Digidexo.com

beroligende urter

Flytende Beroligende-Urter for barn

Et barns nervesystem er umodne, og derfor extrasensitive til stressfaktorer og stimulering i hverdagen. Det er urtemedisiner som kan berolige hyper barn og forbedre sin atferd.

Identifikasjon

De to viktigste urte ingredienser som brukes for å roe hyperaktive barn er kamille og vendelrot.

Benefit

Beroligende urter som kommer i flytende form gjør for enklere utlevering til masete barn.

Slik fungerer det

Kamille har mildt beroligende egenskaper som hjelper normalisere nervesystemet. Som foreskrevet narkotika Valium Valerian aktive ingredienser binde seg til reseptorer i hjernen til å roe angst.

Produkter

Eksempler på populære flytende beroligende-urter er Valerian Super Calm and Kamille Calm.

Advarsel

I sjeldne tilfeller, noen mennesker er stimulert av vendelrot. I så fall kunne kamille være et bedre valg. Alltid konsultere en lege før du gir medisiner til barn.

Dagtid Beroligende urter

Dagtid Beroligende urter


Livet kan være stressende. Beroligende urter kan bidra til å avlaste stress. Bulk urt selskaper lager disse urtene i en rekke former, som gjør noen helsekostbutikker. Velg beroligende urter forsiktig, som noen er ikke egnet for bruk på dagtid.

Kamille

Kamille roer nervene og følelsene som det strammer og styrker kroppen. Det er trygt for alle aldre. Faktisk leger i Spania og Frankrike fore kamille som en tonic for små barn. Folk oftest bruker kamille som te, og de fleste dagligvarebutikker bære en eller flere merkevarer. Chamomilla er homøopatisk form av kamille og er tilgjengelig i mange helsekostbutikker og apotek.

Lavendel

Forskning bekrefter lindrende og beroligende egenskap av inhalert lavendel. Undersøkelser at lavendel er effektive for behandling av angst, stress og søvnløshet, og at det kan lette postoperative smerter. Lavendel er en vanlig duft i body lotion og kremer, eller kan kjøpes i en essensiell olje form.

Sitronmelisse

Beroligende egenskaper av sitronmelisse har vært en del av urte kunnskap siden middelalderen. Sitronmelisse reduserer stress og angst, fremmer søvn og letter smerter og kolikk. Sitronmelisse er tilgjengelig i kremform å behandle herpes og andre hud betennelser. Det kan også kjøpes som en te, løs urt og eterisk olje.

Krampe Bark

Krampe bark anbefales for nervøse problemer i svangerskapet. Det er også effektiv behandling for å lette kramper, kramper og muskelspasmer hvor som helst i legemet. Krampe bark kan kjøpes i mange helsekostbutikker i tonic eller skjær form eller som en tørket urt for brygging som te.

American Skullcap

American skullcap har mer enn 200 års historisk bruk som middel. Det er først og fremst brukes til å gjenoppleve stress og angst og for å stoppe kramper. American skullcap må ikke forveksles med kinesisk skullcap, som virkningene av de to urter er svært forskjellige. American skullcap er tilgjengelig i mange helsekostbutikker i væske, pulver og kapsel form. Ikke ta denne urten i høye doser.

Hops

Hops fylte puter er ikke-medikamentelle søvnforsterkere og forhindre mareritt. Humle har blitt klarert som en nerve calmative i århundrer. Det lindrer også muskelkramper, smerte og feber. Humle kan tas som en drink eller tonic, eller i pilleform. De tørkede urter og blomster kan brukes i aromaterapi.

Johannesurt

Siden dagene i antikkens Hellas, har johannesurt blitt brukt til å behandle en rekke nervøse forhold. Johannesurt er en av de mest kjøpte urter i Amerika og er tilgjengelig i en rekke former i de fleste dagligvarebutikker og narkotika butikker. Flere medisinske studier konkluderer med at Johannesurt er effektiv i behandling av mild til moderat depresjon med svært få bivirkninger.

Tiril

Tiril har vært brukt i århundrer som en beroligende og en tonic for kvinnelig kramper. Tiril effektivt behandler angst, kronisk søvnløshet, stress, spenninger og muskelspasmer. Det er trygt nok for bruk med hyperaktive barn. Tiril er oftest tilgjengelig som en rot infusjon eller skjær.

Naturlige Beroligende urter

Naturlige Beroligende urter


Stress er et faktum av livet. Fra små påkjenninger, som kjører sent for en avtale eller dryppende barbeque saus på slipset ditt, til store påkjenninger som økonomiske vanskeligheter og ekteskapelige problemer, de fleste finner en måte å takle livets irritasjoner og tilbakeslag. Mens det er flere legemidler på markedet som tar sikte på å redusere angst, kan urter også bidra til å ta brodden av.

Milde Herbal Beroligende midler

Når ting bare ikke går som planlagt, kan en urt med mildt beroligende egenskaper være det du trenger for å lindre stress. Annie B. Bond, forfatter av boken "True Food" (National Geographic, 2010) og skaperen av helse- og grønt-levende nettside, Care2.com, foreslår prøver svart horehound, agurkurt, romersk kamille eller lavendel.

Svart horehound ble tradisjonelt brukt av engelske kolonister for å avlaste gikt og leddgikt. Den har en ubehagelig lukt og er vanligvis tilført som en væske tinktur som skal brukes i te.

Borage er en blomstrende plante som kan gjøres om til te. Ifølge Dr. Richard N. Podell, medisinsk direktør og klinisk professor ved Institutt for allmennmedisin ved Universitetet i medisinsk-odontologiske of New Jersey Robert Wood Johnson Medical School, kan borage olje brukes i naturlig depresjon behandling.

Romersk kamille er en blomstrende plante som har blitt brukt i århundrer for sine beroligende egenskaper. Det er ofte gjort i te.

Lavendel er en sterkt duftende blomst som er brukt i en rekke preparater for å redusere stress og angst lindre. National Institutes of Health sier at flere små studier har rapportert lavendel evne til å bidra til å redusere angst, men videre studier er nødvendig for å bevise sin effekt. Lavendel er ofte brukt ved å inhalere duften av knuste blomster eller sprayes på lin.

Moderate Urte Sedatives

Bond, av Care2.com, sier burot, klaseormedrue, johannesurt og skullcap har moderate beroligende kvaliteter.

Burot er ekstremt bitter, men kan blandes med andre urter for en beroligende te.

The University of Maryland Medical Center sier at klaseormedrue har blitt brukt til å behandle angst forbundet med overgangsalder og foreslår å ta urten i pille eller skjær form, siden te kan være mindre effektive.

Nasjonalt Senter for gratis og alternativ medisin sier at Johannesurt inneholder hypericin og hyperforin, to forbindelser som kan være ansvarlig for urt antidepressive og anti-angst fordeler. Johannesurt er tatt i pilleform.

En studie publisert i "Phytomedicine" i 2003 fant at skullcap inneholdt flavenoids og aminosyrer som bidrar til å redusere angst. The University of Maryland Medical Center (UMM) foreslår å lage en te fra tørket urt.

Sterke Herbal Beroligende midler

For mer alvorlige tilfeller av angst og stress, kan sterkere urtemedisiner være nyttig. Bond sier at noen av de sterkeste urter tilgjengelig for angst er California valmue og vendelrot.

