Digidexo.com

Høye & lavt blodsukker Symptomer

Høye & lavt blodsukker Symptomer


I kosttilskudd sirkler, sukker har en tendens til å få en dårlig wrap for problemer som fedme og diabetes. Men er sukker en viktig del av kroppen vår energi prosessen. Selv om sukker er en viktig komponent, må kroppen hele tiden å regulere nivået av sukker i blodet, eller alvorlige problemer som kan oppstå. Hovedsakelig kan for høye nivåer av sukker resultere i hyperglykemi, og for lave nivåer kan føre til hypoglykemi.

Hyperglykemi: High Blood Sugar

Hyperglykemi er en lidelse som oppstår når blodsukkernivået blir for høyt i systemet. Det kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert: spise for mye av mat med høyt sukker, ikke tar nok insulin, skade eller infeksjoner og stress. Hvis venstre ukontrollert hyperglykemi kan forårsake skader i hele kroppen din, inkludert dine øyne, nyrer, blodårer, nerver og hjerte.

Hypoglykemi: Lavt blodsukker

Hypoglykemi er en lidelse forårsaket av ikke å ha en høy nok blodsukker volumet i kroppen din. Hypoglykemi kan være forårsaket ved å trene for mye, tar for mye insulin, eller ikke spiser nok mat / kalorier i ditt daglige kosthold. Hvis venstre ukontrollert hypoglykemi kan føre hypoglycemic sjokk og død hvis ikke tatt vare på.

Onset

Utbruddet av hyperglykemi eller hypoglykemi kan variere avhengig av hvordan problemet ble forårsaket. Hvis problemet var overspising, kan symptomene på hyperglykemi ta 3 til 5 timer for å forhåndsinnstille seg selv. Det problemet ikke er å spise nok, symptomene ta noen timer til et par dager til å presentere seg selv, avhengig av hvor lenge du sulte kroppen din. Insulin produseres høye eller lave blodsukker symptomer kan være nesten umiddelbar avhengig av hvor mye insulin ble tatt. I noen omstendighet, hvis du opplever symptomer kontakte medisinsk helsepersonell så snart som mulig.

Symptomer: High Blood Sugar

Symptomer på høyt blodsukker inkluderer følgende: økt appetitt, tretthet, hyppig vannlating, vekttap, vedvarende tørst og tørr munn. Disse symptomene er vanligvis milde og ikke trenger øyeblikkelig legehjelp. Hvis symptomene vedvarer i mer enn 24 timer, eller hvis de symptomene fortsetter å forverres, kontakt lege.

Symptomer: lavt blodsukker

Symptomer på lavt blodsukker kan omfatte følgende: konstant svette, svakhet, følelser av angst, økt hjertefrekvens, irritabilitet, hodepine og sult smerter. Disse symptomene er vanligvis relativt mild og ikke krever umiddelbar medisinsk intervensjon. Hvis symptomene vedvarer i mer enn 24 timer, eller hvis de symptomene fortsetter å forverres, kontakt lege.

Emergency

Følgende symptomer kan oppstå under episoder med enten lav eller høyt blodsukker og krever øyeblikkelig legehjelp. De er: hurtig vekttap, svimmelhet når du prøver å stå opp, besvimelse, problemer med å puste, blir bevisstløs, eller følelser av forvirring. Disse kan være tegn på sjokk blir brakt videre av blodsukkernivået.