Digidexo.com

overdose blodtrykksmedisin

Kan du overdose på blodtrykk medisin?

Kan du overdose på blodtrykk medisin?


Blodtrykket medisiner overdose krever umiddelbar medisinsk hjelp. Eksponering for giftige nivåer av betablokkere, en mye foreskrevet form av blodtrykksmedisin, utgjør livstruende komplikasjoner. Akutt behandling for overdose forebygger utvidet skade og død.

Risiko

De eldre har høy risiko for overdose på blodtrykksmedisin. The Hartford County, Maryland Office of Aging rapporter som nedsatt syn og volumet av medisiner foreskrevet gjør eldre mer utsatt for overdose.

Symptomer

The National Institutes of Health advarer forvirring, visjon forstyrrelse og rask hjerterytme er symptomer på overdose fra betablokkere.

Response

Kontakte American Association of Poison Kontroll-senter ved å ringe 1-800-222-1222 hvis overdose mistenkes. The Milton S. Hershey Medical Center anbefaler å gi pasientens alder og vekt, symptomer, navnet på blodtrykksmedisin, tid og mengde eksponering for medisinske respondere.

Advarsel

National Institutes of Health advarer publikum ikke å fremkalle brekninger med mindre instruert av medisinske fagfolk.

Behandling

The University of Maryland Medical Center forklarer behandling for overdose på blodtrykk medisin (betablokkere) kan omfatte forbruk av aktivt kull, hjerte stabilisering, blodtrykk stabilisering, og ventrikkelskylling (mage pumpe).

En mineralolje Overdose Årsaker Hva næringsmangel?

Mange har opplevd problemer med forstoppelse. Det er en ubehagelig følelse, og mineralolje brukes som et hjelpemiddel for mild til moderat ubehag i magen, oppblåsthet og forstoppelse. Det er en helt naturlig produkt som vanligvis ikke forårsaker bivirkninger eller skape flere problemer for mageproblemer. Mineralolje, selv ansett som trygt, blir problematisk hvis tatt i for høy for en mengde. En næringsmangel kan føre fra en mineralolje overdose.

Hva er Mineral Oil?

Mineralolje er en helt naturlig produkt som, når det tas oralt, lindrer milde tilfeller av forstoppelse. Det smører tarmer og strøk tarmen for å hjelpe fordøyelsessystemet fungerer sikkert igjen. Selv mineralolje ligner babyolje, er det ment å inntas, snarere enn gnidd på kroppen.

Hvor er Mineral Oil funnet?

Mineralolje er vanligvis finner i slike produkter som bleie utslett krem, visse kosmetiske produkter, rengjøring forsyninger, og bil-og matlaging produkter. Du kan kjøpe den i sin naturlige tilstand i apotek.

Hvordan Mineral Oil Works

Mineralolje fungerer på to måter: det stimulerer tarmer å bli aktiv igjen og smører avføring. Det er nyttig spesielt for folk som lider av forstoppelse, som oppstår når avføringen stivner i tarmen, noe som skaper smertefulle avføringer. Smøring tarmer kan lindre smerte og ubehag forbundet med forstoppelse og forstoppelse.

Hva er en mineralolje Overdose?

En mineralolje overdose oppstår når for mye mineralolje har blitt inntatt. En indikasjon på en mineralolje overdose er mage kramper. Det kan være noen oppblåsthet, kvalme og diaré. Ved en ekstrem mengde er tatt, kan en mineralolje dosering være farlig for helsen.

Hva næringsmangel Does Mineral Oil Overdose Årsak?

Når diaré resultater fra en overdose av mineral-olje, vil det være en elektrolyttubalanse. Noen av disse elektrolytter er natrium, klorid og kalium. Diaré spyler dem ut i store mengder, og legemet blir dehydrert. Disse næringsstoffene er nødvendig for å holde systemet fungerer riktig, spesielt hjertet. Når deres nivåer blir ubalansert, kan hjertet begynne å ha problemer og slo raskt eller uregelmessig. For noen mennesker, kan det også være verre symptomer og problemer.

