Digidexo.com

Fordelene ved naturlig mineralvann

Fordelene ved naturlig mineralvann


De fleste mennesker ikke føler deg komfortabel drikkevann fra springen lenger. Etter år med å høre om forurenset eller forurensede vannkilder, har alternative kilder til vann inkludert flaskevann og ellers filtrert vann blitt populært. Noen flaske vann er fremmet som naturlig mineralvann, sette dem bortsett fra massene og ofte finne dem i en annen del av supermarkedet, vekk fra rader og rader med 16-unse flaske vann. Dette er fordi naturlig mineralvann, som inneholder oppløste mineraler som forekommer naturlig i grunnvannet, gir forskjellige fordeler enn standard flaskevann.

Kalsium

Mineralvann generelt inneholder kalsium, som er et mineral kjent for å bidra til å bygge og vedlikeholde sterke bein og tenner. Kalsium i mineralvann kan være spesielt nyttig for personer som ikke klarer å konsumere meieriprodukter fordi de er laktoseintolerante. En studie i PubMed fant at kalsium absorpsjon fra å drikke med høy kalsium mineralvann er minst sammenlignes med at fra å konsumere meieriprodukter.

Gjenopprette Elektrolytter

Fordelene med mineralvann - som kan inneholde jern, magnesium, kalsium, sink, natrium, kalium, bikarbonater, sulfat, klorid og nitrat - bidra til å gjenopprette kroppens elektrolytter, som er utarmet under trening, eller når man er syk. Elektrolyttene fått fra mineralvann hjelp balanse og fylle kroppen mens mineralvann naturlig detoxifies kroppen ved å hjelpe eliminere frie radikaler og giftstoffer gjennom avfall.

Magnesium

Magnesium er et viktig mineral som finnes i mineral vann som bidrar til å styrke immunforsvaret, slappe av kroppens muskler, og potensielt bidra til å senke blodtrykket.

Klorid og Bikarbonater

Klorid og bikarbonater, som begge finnes i mineralvann, er kjent for å bistå i fordøyelsen og balansering av syre i magen og tarmene.

Terapeutiske egenskaper

Mineral vann antas av mange å ha terapeutiske egenskaper, spesielt når det forbrukes på en nesten daglig basis. Avhengig av personen, kan mineralvann bidra til å redusere kroniske smerter og smerter og hevelse forårsaket av betente muskler eller ledd.