Kathy Abascal og Eric Yarnell, administrerende direktør og president i den botaniske Medicine Academy henholdsvis, uttalte i en artikkel publisert i "alternative og gratis behandling" at "Studier viser at California poppy te reduserer angst. I en lavere dose i en stemning formel, California poppy gjør livet virke litt bedre, litt mer håndterlig, til pasienter. "

National Institutes of Health rapportert i en 2002 studie som vendelrot hadde potensial angstdempende (angst-reduserende) egenskaper, men konkluderte med at flere studier var nødvendig. Valerian er tilgjengelig i kapsel og te form.

Urter for Kids å hjelpe med fokus på en oppgave

Urter for Kids å hjelpe med fokus på en oppgave


Barn er ofte lett distrahert, spesielt når de har oppmerksomhet underskudd lidelser, og få dem til å fokusere kan være vanskelig. Selv om medisiner utviklet for å bekjempe oppmerksomhet underskudd lidelser kan hjelpe, effekten av medisiner bekymre noen foreldre. Du kan være i stand til å hjelpe barnet ditt fokus og konsentrere seg naturlig gjennom bruk av urter, som kan redusere angst og hjelpe barnets hjerne arbeide mer effektivt. Rådfør deg alltid med barnets lege før du gir noen av disse urter til barnet ditt.

Urter Rik på Omega-3

Noen studier tyder på omega-3 fettsyrer kan bidra til å redusere symptomer på oppmerksomhetssvikt lidelser og hjelpe barna å fokusere og konsentrere seg bedre. Ifølge Children Konsentrasjon nettsted, barn med oppmerksomhet underskudd lidelser mottar omega-3 kosttilskudd forbedret sine karakterer og konsentrasjonsnivåer. Frø og olje av lin anlegget er rike på omega-3 fettsyrer. Frø kan spises hele eller malt til et pulver som kan legges til mat eller delt inn i pille kapsler.

Beroligende urter

Sitronmelisse er en urt som vanligvis brukes til å redusere angst og stress. Angst og stress kan bidra til konsentrasjonsproblemer og gjøre det vanskelig for barna å fokusere. Sitronmelisse roer de perifere og sentrale nervesystemet, som kan hjelpe øke konsentrasjonen og lindre symptomer på oppmerksomhet underskudd lidelser. Brennesle er en annen beroligende urt som vanligvis brukes til å redusere angst. Ifølge nettstedet Healthy Child, nesle balanserer adrenalinnivå som bidrar til følelsen av nervøsitet og gjøre det vanskelig for barna å konsentrere seg. Sitronmelisse og brennesle er vanligvis forbrukes ved å lage en te av urter.

Antioksidant Urter

Antioksidanter gir mange helsemessige fordeler, men de kan også hjelpe barn å fokusere og konsentrere seg. Ifølge Natural ADHD Cure hjemmeside, antioksidanter hjelper negere kjemikalier kjent som frie radikaler, som forårsaker celleskader og bidra til oppmerksomhet underskudd lidelser og andre sykdommer. Blåbær forlater hjelp oksygen i blodet. En annen urt rik på antioksidanter er oregano. Ifølge en artikkel på Science Daily hjemmeside, antioksidantnivået i oregano er 3 til 12 ganger høyere enn i andre urter. Blåbær blad ekstrakter kan tas i pilleform, og oregano kan bli stenket på mat.

Urter som regulerer hjernens funksjon

Sink og magnesium hjelper regulere hjernen kjemikalier og fettsyrer og hjelper hjernen fungerer mer effektivt, ifølge New Hope 360 ​​hjemmeside. Magnesium-mangel kan føre til redusert oppmerksomhet span i barna. Urter som er rike på sink og magnesium kan fremme konsentrasjon. Urter som kamille, persille, chickweed, fennikel, salvie, humle og alfalfa er alle rike på sink og magnesium, og de kan svelges som en te, stenket på mat eller tatt i pilleform.

Urter for en kvinnes libido

Urter for en kvinnes libido


Evaluere årsaken til lav kvinnelig sexlyst er kompleks. Hormonnivået kan endres på grunn av overgangsalder eller menstruasjon. Depresjon, angst, bekymring og stress om uforanderlige livssituasjon kan senke libido, sier MayoClinic.com, som kan forholdet problemer. Dårlig sirkulasjon kan også være en faktor. Alkohol og enkelte reseptbelagte medisiner påvirke sexlysten. Det er urter som kan ta forhold som kan føre til lav sexlyst, men disse er ikke vitenskapelig bevist eller godkjent av Food and Drug Administration.

Damiana

Damiana er innfødt til Mexico, Mellom-Amerika og nærliggende regioner. Dets vitenskapelige navnet er Turnera diffusa. Bladene på denne lille, duftende busk høstes for medisinsk bruk mens planten blomstrer. De har lenge vært brukt av innfødte grupper som et afrodisiakum, antidepressiva og å behandle angst og mange andre lidelser, sier "Resept for Herbal Healing" av Phyllis A. Balch. I tillegg foreslår Dr. Andrew Weil bruk av damiana på grunnlag av sin tradisjonelle rolle som en kvinnelig afrodisiakum i Mexico.

Svart cohosh

Klaseormedrue er medlem av buttercup familie og har det vitenskapelige navnet Klaseormedrue. Indianere brukte røttene og jordstengler av denne planten til å behandle menstruasjonssmerter og menopausale symptomer, ifølge University of Maryland Medical Center. Klaseormedrue inneholder glykosider, anti-inflammatoriske stoffer og muligens fytoøstrogener. Hvis libido er redusert på grunn av menopausale faktorer, kan klaseormedrue hjelpe.

Gingko biloba

Gingko biloba er en tre hører hjemme i Kina. Tradisjonell kinesisk urtepreparater har inneholdt gingko biloba blader i årtusener. Vifteformede blader inneholder flavonoider og terpenoider som er tenkt å være de aktive agenter. Flavonoider er antioksidanter som beskytter nervene, hjertet, blodårer og øyne mot frie radikaler. Terpenoider utvide blodårene og redusere blodplater klissete, og dermed bedre blodgjennomstrømning og sirkulasjon, sier MayoClinic.com, noe som kan være nyttig i å øke libido.

Pasjons

En opprinnelig fra Nord-Amerika, Passiflora incarnata har en utsmykket blomst. Stilkene, blader og blomster av dette vintreet blir brukt medisinsk for å behandle angst og søvnløshet, sier "Resept for Herbal Healing." Herbalists kombinerer ofte pasjons med andre beroligende urter, for eksempel sitronmelisse og vendelrot. Den beroligende effekten av pasjons kan hjelpe sexlysten hvis angst eller stress er squashing libido. I tillegg inneholder pasjons også den kjemiske chrysin forbindelsen, som har en gunstig effekt på kjønnshormoner.

Catuaba

To brasilianske trær, Erythroxylum catuaba og Trichilia Catiguá, er kildene til den urtemedisin catuaba. Brasilianske herbalists tradisjonelt bruker et avkok av catuaba bark som et afrodisiakum for både kvinner og menn. Urten sies å forbedre seksuell stasjonen og øke libido. En annen tradisjonell bruk for catuaba er som en behandling for forstørret nedbrutt, ifølge "Resept for Herbal Healing."