Påfyll av elektrolyttforstyrrelser

Når du får diaré, fylle på elektrolytter. En måte å gjøre dette på er å drikke sportsdrikk som inneholder natrium, kalium og klorid, som Gatorade. Sportsdrikker er fulle av elektrolytter og er rettet mot å hjelpe idrettsutøvere holde seg hydrert når de spiller. Hvis dehydrering er alvorlig, og til en intravenøs linje er nødvendig for å få alt tilbake i balanse. Hvis det er en overdose av mineralolje, er det best hvis du begynner å etterfylle elektrolytter med en gang.

Virkninger av Tylenol Overdose

Tylenol er en over-the-counter legemiddel som inneholder forbindelsen acetaminofen, en vanlig bestanddel av legemidler for behandling av feber og kronisk smerte.
Selv Tylenol selges over disk, en rapport fra det amerikanske Food and Drug Administration sier, "overskridelse av maksimal anbefalt dose av paracetamol, er at fire gram per dag, kan føre til alvorlig leverskade og død." I tillegg, en overdose av Tylenol påvirker kalsiumbalansen i cellene, noe som kunne forringe de normale kroppsfunksjoner.

Definisjon

Tylenol dosering er en legemiddeltoksisitet tilstand som følge av forbruk av store mengder av det terapeutiske stoffet, Tylenol.
Overdose er ofte et resultat av bevisst inntak eller utilsiktet inntak av narkotika til et beløp høyere enn akseptert eller foreskrevet verdi.

Tylenol Metabolism

Den metabolske eller nedbrytningsprosess av Tylenol produserer et giftig stoff som heter N-Acetylbenzoquinoneimine. Ved normal dosering, er det giftig forbindelse utskilt uten skade.
Med andre ord, kan de kropps molekyler håndtere og eliminere giftige forbindelse som Tylenol produserer ved normal dosering.

Levertoksisitet

Et enzym kalt cytokrom P450 hjelpemidler i metabolizing Tylenol. Enzymet er rikelig i leveren.
Leveren, ifølge Eugene C. Toy, MD i boken Case Files: Biokjemi, har "den høyeste konsentrasjonen av cytokrom P450, [og] sammen med nyrene, er den viktigste organ påvirket eller skadet ved høye doser av paracetamol."

Kalsium Ubalanse

En overdose av Tylenol kan også forstyrre elektrolyttbalansen, spesielt, kalsiumkonsentrasjonen inne i cellene. Siden leveren er det primære organet som Tylenol overdose påvirker, følger det at kalsium ubalanse skjer på levercellene først.
Ubalansen i hepatocytter kan forårsake endring av normale celleprosesser, for eksempel, forsinkelse i levercellen regenerering, eller i leveren produksjon av galle som er nødvendig i fordøyelsen.

Kliniske manifestasjoner

De vanligste kliniske manifestasjoner av en levertoksisitet som er forårsaket av Tylenol overdose er kvalme og oppkast, magesmerter, diaré, lindres blod enzym (målt ved blodprøver) og influensalignende forhold.

Om Tylenol overdoser i babyer

Om Tylenol overdoser i babyer


Tylenol, en populær amerikansk merkevare-navnet på over-the-counter narkotika paracetamol, brukes i spedbarn for en rekke plager. Feber, tannpine, hodepine, muskelskader og skudd er alle grunner for å gi babyen Tylenol. Selv Tylenol er utmerket for behandling av smerterelaterte babyen plager, kan for mye Tylenol være giftig og med dødelig.

Symptomer

Babyer som er overdose med Tylenol kan vise symptomer som oppkast, diaré, svetting, irritabilitet, appetitt tap, overdreven svetting, magesmerter i øvre høyre delen av magen og gule øyne eller hud. Mer alvorlige, livstruende overdose symptomer inkluderer anfall, koma, nyresvikt, leversvikt og hjerteproblemer. Tylenol overdose kan også føre til døden.

Hindre en Overdose

Sørg for at du gir babyen spedbarn Tylenol dråper i stedet for barnas Tylenol væske. Sjekk at du er også å gi riktig dosering beløp. Skriv ned tiden og mengden av dosen for å sikre at alle omsorg for barnet vet når doseringen skjedde og hva Doseringen. Sjekk alle medisiner som skal brukes for å behandle barnet ditt å være sikker på at du ikke gir mer enn en medisiner på et tidspunkt som inneholder paracetamol. Hold alle medisiner utilgjengelig for alle babyer og barn i husstanden. Bruk kun originale sprøyte eller dropper som fulgte medisiner for å sikre at du administrere riktig dose av medisiner.

