Digidexo.com

Hvordan finne en onkolog

Hvordan finne en onkolog


En onkolog, eller legen som behandler kreft, er en viktig figur i livet til en kreftpasient. Denne personen må være en snill, dyktig lege til hvem pasienten kan forholde seg. Fordi en onkolog har et dypere forhold til hans eller hennes pasienter enn de fleste leger, er det viktig å velge riktig onkolog. Les videre for å lære hvordan du finner en onkolog.

Bruksanvisning

Besøk American Society of Clinical Oncology (ASCO) nettside. Se Resources nedenfor for en link. De har en detaljert "Finn en onkolog" database. Du kan søke etter legens navn, praksis navn, adresse, poststed, land, styret sertifisering eller onkologi spesialitet som urologisk eller stråling onkologi. Databasen returnerer leger som oppfyller dine kriterier, og viser deres navn, adresser, telefonnumre, bord sertifisering og onkologi spesialiteter.

Sjekk ut American Society of Pediatric Hematology / Oncology. Se Resources nedenfor for en link. De har en kvalitet søkbar database for pediatriske onkologer ved hjelp av felter som navn, anlegg, by, stat og land. Du finner resultater for onkolog navn, telefonnummer, faksnummer og praksis navn.

Be kolleger, stipendiat kirkemedlemmer, venner, familie og bekjente for anbefalinger til en hederlig onkolog. Tross alt, er det ingen bedre måte å fastslå ferdigheter og evner av en lege enn å få en første hånd konto.

Få din primære omsorg lege for å anbefale en onkolog. Leger er ofte glade for å passere langs henvisninger til onkologer som oppfyller dine spesifikke behov. Hvis du har eksakte kvalifikasjoner for en potensiell lege, ikke nøl med å kommunisere disse til din henvise lege. Dette vil hjelpe ham eller henne bedre vet hvem de skal henvise deg.

Ring ditt forsikringsselskap eller se deres hjemmeside for å finne en onkolog som er i din medisinske plan nettverk.

Tips og advarsler

  • Sørg for at du besøker en objektiv onkolog locater nettside. Noen nettsteder bare liste leger som har betalt for å være på nettsiden. Du ønsker å sørge for at du får en komplett liste over leger i ditt område.