Gode ​​Urter for Kolon Rensing

Gode ​​Urter for Kolon Rensing


Urter er et trygt og ikke-farmasøytiske måte å bidra til å holde din kolon sunn og fungerer som den skal. Urter gi et løft til kroppens naturlige evne til å rense og skylle giftstoffer. Urter som er bra for kolon rensing også handle på blodet og leveren. Men bør du alltid konsultere med en lege før du bruker urter. Urtene refereres til i denne artikkelen er anbefalinger fra "Resept for Natural Healing" og Holistisk Online.

Urter for å spyle giftstoffer

Burdock bidrar til å skylle overflødig væske og giftstoffer. Den inneholder antioksidanter, forynger leveren og renser blodet. Også gunstig er løvetann, et vanndrivende som renser blodet og leveren. Burdock og løvetann kan svelges som te. Imidlertid er det viktig å ikke blande løvetann med reseptbelagte diuretika.

Beroligende urter

Rødkløver hjelper med avslapning, renser blodet, og letter irritabel tarm syndrom. Peppermynte-te roer nervene, som hjelpemidler sunn kolon funksjon, og letter kvalme som kan være et symptom på giftstoffer i tykktarmen.

Anti-Inflammatory Herb

Glatte alm te reduserer tykktarm betennelse. Glatte alm te kan svelges eller brukes som et klyster. Milk thistle beskytter leveren og nyrene. Du bør ta melk tistel i kapsel eller ekstrakt skjemaet.

Andre Cleansing Aids

Det anbefales å ta rabarbra med lakris, psyllium (hvis eldre) og ingefær til å lette rabarbra er griping effekt. Rabarbra utrenskninger forsiktig giftstoffer og fremmer sunn kolon tone.

Opprettholde Colon Velvære

Hvitløk fremmer generelle kolon helse, hjelpemidler healing og rids kolon av parasitter. Det anbefales å ta to organiske hvitløk kapsler to ganger om dagen.

Hvordan lage en beroligende tinktur

Det er lett å ty til legemidler for lindring i dagens stresset ut, søvnmangel samfunn. Men disse kan være vanedannende eller har ubehagelige bivirkninger. Jorden har en annen løsning: de mange planter og urter som innehar naturlig beroligende og søvnfremkallende egenskaper. Ett prøvd-og-sann måte å ta urter er i skjr form (konsentrert væske), som er potent, langvarig og lett kontrollert, slik at du selv kan bruke det for barn og kjæledyr.

Bruksanvisning

Bland beroligende urter for skjær

•  Bland kattemynte, kamille, oatstraw, pasjons og humle sammen, og hakk dem grovt. Legg dem i en steril 1-liter glasskrukke.

Legg eple cider eddik opp til 1/2 tomme fra toppen av glasset. Væsken må dekke urter. Du kan også bruke en blanding av like deler vann og vodka eller rum, men eple cider eddik har helsemessige fordeler av sine egne, og er tryggere for barn.

Tett lukke glasset. Riste den, og sett den på et kjølig mørkt sted i 2-6 uker, riste den en gang om dagen.

Hell væsken gjennom en sil eller cheesecloth, forlater de brukte urter bak. Klem urter for å få hver dråpe væske ut av dem.

Sett skjær i små, mørke glassflasker med dråpe lokk. Apple cider eddik tinkturer vil holde i opptil et år i kjøleskapet. Alkohol tinkturer ikke krever kjøling og kan vare i flere år. Du kan oppvarme alkohol skjær i glasset i noen få minutter, og mye av alkoholen vil fordampe. Doser varierer, men tommelfingerregelen er 30 dråper under tungen for en voksen, 10 for et barn.

Tips og advarsler

  • De små, mørke glassflasker med dråpe lokk kan kjøpes sammen med tørkede urter fra en helsekost butikk eller på nettet.
  • Tinkturer ikke smaker veldig bra. Du kan lage din tinktur mer spiselig ved å blande det med litt vann eller smakstilsetning det med honning. (Aldri gi honning til et spedbarn under ett år gammel.)
  • Ikke varm opp skjær i mikrobølgeovn. Hvis du bestemmer deg for å ta den med varmt vann eller i te, varme opp vannet først og deretter legge til skjær for å bevare sin dempende potens.

Urter brukt for Fibromyalgi Pain

Det er ingen kjent årsak til smerten av fibromyalgi. Det er ingen tvil om at de som lider av tilstanden er i en ødeleggende mengde smerte. Søvnforstyrrelser, tarm og blære problemer og kronisk tretthet er bare noen av symptomene som er typiske for Fibromyalgi syndrom. Det finnes ingen kur for fibromyalgi, men det er urter som har vist seg å lindre smerte og lidelse for mange pasienter.

Viktigheten av ernæring

Et godt kosthold bør være første skritt i å redusere smerten ved fibromyalgi. Når dietten er ernæringsmessig balansert, vil du bli eliminere eventuelle mangler som en mulig kilde til din tilstand. Spis en rekke matvarer som er lav i fett og høy i vitaminer og mineraler. Supplere din diett for å være sikker på at du ikke er mangelfull i noen vitaminer eller mineraler. Underernæring eller mangler kan føre til mange av symptomene som er felles med fibromyalgi.

Urter

Fibromyalgi kan forårsake en rekke symptomer og smerte i forskjellige deler av kroppen. Ulike urter vil arbeide for å lindre disse symptomene uten bruk av reseptbelagte smertestillende medikamenter. Ved bruk av urter, er det viktig å huske at den amerikanske Food and Drug Administration ikke regulere dem. Sørg for at du får høye urter kvalitet ved å se etter kilder som har et rykte for kvalitet og sikkerhet.

Echinacea er en urt som vil øke immunforsvaret og bidra til å forebygge infeksjoner. Ikke bruk denne urten med barn. Det er effektivt å bruke ved første indikasjon på en infeksjon eller kaldt for rask lindring. Har vært brukt solbær frø olje til å behandle symptomer på fibromyalgi, for eksempel leddbetennelse. Feverfew brukes til å behandle fibromyalgi hodepine og migrene. Boswellia, white willow bark og mjødurt er også smertestillende urter som effektivt kan behandle kroppen smerter som er vanlige i fibromyalgi. Kamille er en effektiv urt å behandle søvnforstyrrelser som oppstår med fibromyalgi. Noen av de andre urtene som brukes til å behandle søvnforstyrrelser og angst som er vanlig i Fibromyalgi er johannesurt, Valerian rot og pasjons. Angst og depresjon er vanlige symptomer på fibromyalgi og kan dra nytte av disse beroligende urter. Å få en riktig mengde søvn kan ofte hjelpe en rekke andre symptomer i tillegg. Kronisk tretthet er et vanlig symptom på fibromyalgi og ginseng har vært brukt i mange år for å øke energi og bidra til å lindre angst og stress. Ginseng er også brukt for å behandle hukommelsesproblemer, som er typiske i fibromyalgi-pasienter.

Urter og smertestillende medikamenter

Ved bruk av urter til å behandle fibromyalgi, er det viktig at du rådfører deg med legen din eller en herbalist. Noen urter kan være farlig når det blandes med smertestillende medikamenter. Ginseng og johannesurt kan potensielt forårsake bivirkninger, slik som lever og nyreskader.