Effekter

Tylenol overdosering påvirker funksjonene til babyens leveren. Hvis du gi barnet ditt for mye Tylenol, er deres leveren ikke behandle medisiner som igjen skaper et giftstoff i leveren som kan permanent skade leveren og med være dødelig. Babyen kan også lider langsiktige nyreskader og hjerteproblemer skapt av giftstoffer av en Tylenol overdose.

Betraktninger

Hvis barnet ditt har problemer spytter opp, gi riktig dosering beløp før fôring. Ved å gjøre dette, vil du sikre at medisinen forblir i babyens mage og unngå å måtte medisinere etter en fôring, og skaper en mulighet for overdosering babyen med Tylenol.

Advarsel

Forskjellen mellom en vanlig spedbarn dose og en dødelig dose er relativt liten og bør ikke overses. Doseringen for Tylenol for babyer er basert på vekt, ikke alder. Blanding Tylenol spedbarn dråper og Tylenol barne væske kan være dødelig, og bør unngås. Hvis du mistenker at barnet ditt lider av en overdose av Tylenol, gå til legevakten umiddelbart.

Symptomer på sovepille Overdose

Symptomer på sovepille Overdose


Når den brukes som anvist, sovepiller er trygge og effektive. Imidlertid, å ta for mange sovetabletter kan forårsake en rekke bivirkninger, og i noen tilfeller død. Flere typer reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle søvnforstyrrelser, inkludert Ambien og Lunesta. Folk som har en historie med narkotikamisbruk bør vurdere å ta over-the-counter alternativer som Benadryl eller Unisom. Når man tar alle typer av sove pillen, er det viktig å bare ta så mange sovetabletter som angitt på emballasjen eller resept merking. Følge instruksjonene på pakken vil hjelpe deg å unngå en overdose.

Kvalme

Kvalme er ett tegn av en sovepille overdose. Kvalme er preget av følelser av sykdom, og i mer alvorlige tilfeller, oppkast. Hvis du opplever kvalme mens du tar sovepiller, sørg for å drikke ekstra væske som det vil bidra til å lindre følelser av kvalme. En annen lettelse alternativ er å be legen din om en anti-brekkmiddel, som er et stoff som brukes til å lindre kvalme.

Døsighet

En overdose sovepiller kan føre til alvorlig døsighet. I de fleste tilfeller vil de følelser av døsighet avta noen få timer etter at medisinen er tatt. Men hvis du har varig døsighet fra å ta sovetabletter, bør du kontakte legen din umiddelbart. Unngå bruk av tunge maskiner, kjøring, og viktige beslutninger under påvirkning av sovepiller hvis det er mulig.

Forstoppelse

Sovepiller kan føre til forstoppelse hvis for mange blir tatt. Hvis forstoppelse oppstår mens du tar sovepiller, bruk av avføring myknere og avføringsmidler er effektive lettelse alternativer. I tillegg vil drikke rikelig med væske også bidra til å lindre forstoppelse. Den forstoppelse vil avta når de sovepiller har vært fullt metaboliseres av kroppen.

Delirium

En overdose sovepiller kan føre til utvikling av delirium i brukeren. Delirium er preget av uklar tenkning, problemer med hukommelse, og i mer ekstreme tilfeller hallusinasjoner. Hvis du opplever delirium fra overdoser på sovepiller, kontakt legen din umiddelbart. I de fleste tilfeller vil delirium avta fra å ta kun antall sovepiller i doseringsanvisningen.

Skjelvinger og Beslag

En sovepille overdose kan også ha visuelle tegn, for eksempel skjelvinger og kramper. Intensiteten av de rystelser eller beslag vil være avhengig av hvor mange sovetabletter ble tatt. Hvis noen rystelser eller krampeanfall oppstår fra en overdose sovetabletter, må du kontakte legen din umiddelbart. Dersom anfallene er alvorlig, kan det å kontakte ambulanse være nødvendig.

