn. Øke mengden av væske du tar i løpet av dagen kan bidra til å holde kroppen skikkelig hydrert. Vann er en ideell kilde til hydrering fordi den inneholder ingen kalorier eller tilsetningsstoffer.