Urtemedisiner kan være svært effektive for behandling av symptomer på fibromyalgi, men det er viktig at du bruker forsiktighet når du inntar noen urte produkt. Diskuter din tilstand med legen din og urter som du vurderer før du fortsetter.

Urter som hjelper med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en vanlig nevrologisk og atferdsforstyrrelse preget av vansker med å lære, problemer med mental fokus og episoder av hyperaktivitet. Mens ADHD er oftest diagnostisert hos barn, kan det også påvirke voksne. På grunn av de alvorlige bivirkninger forbundet med sentralstimulerende medisiner, som vanligvis foreskrevet for ADHD, mange foreldre og pasienter søker alternative løsninger. Enkelte urter kan hjelpe behandle ADHD, spesielt kombinert med et sunt kosthold og mosjon plan.

Daglige Herbal Supplements

Noen naturmidler har blitt grundig undersøkt av det vitenskapelige samfunn som alternative behandlinger for ADHD. Men en studie, publisert i 2001, konkluderte med at en daglig kombinasjon av ginkgo biloba og amerikansk ginseng kan gi lindring fra ADHD symptomer. Denne kombinasjonen er nå et populært valg for voksne og barn med ADHD.

Fordi Johannesurt har vært brukt for å stabilisere svingninger i humør og oppmerksomhet span, noen naturmedisinere spekulerer i at det kan være nyttig for å motvirke ADHD. Dessverre, ikke vitenskapelige data ikke tilbake dette valget. En klinisk studie publisert i Journal of American Medical Association fant at johannesurt var ikke mer effektiv enn placebo i behandling av ADHD symptomer.

As-Trengs Urter

Beroligende urter som vendelrot og kamille har vært mye brukt i behandling av akutte symptomer på ADHD. Mens disse urtene kan være nyttig for intermitterende behandling, bør de ikke brukes på en daglig basis, som de uunngåelig føre til fysisk og mental utmattelse --- problemer som faktisk kan forverre oppmerksomhet underskudd.

Bruken av beroligende urter for barn med ADHD har ikke blitt grundig studert, men de mest brukte valgene inkluderer vendelrot, sitronmelisse og kamille. Disse kan brukes til å roe intermitterende episoder av hyperaktivitet og angst, og er også anvendbare ved behandling av insomnia.

Risiko og advarsler

Som alle former for komplementær alternativ medisin, bør naturopathic behandlinger for ADHD ikke brukes unntatt under veiledning av en kvalifisert helsearbeider. Studier har ennå ikke nådd konklusjoner om sikkerhet ved bruk av visse urter med reseptbelagte medisiner, og interaksjoner er mulig. De fleste medisinske urter er også assosiert med noen bivirkninger.

De fleste urter har heller ikke blitt studert hos barn. Mens mange er generelt anerkjent som trygge for voksen bruk, kan de være skadelige hvis gitt feilaktig til barn.

Astma behandling med urter og vitaminer

Astma er obstruksjon av luftveiene forårsaket av slim buildup eller muskelspasmer. Reseptbelagte medisiner og inhalatorer vanligvis kontrollere astma. Mange astmatikere slår til alternative metoder for å kontrollere astma, for eksempel endringer i livsstil eller ved hjelp av urter og vitaminer, i tillegg til medisiner de må ta. Enkelte urter og vitaminer roe virkningene av astma, og disse produktene er lett tilgjengelig på alle helsekost butikk, supermarked og apotek. Ved hjelp av disse produktene sammen med sine medisiner gir astmatikere bedre kontroll over astmaen sin.

Fakta

Astma forårsaker en person vanskeligheter med å puste. Personen kan hvese deretter finne det vanskelig å "fange henne pusten." Når en person har en alvorlig astmaanfall, kan det slå dødelig hvis hun ikke har en hurtigvirkende inhalator for raskt å rette angrepet. På grunn av alvoret i denne tilstanden, astmatikere se til alternative midler for å hindre at disse angrepene skjer i første omgang. Ta visse urter har blitt påvist i studier for å bidra til å lindre årsakene til astma. Ifølge en slik studie (se referanser nedenfor), barn med alvorlig astma fikk doser på amrita bindu (en ayurvedisk urte preparat som inneholder salter og krydder) to ganger om dagen etter måltider. Etter tre måneder, de fleste av barna var i stand til å slutte å ta sin medisin og viste ingen tegn til et astmaanfall.

Typer

De to typer av astma som inntreffer er slimdannelse og muskelspasmer. Urter som hjelper tørre opp slim inkluderer elecampane. Denne urten inneholder forventnings, noe som fører til at personen til å hoste opp slimet og utvise den ut av sitt system. Andre urter som hvitløk og ingefær hjelp hindre slim fra forming. Beroligende urter, for eksempel skullcap og vendelrot, roe musklene og bidrar til å holde musklene fra krampe.

Funksjon

Den astma tar urtene sammen med sin faste medisiner og endringer i livsstil han gjør. Disse bør omfatte holde hjemmet rent og fritt for støv, røyk og andre forurensende stoffer. Hans daglige diett bør inkludere å ta den anbefalte dosen av urter og vitaminer som passer hans tilstand en gang eller to ganger om dagen. Den urter og vitaminer bygge opp i hans system og redusere mengden av slim produsert, slik at over tid, de astmaanfall minske eller avta helt.

Fordeler

Tar urter og vitaminer naturlig bidra til å helbrede de luftveier og lunger. Over tid kan den astmatisk være i stand til å redusere mengden av medikamenter er nødvendig, siden hans astma bør være godt kontrollert. Han vil føle seg bedre siden han er i stand til å ta inn mer luft, og den ekstra oksygen sirkulasjon vil forbedre sin luftveiene samt andre kroppslige systemer.

Advarsel

Herb terapi er ikke ment å erstatte vanlige medisiner som helsepersonell foreskriver. Fortsett å ta medisinen din og bære din hurtigvirkende inhalator med deg i tilfelle av astma angrep. Ikke endre medisineringen med mindre helsepersonell ordrer det.

Kinesiske urter for Sleep

Kinesiske urter for Sleep


Mangel på søvn kan påvirke måten du jobber på og måten du lever. Det er mange medisinske rettsmidler for søvn problemer, men de har en tendens til å komme med bivirkninger og muligheten for avhengighet. Som en eldgammel form for medisin, kan kinesiske urtemedisiner være en løsning på problemer som vestlig medisin har ennå ikke tilstrekkelig løse. Her er noen måter at kinesiske urter kan hjelpe med søvnløshet. Konsultere legen din før du legger nye urter til kosthold.

Overflødig Qi

Qi, eller chi, er den kinesiske uttrykket for energi. Mange kinesiske praksis sentrum rundt den riktige flyten og plassering av energi i hele kroppen. Kinesiske leger mener at en av de mulige årsaker til søvnløshet kan være når qi i leveren er stillestående, og som et resultat er forvandlet til brann. Dette fører til et overskudd av qi i kroppen, noe som resulterer i søvnløshet. Dine symptomer kan inkludere en bitter smak i munnen, lunger og rask puls. Ett middel er en blanding av Gentian Kombinasjon (lang dan xie gan tang), med fire Qian drage tenner (lang chi), og fem Qian magnetitt (chi shi). Det rette er ment å vesken brannen i leveren og for å roe sinnet. Selvfølgelig, dette er ikke typiske elementer som du finner på en matbutikk. Rådfør deg med en tradisjonell kinesisk medisin utøveren eller gå til en kinesisk lokal butikk og spørre om denne behandlingen.