Tegn og symptomer på en Sugar Overdose

Tegn og symptomer på en Sugar Overdose


Sukker er en av de mest utbredte matvarer som finnes i våre kjøleskap og pantry hyller. Den kommer i mange forskjellige former, alt fra komplekse karbohydrater fullkorn til enkle karbohydrater finnes som hvitt sukker og i svært bearbeidet mat. Kroppen din trenger små mengder sukker daglig for å fungere normalt, men for mye på en gang kan føre til at du opplever bivirkninger assosiert med en sukker overdose.

Sugar High

Når du opplever en sukker høyt fra sukker overdose, vil du føle at du er "summet" eller amped opp. Hendene kan riste og kroppen din kan oppleve skjelvinger. Sitter fremdeles under et høyt sukker kan vise seg å være ganske vanskelig.

Sugar Crash

Når det er for mye sukker i blodet, vil bukspyttkjertelen frigjør insulin, som sirkulerer gjennom kroppen din og forteller cellene å fjerne sukker fra blodet. Bukspyttkjertelen går inn i overdrive for å løse denne ubalansen. Til slutt går deg fra høy til lav blodsukker-blodsukker raskt som bukspyttkjertelen holder signalisere insulin til å ta opp sukkeret langt forbi balansepunktet. Dette fører til trøtthet, svakhet, irritabilitet og sult som du angir lavt blodsukker tilstand. Ironisk nok når du får sult cravings er det vanligvis for noe søtt.

Lagring

Etter at cellene tar sukkeret fra cellene, de trenger å gjøre noe med den. Normalt små sukkermengder brukes til drivstoff, men hvis det er en overdreven mengde det blir lagret i fettceller for senere bruk. Så gjentatte sukkerdoser føre til ekstra fettlagring.

Immunsystem fungerer

Overdreven sukker i kroppen din til enhver tid senker funksjon av immunsystemet. Hvite blodlegemer ikke bekjempe bakterier som effektivt når enkle sukker forbrukes i store mengder. Det er mest bemerkelsesverdige 30 minutter til 5 timer etter inntak. Hvis du binging på søtsaker mens stresset, vil dette øke sannsynligheten for å bli syk. Kombinasjonen av stress og enkle sukker vil bringe ditt immun funksjon ned drastisk. Unntaket fra dette er hvis sukker kommer i form av komplekse karbohydrater og stivelse. Disse skjemaene har ikke denne effekten på immunsystemet.

Anbefalt mengde

Du bør spise rundt 40 gram sukker om dagen for normal funksjon. Dette bør være spredt utover dagen. De anbefalte skjemaer bør være komplekse karbohydrater som grønnsaker, frukt, lettmelk, hele korn og belgfrukter. Komplekse karbohydrater tar lengre tid å bryte ned og tillate deg å føle deg mett lenger. De enkle sukkerarter som finnes i godteri og brus bør unngås, da disse som regel ikke har noen næringsverdi.

Blodtrykksmedisin for afro-amerikanere

Høyt blodtrykk bærer mange alvorlige konsekvenser for noen. Dessverre, afrikansk-amerikanere er mer sannsynlig å utvikle det tidligere og er mer sannsynlig å lide komplikasjoner.

Blood Pressure Targets

Mens standard retningslinjer liste 140/90 eller lavere som et mål mål, University of Maryland Medical Center kardiolog Dr. Elias Saunders anbefaler 130/80 eller lavere for afrikansk-amerikanere.

Antall medisiner

Mens mange pasienter begynne medisinsk behandling av høyt blodtrykk med en medisin, anbefaler Saunders afrikansk-amerikanere starte med minst to som retter seg mot forskjellige aspekter av høyt blodtrykk.

Viktigheten av Diuretika

Diuretika, som hjelper kroppen skiller ut natrium og vann, kan være spesielt viktig siden denne populasjonen er mer sannsynlig å beholde natrium og er mer følsomme for det. Eksempler på diuretika inkluderer Lozol, Microzide og Lasix.

ACE-hemmere og angiotensin II-reseptorblokkere

Saunders anbefaler også ACE-hemmere og angiotensin-reseptorblokkere for høyt blodtrykk pasienter som lider av diabetes eller nyresykdom. Disse stoffene slappe av blodårene og kan bremse utvikling av nyreskade. Eksempler inkluderer Lotensin, Capoten, Teveten og Avapro.

