Digidexo.com

Hvorfor må jeg bruke ankelvekter?

Hvorfor må jeg bruke ankelvekter?


Ankel vekter er et vanlig verktøy som brukes for å hjelpe noen komme i bedre form. Også idrettsutøvere bruker ankelvekter å trene for å få styrke og ytelse agility. Under praksis, de bærer vekter og må venne seg til følelsen av lugging dem rundt. De tar vektene av for å utføre, og det er mye enklere siden beina føles lettere.

Convenience

En fordel med ankelvekter er at de er praktisk: Du bare spenne dem på når du ønsker å begynne å trene bena, går om dagen som du normalt ville, og når du er ferdig, bare ta dem av.

Økt kroppsvekt Resistance

Visse øvelser som dips og pull-ups krever kun bruk av kroppsvekt. Med ankel vekter, kan du gradvis øke motstand, noe som resulterer i å bygge muskelmasse og har utseendet tone.

Gratis Vekt Resistance for Legs

En ankel vekt for benet er det tilsvarer en manual for armene. Ankel vekter effektivt gi bena fordelene med en fri vekt trening. Noen eksempler på gratis vekt beinøvelser er den stående beincurl, og sitter leg extension.

Agility

Ved å feste vekter til bena, tvinger du dem til å jobbe hardere. Trening med vekter krever mer energi og forbrenner mer kalorier. Deretter, når du utfører uten bulk av vekter, vil bena våren til handling, og du vil være raskere og mer smidig.

Utholdenhet

Lugging vekter rundt anklene hele dagen vil tvinge musklene til å bli vant til å utøve mer makt i lange perioder av gangen. Når du tar vektene av, vil musklene fortsatt brukes til å jobbe hardere for lengre perioder av gangen. Bena vil bevege seg mye raskere mens øve like mye kraft som de er vant til.