En annen tilstand som kan føre til et overskudd av qi er når varme-slim er invaderer hjertet. Symptomene på denne tilstanden er søvnløshet, svimmelhet, en glatt, rask puls, og sure oppstøt. En blanding av Hoelen og Bambus Kombinasjon (Wend en tang) med en Qian Coptis (Huang lian) er standard kinesisk urtemedisin.

Qi-mangel

Hvis det er en mangel på qi kan være lurt å prøve Hoelen og Acorus Formula (en shen ding zhi wan) eller Zizyphus Kombinasjon (suan zao Ren Tang). Hvis ditt hjerte og milt er mangelfull i qi, kan du prøve Ginseng og Longan Kombinasjon (qui pi tang).

Yin-Yang ubalanse

En mangel på Yin kan også føre til sleeplessness.This betyr at mannlige og kvinnelige energier i kroppen er ute av balanse. Hvis dette er tilfelle, bør du ha Coptis og Gelatin Kombinasjon (Huang lian en jiao tang). Nok en gang, er det best å konsultere en kinesisk tradisjonell medisin lege for å finne disse ingrediensene, eller for å bli diagnostisert.

Beroligende urter

Det er flere kinesiske urter som kan generelt forbedre tilstanden av insomnia. Han Shou Wu, også kjent som fo-ti, er skrevet ut til mange plager i kinesisk medisin, hvorav den ene er søvnløshet. Det kan bidra til å gjenopprette kroppens balanse og forbedre blodsirkulasjonen. Den typiske dose av fo-ti er fem 500-milligram tabletter tatt tre ganger daglig.

Schisandra, eller wu-wei-zi, hjelper kroppen til å takle stress, angst og ulike sykdommer som hepatitt. Det er tenkt å bidra til søvnløshet med sin evne til å stabilisere blodsukkeret og blodtrykket. Schisandra er tilgjengelig i sin frukt form i doser på 1 til 6 gram avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene dine.

Marsfiol, eller hu-chin-Ts'ao, kan hjelpe med hodepine, svimmelhet, søvnløshet og moderering av sinne. Det kan tas som en te, der 1 teskje av urten er tilført i kokende vann i 10 til 15 minutter. Ta te tre ganger daglig.

Hvordan bruke urter for å slappe av

Hvordan bruke urter for å slappe av


Dagens moderne liv forårsaker stress, men du kan bruke urter for å slappe av og roe ned sinnet og musklene dine. Siden tidenes morgen har beroligende urter trøstet sorgen og lettet nervøsitet og angst. For kronisk følelsesmessig opprørt, noen urter er svært effektive i å redusere angst. Avhengig av individuelle stressnivået, kan du ha nytte av blant annet urter i kostholdet ditt.

Bruksanvisning

•  Legg opp til 10 dråper California poppy skjær til en kopp vann og drikke tre ganger om dagen for å lindre mild angst og stress. Alternativt, bratte 1 spiseskje av California poppy te i en kopp kokende vann i fem minutter. Bruk opptil fem ganger daglig. I motsetning til sin opium fetter, inneholder California poppy alkaloider som hjelper hjernen i avslappende.

Bruk Passion Flower ekstrakt om natten for å hjelpe deg å sovne under stressende tider. Opp til 300mg av denne urten, tas som et supplement med et glass melk eller blandet i juice, kan forbrukes én time før du går til sengs for å slappe av sinnet og fremme dyp søvn. Når tatt i riktig dosering, vil Passion Flower ikke produsere morgen sedasjon bivirkninger.

Se etter Valerian rot kosttilskudd og Valerian rot te å berolige uryddig nerver og redusere søvnløshet. Valerian, høstet fra blader, blomster eller andre deler av anlegget, viser ingen gunstige resultater, bare røttene inneholder de aktive ingrediensene som trengs for å hjelpe deg å slappe av. Du må kanskje ta opp til 30 mg av vendelrot i tre uker før du opplever lettelse, siden denne urten avhenger av en oppbygging i systemet.

Dra nytte av den naturlige anti-angst effekten av humle, best kjent for ølbrygging. Dimetylvinyl
karbinol, den aktive ingrediensen i denne urt fungerer som en mild beroligende når noen få dråper av humle ekstrakten tilsettes til en kopp natta grønn te. Butikken hopp i kjøleskapet ettersom varme og lys kan raskt ødelegge sin effektivitet. Bruk humle i kombinasjon med urter, vendelrot, for økt effektivitet.

Nipp til en kopp kamille te når du trenger mild lindring eller når angst og stress fører til en urolig mage. Kamille inneholder glatt muskelavslappende egenskaper og er best egnet til fordøyelseskanal opprørt, selv om å drikke en kopp før sengetid kan også bidra til å lindre mild spenning.

Tips og advarsler

  • Bruk urte rettsmidler for å slappe av og redusere stress tidvis mindre regissert av en lege for bruk på en kontinuerlig basis.

Hvordan lage en naturlig varmeelement

Hvordan lage en naturlig varmeelement


Heat varmer og utvider stramme muskler, som gir midlertidig lindring. Varmeputer lindre muskelsmerter, inkludert rygg, nakke, menstruasjons, og leg ubehag. Hvis du har en mikrobølgeovn du kan lage dine egne varmeputer hjemme. Du trenger bare noen få materialer, som du finner rundt huset. Rice og andre ukokt korn gjøre gode filler. Legg noen beroligende urter, og du kan ha en varmepute, som skal vare en lang stund.

Hvordan lage en naturlig varmeelement

•  Klipp og sy stoff inn i ønsket fasong og størrelse. En stor vaskeklut fungerer godt. Bruke gamle håndklær, duker, vaskekluter, velur strikker eller flannels. Legg igjen en tomme eller to åpne på den ene siden å stappe med filler.

Fyll posen til omtrent en halv til tre fjerdedeler. Bruk mer eller mindre filler hvis du ønsker, men unngå å gjøre det for lubben. Du ønsker puten å være smidig nok til å forme din sår kroppsdel.

Legg urter som lavendel, rosmarin eller nellik. Alle disse elementene gir lindring, og vil legge en beroligende duft. Sy åpningen for hånd eller maskin, noe som gjør at filler er i motsatt ende.

Legg i mikrobølgeovnen i ett til tre minutter, avhengig av størrelsen på puten. Fjern fra mikrobølgeovn. Rist. Pass på at det ikke er for varmt, før du søker.

Hint

  • Hvis du ikke har tid til å sy en varmepute, ta en ren gammel sokk. Fyll den med materialer og knytte den åpne enden.
  • Ikke la puten uten tilsyn mens mikrobølgeovnen. Plasser en kopp vann inne i mikrobølgeovn ved oppvarming å legge fuktighet, eller spritz lett med vann før oppvarming.
  • Legg et håndkle mellom deg selv og varmeputen for å unngå brannskader.