Utfyller Medisinering

Visse livsstilsendringer kan utfylle blodtrykksmedisin, s men Saunders tror ikke du noen gang kan gå av medisiner helt, men bare redusere den. Spise en lav-natrium diett rik på frukt, grønnsaker og fiber. Ikke røyk, og trener regelmessig.

Tegn og symptomer på en Vitamin D Overdose

Vitamin D er et fettløselig vitamin, noe som betyr at kroppen lagrer unødvendige mengder for senere, i stedet for å fjerne overflødig gjennom urinering. Spise mat med vitamin D er svært lite sannsynlig å resultere i toksisitet eller overdose, men tar høye doser av kosttilskudd i flere måneder kan skape problemer.

Hyperkalsemi

Når kroppen lagrer for mye vitamin D, et overskudd av kalsium og fosfor forekommer. Dette fører til avleiringer dannes på nyrer, lunger og blodkar. Forhøyet kalsium kalles hyperkalsemi.

Tidlige symptomer

Primære og innledende hyperkalsemi symptomer inkluderer mangel på matlyst, kvalme og oppkast.

Ytterligere tegn

Andre tegn på hyperkalsemi kan omfatte forvirring, diaré, overdreven vannlating og uvanlig tørst, kløe, nervøsitet og svakhet. Hjerte arytmi kan også forekomme.

Nyrestein

Bruk av både kalsium og vitamin D-tilskudd ved postmenopausale kvinner var knyttet til en 17 prosent økning i risikoen for nyrestein i løpet av en 7-årig studie sitert av det amerikanske National Institutes of Health (NIH).

Advarsel

Alvorlige nyreproblemer kan utvikle med vitamin D overdose, inkludert forkalkninger, protein i urinen og utilstrekkelig nyrefunksjon som resulterer i avfall bygge opp i kroppen. Til slutt, kan nyresvikt oppstå.

Kan en person Overdose på kalsium?

Kan en person Overdose på kalsium?


Kalsium utgjør ingen helserisiko når det tas som foreskrevet. Mens kalsium er et viktig vitamin for å støtte veksten av bein, kan for mye kalsium føre til alvorlige bivirkninger på kroppen din.

Anbefalt dosering

Den anbefalte daglige dose for kalsiuminntak er mellom 800 til 1200 milligram per dag for voksne, som indikert ved Mayo Clinic nettsiden.

Tålelig Levels

Symptomer på overdosering vil oppstå når kalsiumnivåene overskrider tolerabelt øvre nivå inntak. UL av kalsium er 2500 mg, som er den maksimale en voksen kan ta før toksisitet inntreffer. Kalsium kan fås fra andre kosttilskudd kilder foruten kosttilskudd.

Tidlige tegn

Ifølge Mayo Clinic, innledende symptomer på kalsiumdosering innbefatte forstoppelse, hodepine, tørr munn, irritabilitet, så vel som andre symptomer. Nyrestein kan utvikle seg som et mulig tegn på overdose.

Progresjon av overdose

Kalsium dosering kan føre til redusert vannlating, en rask hjerterytme og høyt blodtrykk. Forvirring, kan døsighet og følsomhet for lys også forekomme.

Hvordan detox fra en overdose av vitamin A

Hvordan detox fra en overdose av vitamin A


Hvis du mener at vitaminer er trygge og naturlige stoffer som er gunstig for helsen vår, er du stort sett rett, men noen vitaminer kan forårsake alvorlige problemer når den anbefalte doseringen overskrides. Vitamin A er et slikt nærings - det er absorbert inn i våre fettceller, og kan forårsake toksisitet ved nivåer bygge opp for høyt. Symptomer på vitamin A overdose inkluderer kvalme, oppkast, irritabilitet, fordøyelsesbesvær, dårlig syn, hodepine, svakhet og tretthet. Oppsøk lege hvis du opplever disse symptomene, og begynne et program for å avgifte vitamin A fra systemet.

Hvordan detox fra en overdose av vitamin A

Stopp forbruker kilder til vitamin A som kosttilskudd, fiskeoljer, over-the-counter medisiner og mat som inneholder store mengder vitamin A som gulrøtter, mørke grønne blader, meieriprodukter og dyr lever. Ifølge en artikkel publisert på nettstedet "eMedicine" av Mohsen S. Eledrisi, MD, fra King Abdulaziz National Guard Medical Center, er den anbefalte daglige rasjon for vitamin A hos friske voksne 5000 IU per dag, og 8000 IE hos gravide kvinner . Tar mer enn denne dosen over en lang periode kan føre til akutt giftighet og overdose.