Hvordan bli kvitt en sår hals raskt

En sår hals kan være forårsaket av en bakteriell infeksjon som streptokokker, en viral infeksjon som influensa, eller skade på stemmebåndene forårsaket av roping, skriking eller for mye sang. Bakteriell infeksjon må tas opp av lege, men smerte og irritasjon kan også bli kurert av urter og andre naturlige produkter, som hvitløk. Disse rettsmidler kan lindre og helbrede en sår hals innen 1 eller 2 dager hvis infeksjonen eller skaden er relativt mild.

Hvordan bli kvitt en sår hals raskt

Gurgle med saltvann for å bli kvitt en sår hals raskt. Bland 1 ts. vanlig salt i en halvliter litt varmt vann. Svelge en munnfull og gurgle fintfolk i 15 til 30 sekunder. Dette vil berolige smerte og irritasjon i halsen.

nippe varm urtete med et kyss av honning i den. Varmen av te, beroligende urter og tykk honning vil alle arbeide sammen for å redusere sårhet. Prøv kamille eller peppermynte te.

Suge på en pastill som inneholder benzocaine å hjelpe nummen smerte. Også prøve sink gluconate tabletter. En studie ved University of Texas i Austin funnet at sink gluconate bidrar til å redusere en sår hals. La pastiller oppløses i halsen din og hold den flytende i noen sekunder før du svelger.

Spis hvitløk for å bli kvitt en sår hals raskt. Hvitløk har anti-viral egenskaper så hvis sår hals er forårsaket av et influensa virus eller lignende, kan du prøve å legge litt hvitløk til dine daglige måltider for å bidra til å bekjempe infeksjonen.

Hint

  • Bruk disse rettsmidler minst tre ganger om dagen for best resultat. Nippe varm hvitløksuppe å få den doble fordelene av hvitløk og varm væske.
  • Se en lege umiddelbart hvis sår hals ikke rydde opp i et par dager eller blir verre.

Hva er årsaken til Gas i en Baby?

En normal barnet kan passere gass opptil 23 ganger om dagen, ifølge WebMD. Mens gass er en normal, sunn del av livet, kan det være betenkelig å foreldre når et spedbarn blir distressed av ubehag eller smerte det fører til. Spedbarn kan bli frustrert av deres manglende evne til å frigi gass, noe som fører til smerter og oppblåsthet. De fleste tilfeller av spedbarn gass er harmløse, forårsaket av daglige aktiviteter og er lett å behandle.

Gråter

En grunn spedbarn er mer utsatt for gass enn eldre barn eller voksne er fordi de gråter oftere, ifølge WebMD. Gråter årsaker spedbarn å svelge luft, noe som kan bli fanget i magen som gass. Spedbarn kan bli frustrert fordi de har problemer slippe gass eller fordi det er smertefullt, som fører dem til å gråte enda mer. Gass kan også bli forverret av kolikk, en tilstand der et spedbarn gråter utrøstelig i lange perioder av gangen, slik at de kan svelge store mengder luft.

Fôrings Teknikker

Plassere et spedbarn med magen over hodet hennes under fôring kan øke gassbobledannelse fordi luften ikke kan skille fra melken. Den type flaske du bruker kan også øke mengden av luft spedbarn svalene. Velg flasker med slow-flow brystvorter og poser som kollaps som barnet tømmer dem for å hjelpe barnet ditt å unngå å svelge overflødig luft. Det kan også være nyttig å gi barnet ditt et par minutter etter et måltid før raping henne, slik at tid for luften å re-atskilt fra melk.

Fordøyelse

Spedbarn naturlig produsere gass som de fordøye laktose, proteiner og andre næringsstoffer i formel eller morsmelk, ifølge ColicCalm.com. Mat spist av mor da amming kan også gjøre spedbarn mer utsatt for gass, for eksempel cruciferous grønnsaker, syrlig grønnsaker og frukt. Spedbarn kan også oppleve gass fra mat de ikke tåler, for eksempel meieriprodukter, soya og peanut produkter fra mors kosthold. Det kan hjelpe for mor å redusere sitt inntak av matvarer som irriterer barnets mage mens hun ammer.

Behandlinger

Det finnes en rekke behandlingstilbud tilgjengelig for spedbarn gass. Naturlig rettsmidler inkluderer gripe vann, som er en urte løsning laget av dill og andre mage-beroligende urter; slik at noen få minutter for luft å skille fra melk i magen før raping spedbarn; og masserer barnets rygg eller mage for å frigjøre gassen. Simethicone spedbarn faller også kan kjøpes over disk for å lindre spedbarn gass symptomer.

Homeopatiske midler for Chronic Acid Reflux

De fleste kroniske acid reflux sykdom medisiner kommer med uønskede bivirkninger. Ved å redusere mengden av syre i magen - som er det disse legemidlene gjør - de reduserer magens evne til å fordøye mat. Ifølge en studie fra University of Michigan Medical School, ikke fordøye mat øker ordentlig risikoen for å utvikle andre kroniske sykdommer. Reduksjonen av syre øker også risikoen for matbåren sykdom. Ifølge American Medical College of Homeopathy, hjelper homeopatisk behandling for acid reflux redusere surt oppbygging og gjenoppretter riktig pH i magen, minske behovet for fordøyelses skade medisiner.

Healing Foods

For noen kan lettelse fra konstant sure oppstøt bli funnet ved å spise visse helbredende matvarer. Fra og med vann, drikke en gallon av filtrert vann eller mer om dagen bidrar til å fortynne syre og normalisere pH i magen. Fersk hvitløk, spises hver dag, bidrar til å drepe eventuelle H. pylori bakterier i magen. H. pylori bakterier er kjent for å forårsake syre tilbakeløp i noen mennesker. Forstoppelse kan gjøre acid reflux verre, så å legge mer fiber til kosthold ved å spise frisk frukt, grønnsaker og helkorn kan hjelpe.

Urter og tilskudd

Det er flere mage-beroligende urter og krydder som du kan inkludere med måltider eller ta etter måltider for å hjelpe acid reflux. Ingefær, mynte, lakris, og kamille er alle kjent for å roe en urolig mage. Acidophilus kosttilskudd bidra til å gjenopprette og balansere mikrofloraen i tarmen, og spille en rolle i å gjenopprette generelle fordøyelseskanal helse. Slippery Elm er en urte supplement som har vist seg å nøytralisere syre, beskytte slimhinnen i mage og tarm, og lindre sår og hyper surhet forhold, ifølge Dr. Karl Smith eller drksmith.com. Urtemedisiner kan ha alvorlige bivirkninger, ifølge Mayo Clinic; du bør spørre legen din om trygge doser før du tar noen urter.

Honning fra New Zealand

Aktiv Manuka Honey er en helt naturlig, antibakteriell, medisinsk honning fra tea tree Bushs funnet i New Zealand. Dette honning brukes til å behandle sår og for å beskytte, lindre og helbrede vev i spiserøret. Dr. Molan, av Waikato University i New Zealand, har studert denne honning for mer enn 20 år. Dr. Molan omfattende forskning hevder at Active Manuka Honey dreper dårlige bakterier i fordøyelsessystemet som H. pylori. Dette honning har ingen kjente bivirkninger, med mindre du har en allergi mot honning.

Alternative behandlinger

Ifølge leger ved Mayo Clinic, en liten studie viste at akupunktur hjulpet lindre halsbrann symptomer hos personer som ikke har respondert på medisinen. Stress har vært knyttet til kronisk acid reflux sykdom, så for noen avslappende behandlinger inkludert regelmessig mosjon kan hjelpe. Disse teknikkene rolig stress og kan redusere symptomene på acid reflux. Sove med hodet hevet opp 5 til 6 inches bidrar til å holde syre i magen.

Forebygging

Når du har funnet et middel som lindrer sure oppstøt, kan du gjøre noen endringer for å hindre at den kommer tilbake. Noen skritt som kan hjelpe forebygging inkluderer: slutte å spise 3 timer før sengetid; spise mindre porsjoner på måltid tid og spise 4 til 6 små måltider om dagen; unngå sure matvarer som tomater, sitrusfrukter og fruktjuicer; unngå iført trange klær; og begrense forbruket av alkohol, kaffe, te, brus, sjokolade og fet mat.

Organiske behandlinger for skallethet

Organiske behandlinger for skallethet


Siden stress, forurensing og mangelfull ernæring bidra til håravfall, kan kosttilskudd og livsstil endringer og avslapningsterapi bringe forbedring. Noen håravfall er skylden på organofosfater brukt som plantevernmidler. Bytte til økologisk produksjon reduserer eksponeringen til disse og kan bremse hårtap, men studier er nødvendig for å bekrefte dette. Vokt dere for oppblåste krav; ingen behandling er en "kur". Noen av disse produktene og terapier kan bremse hårtap.

Saw Palmetto

Saw Palmetto blokkerer omdannelsen av testosteron til dihydrotestosteron, samme handling som stoffet finasterid brukt som behandling for mannlig mønster skallethet. Det kan vise seg å være et organisk alternativ til dette stoffet.

Protein

Ettersom hår er laget av protein, hjelper en proteinrik diett. Spise økologisk lever, ølgjær, yoghurt, egg, fisk, nøtter, ost, soyaprotein og soya melk, men pass opp for en kjøtt-tung kosthold, da dette er tenkt av noen å være en årsak til mannlig mønster skallethet.

Vitaminer, mineraler og kosttilskudd

Silica er en viktig komponent av hår og finnes i rå havre, bønnespirer, og skinn av agurk, paprika og poteter. Anemi forårsaker hårtap. Øke jern nivåer ved å spise økologiske mørkegrønne bladgrønnsaker, egg, lever og tørket frukt; drikke kirsebær juice. Ta B-vitaminer, spesielt B5, B6, biotin (B7) og inositol (B8, som finnes i ølgjær og hvetekim); også folsyre og vitamin E, og vitamin C, som hjelpemidler jernopptaket. Magnesium, sink og kobber er også fordelaktig. Ikke ta vitamin A, da dette kan føre til hårtap.

Omega fettsyrer

Nattlysolje er spesielt nyttig for hårtap koblet til hypotyreose. Andre essensielle fettsyrer kilder kan hjelpe. Prøv linfrø, solbær eller borage oljer og fiskeolje. Spis laks, sild eller makrell to ganger i uken.

Eteriske oljer

Timian, bay, safflower, lavendel og sedertre oljer stimulerer hårsekkene og utvide blodårene og forbedrer blodstrømmen. Irriterende urter som rød pepper er tenkt å hjelpe ved å forårsake histaminfrigjøring som kan stimulere follikler. Massaging oljer inn i hodebunnen hjelpemidler penetrasjon og forbedrer stimulering og økt blodstrøm. Aromaterapi og massasje også gi velvære fordeler.

Rensing Behandlinger

Hårtap kan være en autoimmun reaksjon. Beroligende urter som aloe vera renser hodebunnen og balanse pH. Se etter sjampoer med silika, protein, vitamin E, biotin, rosmarin, aloe, henna og så Palmetto ekstrakt, samt kokos, nattlysolje, mandel eller jojoba oljer. Bratt rosmarin og salvie i kokende vann; bruke dette som en skylling etter sjamponering. Slitasje hatter eller hodet skjerf utenfor, bytte til økologisk produksjon, og støvsuge hjemmet ditt ofte for å redusere hår eksponering for støv og forurensning.

Akupunktur

Akupunktur, utføres i forbindelse med kinesisk urte behandlinger, kan stimulere hodebunnen direkte, bedre blodstrøm. Andre akupunkturpunkter blir stimulert til å takle underliggende årsakene til dårlig blodgjennomstrømning.

Lysterapi

Håravfall har vist seg å være lydhør for UVA og UVB terapi. Lysterapi er allerede kjent for å hjelpe autoimmune-relaterte hudsykdommer. Laser kammer blir nå markedsført for hjemme lysbehandling.

Hypnoterapi, Psykoterapi, Guidet Bilde Therapy

Andre behandlinger som kan være gunstig for autoimmun-relaterte hårtap inkluderer hypnoterapi, psykoterapi og guidede bilder. Dr. Andrew Weil anbefaler dem, og peker på at de har vist seg nyttig for autoimmune relaterte hudsykdommer.

Herbal rettsmidler for Bipolar sykdom

Bipolar lidelse (manisk depresjon) er en psykisk lidelse som forårsaker humørsvingninger som spenner fra ekstrem tristhet til overveldende oppstemthet. Selv om sykdommen blir typisk behandlet med reseptbelagte medikamenter, er det en rekke naturlige urtemedisiner som også kan være effektive i å kontrollere symptomer på mani, og depresjon assosiert med sykdommen.

Beroligende urter

Plant urter som har en beroligende effekt på maniske episoder er milde og derfor generelt antas å være trygt å bruke i forbindelse med psykiatriske medikamenter. Kamille-flavored te og lavendel, med sin terapeutiske aroma, har lenge blitt brukt for å berolige sinnet og fremme avslapning og søvn. Valerian root hjelper også med søvnløshet, samt nervøsitet og hysteri. Passion blomst er ikke vanedannende og fungerer som et beroligende middel for å lindre angst ved å trykke kroppens sentralnervesystem. Kava kava, en plante innfødt til Sør-Stillehavet, fungerer også som en beroligende og muskel relaxer for å redusere stress og angst.

Nutritional Supplements

Flere kosttilskudd antas å hjelpe med symptomer på depresjon. Vitamin C er viktig for syntesen av noradrenalin, et signalstoff som påvirker humøret og er kritisk til hjernens funksjon. En annen nevrotransmitter, serotonin spiller en betydelig rolle i stemninger og søvn. 5-HTP, avledet fra aminosyren L-tryptofan, blir brukt av kroppen for å produsere serotonin. B-12, som finnes i kjøtt, fjærfe, fisk og meieriprodukter, er nødvendig for å produsere den stemnings påvirker stoffet S-adenosylmethionine (samme). SAMe er med i mer enn 40 viktige biokjemiske reaksjoner i kroppen og antas å bidra med depresjon. Folsyre og inositol er andre B-vitaminer som også kan redusere angst og depresjon.