Drikk rikelig med vann, spesielt hvis du opplever kvalme, oppkast og / eller diaré. Urtete kan være en gunstig måte å opprettholde hydration nivå og administrere symptomer. I en studie skrevet av E. Ernst og MH Pittler og publisert i "British Journal of Anestesi" i 2000, fant forskerne at ingefær var effektiv som en anti-kvalme agent i postoperativ kvalme, morgenkvalme, reisesyke og kjemoterapi -indusert kvalme. Tas som en te, kan ingefær bidra til å øke væskeinntaket og redusere symptomer på oppkast.

Ta 15 g av melk tistel ekstrakt en gang daglig. Melk tistel er en effektiv urt i å beskytte leveren fra kjemisk skade, regenererende skadet levervev og hjelpe den avgiftende prosesser i kroppen. Som vitamin A er et fettløselig næringsstoff, kan bare leveren avgifte det fra kroppen. Ifølge en gjennomgang publisert i "The Indian Journal of Medical Research" i 2006, forskere SC Pradhan og C. Girish funnet melk tistel var egnet for behandling av alkoholholdige leversykdommer, levercirrhose, hepatitt og giftige og narkotikainduserte leversykdommer.

Øke fiber i kosten ved å spise mer mat med mye naturlig grovfôr i dem. For eksempel, gode høy-fiber matvarer inneholder mest grønnsaker, hele korn, nøtter, frø, sjø grønnsaker, epler, pærer og grapefrukt. Fiber har en gunstig effekt på kroppen, noe som gir giftstoffer i tarmkanalen noe å binde seg til, slik at de kan utføres av kroppen. Uten nok fiber, kan disse giftstoffene bli reabsorbert gjennom tykktarmen og inn i blodstrømmen igjen.

Hint

  • Hvis du tar flere kosttilskudd, sjekke etikettene for å være sikker på at du ikke får vitamin A fra flere kilder. Mange fiskeoljeprodukter inneholder vitamin A, så pass på å sjekke ernæringsmessige informasjon til alle merker av fiskeolje du kjøper. I de siste 25 årene, har bare 11 mennesker i USA døde av vitaminrelaterte dødsfall.
  • Rådfør deg med helsepersonell før du tar kosttilskudd og over-the-counter medisiner. Vitamin A er kontraindisert hvis du bruker p-piller og blodfortynnende. Hvis du tar foreskrevne medisiner, ta kontakt med din lege før du tar vitamin A tilskudd.

Hva er farene ved vitamin D overdose?

Hva er farene ved vitamin D overdose?


Vitamin D, et fettløselig vitamin, er viktig for bein helse, absorberer kalsium, modulerende cellevekst, øke immunforsvaret og redusere betennelser. Du kan få vitamin D fra tre hovedkilder: visse matvarer som fet fisk og forsterkede juice eller frokostblandinger; direkte sollys og kosttilskudd. Selv om overdose er ikke vanlig, kan overdrevent inntak av vitamin D-tilskudd resultere i overdose. Overdose av vitamin D er potensielt alvorlig, men medisinsk lindres, ifølge Mayo Clinic.

Dosering

Kroppen får omtrent 80 til 90 prosent av sin vitamin D fra direkte sollys. Men hvis du bor i Canada eller nordlige USA, kan begrenset soleksponering garanterer bruk av vitamin D-tilskudd. Leger kan også foreskrive vitamin D for folk over 65 som de er mindre tilbøyelige til å tilbringe tid i solen og har færre reseptorer å konvertere sollys til vitamin D. The Institute of Medicine anbefaler 600 IE (internasjonale enheter) av vitamin D daglig for barn og voksne opp til 70 år for voksne over 70 år, er 800 IE anbefalt daglig.

Effekter

Overdose av vitamin D fører til en tilstand som kalles hypervitaminosis D. Det kan produsere en rekke symptomer som kvalme, oppkast, manglende appetitt, forstoppelse, muskelsvakhet, hodepine, anoreksi, irritabilitet og skjelettsmerter. For mye vitamin D kan også føre til en økning av kalsium i blodet, noe som kan føre til vaskulær og vev forkalkning. Økt kalsium i blodet eventuelt kan føre til skade på hjerte, blodkar og nyrer.

Risiko

Det er utrygt å ta vitamin D i doser på 2000 IE per dag i lange perioder av gangen. Dette kan føre til en pigg kalsium i blodet, noe som kan føre til helsemessige konsekvenser som beskrevet ovenfor. Høye doser er også utrygt for gravide som det kan føre til skade på fosteret. Personer med nyresykdom, sarkoidose, histoplasmose og lymfom har en høyere risiko for å øke kalsium i blodet med vitamin D overdose. Tar tiaziddiuretika med vitamin D-tilskudd kan skape overdoserisiko.

Behandling

For å stoppe vitamin D-toksisitet, kan legen be deg om å slutte å ta vitamin D-tilskudd eller begrense inntaket av kalsium. I alvorlige tilfeller kan du kreve sykehusinnleggelse.

Ekspertråd

Det anbefales ikke å ta høyere doser av vitamin D med mindre foreskrevet. Leger kan anbefale høyere doser av vitamin D for behandling av medisinske tilstander som vitamin D-mangel. Selv da bør slike doser gis under medisinsk tilsyn.

Alkohol Overdose Treatment

En alkohol overdose oppstår vanligvis i tilfeller av overstadig drikking - forbruker fem eller flere drinker en rett etter den andre - eller på annen måte ta i mer alkohol enn det kroppen din kan trygt prosessen. Hvis du er veldig heldig, vil det bare gjøre deg voldsomt syk. Mer alvorlige tilfeller av alkohol overdose kan føre til anfall, nedsatt kroppstemperatur, bevisstløshet og død. Ring 911 eller kontakte lege umiddelbart etter oppdager et tilfelle av alkohol overdose. Fagfolk kan behandle tilstanden trygt og ansvarlig.

Slutte å drikke

Problemet kan ikke rettes opp før pasienten slutter å ta alkohol inn i kroppen hans. Hvis du har mistanke om et tilfelle av alkohol overdose eller er klar over pasientens overstadig drikking, kuttet ham rødt kort. Hold ham inntil kroppen hans har hatt tid til å behandle alt sammen. Det tar gjennomsnittlig person én time å behandle alkohol i en enkelt flaske øl, et glass vin eller skutt av brennevin. Sørg for at pasienten overvåkes nøye, og tar ikke noe ekstra alkohol i denne perioden.

Breathing

Det viktigste skritt i behandling av en alkohol overdose er å overvåke pasientens pust og sørge for at det forblir stødig. Tro det eller ei, kan oppkast faktisk være en god ting med alkohol overdose - det blir kvitt overflødig alkohol før kroppen får tid til å absorbere det. Men hvis pasienten er bevisstløs, kan han kveles av spy. Pass alltid på at pasientens luftveier er klare og at det ikke er fare for kvelning. Hold ham sitte opp. Bli med ham til enhver tid å sørge for at han er trygg.

Dehydrering

Alkohol kan dehydrere kroppen, noe som skaper helsemessige bekymringer av sine egne. Sykehus kan administrere intravenøs væske for å holde kroppen hydrert, men hvis pasienten er ved bevissthet og i stand til å ta væsker, kan du gi ham vann å drikke eller is å suge på. Har ham svelge det sakte og gradvis for å unngå risikoen for kvelning, og sørg for at noen edru er med ham hele tiden mens han re-hydrater.

Varme

Alkohol overdose senker kroppstemperaturen, noe som kan være svært farlig i kaldt vær miljøer. Det er en fare for hypotermi hvis pasienten er igjen ute i det fri, og selv i tryggere forhold kan det være en risiko. Hold pasienten varm ved å pakke ham i strøk eller tepper. Overvåke hans kroppstemperatur.

Farene

I tilfeller av alkohol overdose, kan visse tradisjonelle metoder for å håndtere en bakrus virke mot sin hensikt. Spesielt kan "sover det av seg" være farlig, siden pasienten kan miste bevisstheten mens han sover. Holde personen våken hele tiden og så oppmerksom som mulig inntil alkohol har slitt av.