Omega-3

Omega-3 er arbeids ingrediens i fiskeolje og finnes i mindre mengder i linfrø, gresskar frø og valnøtter. Forskning har funnet en betydelig sammenheng mellom høyt konsum av fisk og lave depresjon priser. Selv om omega-3 ikke ut til å hjelpe kontroll mani, en 1999 Harvard studie viser at doser på 8 til 10 gram om dagen hjalp bipolare fag bo i remisjon vesentlig lenger enn forsøkspersoner som fikk en placebo. For best resultat, anbefaler forskerne at omega-3 tas med vitamin C og E.

Nervine planteekstrakter

Nervine planteekstrakter er blant de sterkeste urter og er derfor mer sannsynlig å forårsake alvorlige bivirkninger. Johannesurt er en urte antidepressiva som påvirker serotoninnivået og bør aldri kombineres med reseptbelagte antidepressiva. Damiana er en urt antas å ha afrodisiske egenskaper og har tradisjonelt blitt brukt for depresjon. På grunn av dens energigivende effekter, kan det imidlertid være farlig for bipolare pasienter. Ginseng og gotu kola er tenkt å bidra med angst, apati og depresjon. Klaseormedrue er en urt som presser nervesystemet og fungerer som en naturlig beroligende å redusere symptomer på mani.

Homeopati

Homeopati er en praksis som opererer på troen på at en sykdom kan kureres ved å innføre stoffer i kroppen som forårsaker lignende symptomer som sykdommen. Ekstremt små doser er gitt for å aktivere kroppens selvhelbredende egenskaper. Gelsemium anbefales å aide av manisymptomene, som irritabilitet, mens Natrum muriaticum og pulsatilla hjelp med depresjon og angst.

Forholdsregler

Mens naturmidler kan lindre noen av symptomene forbundet med bipolar lidelse, bør de ikke brukes som en erstatning for medisinsk behandling. Rådfør deg med legen din før du tar noen form for supplement, spesielt hvis du for tiden tar andre medisiner.

Syre dårlig Diet

Syre dårlig oppstår når folk føler ubehag eller smerte i sin nedre bryst og buk, fordi magesyre irritere spiserør, mage eller tolvfingertarmen, den første delen av tynntarmen under magen. Halsbrann fører til en brennende følelse i brystet og en sur smak i baksiden av munnen. Denne formen for syre dårlig skjer til enhver tid, forverring etter et stort måltid, anstreng eller lener seg fremover. Classic syre dårlig oppstår rett etter måltider, som fører til ubehag i magen og går bort etter å ha tatt syrenøytraliserende medisiner. En syre dårlig diett fokuserer på å unngå matvarer som forverre denne tilstanden.

Unngå syrlig og Fet mat

Visse matvarer utløse syre dårlig, selv sunn mat. Folk spiser en syre dårlig kosthold unngå sure matvarer som sitrusfrukter og juice, løk, tomater, syltet mat og frukt som utløser denne tilstanden. Cancernet-UK sier at bearbeidet fruktjuice inneholder mer syre enn hele frukter. Folk bør unngå å spise fet og stekt mat på en syre dårlig kosthold. Disse matvarer utløse halsbrann symptomer hos voksne og barn.

Ikke drikk brus, alkohol og kaffe

En syre dårlig kosthold inneholder ikke drikker kullsyreholdige drikker, kaffe og te, hvorvidt de inneholder koffein og alkohol. Disse drikker utløse magesmerter og sure oppstøt i mange mennesker. Koffein, inkludert sjokolade, utløser syre dårlig i mange mennesker. Folk som er kaffedrikkere kan prøve syrefritt kaffe som Tylers Kaffe og Green Mountain Coffee.

Spis yoghurt

Melk forverrer syre dårlig i mange mennesker, men yoghurt, som en del av en syre dårlig kosthold, beroliger magen. Dyrkede yoghurt og andre dyrkede meieriprodukter inneholder acidophilus bakterier som dreper bakteriefloraen i fordøyelsessystemet. Folk som ikke liker yoghurt kan kjøpe acidophilus kapsler på helsekostbutikker. Blande honning med melk reduserer syre dårlig.

Lage mat med visse Krydder

Familier Online Magazine sier folk kan bruke visse urter for å lette fordøyelsesbesvær. Disse fordøyelses beroligende urter omfatter basilikum, karve, kardemomme frø, cayenne, nellik, spisskummen frø, alfalfa, peppermynte, gurkemeie, ingefær og rosmarin. Disse naturlige krydder fremme fordøyelsen helse.

Spis sakte og regelmessig

Mens syre dårlig kosthold anbefaler matvarer folk bør unngå, spise måltider sakte og på en vanlig daglige timeplan. Etter måltider, unngå å ligge ned for å hindre acid reflux. Ta korte turer etter måltider hjelper fordøyelsen.

Herbal medisiner for UTI

Mange mennesker søker naturlig og urte behandlinger for urinveisinfeksjoner (UVI). På grunn av ubehagelige bivirkninger eller problemer med å skaffe reseptbelagte medisiner, kan urtemedisiner være et levedyktig valg for noen individer som lider av UVI. Alltid konsultere med en lege eller holistisk medisinsk faglig før du tar urter. Selv om de fleste urter ikke forårsake bivirkninger, er dosering viktig å unngå magesyke og alvorlig sykdom.

Herbal behandlinger

Goldenseal rot er en urt med antimikrobielle egenskaper som kan bidra til å bekjempe bakterier som forårsaker urinveisinfeksjoner. Kjøp tørr goldenseal root og bruke 1 ts. per kopp varmt vann som en te. Du kan også kjøpe goldenseal rot i kapselform eller som et skjær. Ta 1000 mg av kapselform goldenseal root per dag for en UTI eller bruke en eller 2 ts. av skjær i varmt vann.

Uva ursi Bladene inneholder vitamin A, jern og magnesium. De fungerer som en antiseptisk og anti-inflammatorisk for å hjelpe lindre smerten fra brennende vannlating. Ikke bruk UVA Ursi hos barn under 6 år på grunn av Herba € ™ s evne til å irritere urinveiene. Du kan lage en te fra UVA Ursi blader ved å blande 2 ts. av tørket, knust blader per kopp varmt vann.

Du kan bruke andre urter som te å hjelpe lindre smerte og bidra til å helbrede urinveiene. Alltid konsultere med legen din eller en holistisk helse profesjonell før blande urter. Corn silke og buchu er beroligende urter med vanndrivende egenskaper for å øke vannlating og hjelpe skylle bakterier ut av urinveiene. Marshmallow root kan hjelpe lindre smerte og svie når du suge den i kaldt vann og sil det å drikke som en kjølt te. Prøv solhatt eller nesle te i kombinasjon med UVA Ursi for maksimal effekt.

Drikk minst åtte glass vann om dagen mens du bruker urter for å behandle en UTI for å skylle ut systemet. Selv om det ikke teknisk sett en urt, hjelper tranebærjuice hindre bakterier fra klamrer seg til urinveisslimhinnen. Cranberry hjelper også forsurer urinen, noe som gir et naturlig forsvar mot bakterier. Hvis du ikke kan drikke store mengder tranebærjuice på grunn av sukkerinnholdet, vurdere tranebær piller. De fleste naturmidler bør bare brukes i noen dager til en uke om gangen. Rådfør deg med legen din dersom infeksjonen ikke rydde opp etter bruk av urte medisiner. Noen urinveisinfeksjoner kan forverres eller gå videre til infisere nyrene, noe som fører til alvorlige komplikasjoner.