Menneskelig respirasjon problemer fra overdose

Menneskelig respirasjon problemer fra overdose


Mange fysiske problemer kan skyldes en overdose, det verste som er døden. En overdose oppstår når en person tar mer enn riktig mengde av et stoff, enten ved et uhell eller med vilje. En av de mest farlige bivirkninger av en overdose er pusteproblemer. Det er viktig å gjenkjenne tegn på luftveisproblemer forårsaket av en overdose narkotika, og vite når du skal søke medisinsk hjelp.

Luftveiene

Det luftveiene er et komplekst system som er avhengig av flere forskjellige kroppsfunksjoner. Ytre krefter, som traumer, eller interne krefter, for eksempel en overdose, kan forstyrre dette nøye koreograferte prosessen. Det autonome nervesystem, som ligger dypt i hjernen, styrer pusteprosessen. Pustemuskulaturen, som membranen og brystkasse muskler, arbeide sammen for å utvide lungene. For å innhalere og puster riktig, luftrør og lunger selv må være uten hindringer og væsker.

Langsom pusting

Overdoser på medikamenter som barbiturater, beroligende midler eller phenothiazine kan hemme områder av hjernen som styrer puste. For voksne er den normale respirasjon 12 til 20 pust per minutt. Bradypnea er unormalt langsom pust, med en hastighet på 10 eller færre pust per minutt. Bradypnea kan være livstruende som kroppen ikke klarer å få nok oksygen. Pasienter med bradypnea er overdrevent trøtt eller bli bevisstløs og kan slutte å puste helt.

Fast Breathing

Tar en overdose av legemidler som aspirin eller analeptic legemidler (brukes til å stimulere sentralnervesystemet) kan føre til hyperventilering, også kjent som "over puste." Når en person hyperventilates, er det kjemiske endringer i blodet som karbondioksidnivået drop. Dette reduserer mengden av blod går til hjernen og kan føre til besvimelse, forvirring og en følelse av å være ute av stand til å puste.

Respirasjonsstans

Respirasjonsstans skjer når åndedrettsstans for mer enn fem minutter. Dette er en livstruende tilstand, og fører til uopprettelig skade på hjernen og andre organer. En overdose av legemidler kan påvirke sentralnervesystemet og nevromuskulær prosess. Høye doser av heroin kan bremse og til slutt føre til en fullstendig opphør av åndedrett. Overdreven nikotin bruk kan også føre til respirasjonsstans ved å lamme musklene som arbeider for å utvide og trekke sammen lungene.

Grunne pust

Grunne pust betyr langsom og ineffektiv inhaling og exhaling. En overdose av legemidler som virker på sentralnervesystemet nevroner som kontrollerer puste prosessen kan ha denne effekten. Overdoser av opiater som morfin, kodein og heroin kan føre til grunne pust. En overdose metadon kan også føre til grunne pust.

Lungeødem

De fleste opiat-baserte overdoser vil utløse en opphopning av overflødig væske i lungene. Heroin er det stoffet som oftest assosiert med narkotika-indusert lungeødem. Men kokain og "sprekk", darvon, metadon, Nubain, Subutex, Narcan og kodein overdoser har alle blitt forbundet med lungeødem. Tegnene på lungeødem er skummende rosa sekreter og problemer med å puste.

Sink Overdosering Symptomer

Sink er et mineral kroppen din trenger for å fullføre en rekke prosesser. Du kan få sink enten fra maten du spiser eller fra et daglig tilskudd. Selv om kroppen din trenger et tilstrekkelig nivå av sink for å fungere skikkelig, forbruker for høyt nivå av sink kan ha alvorlige bivirkninger. En overdose av sink kan forårsake kortvarige symptomer og langsiktige skader til kroppens prosesser.

Funksjoner

Sink spiller en rolle i å bygge ditt DNA og RNA. Sink også hjelpere i tilheling av sår og er behov for å smake og lukte. Holde et normalt nivå av sink bidrar til å beskytte mot sykdom fordi sink bidrar til å regulere immunsystemet. Sink finnes i sjømat, magert kjøtt og flesk, nøtter, egg, ost, fjørfe og soyabønner. Du kan også få sink fra en daglig over-the-counter mineral supplement. Sink er ofte lagt til over-the-counter kulde medisiner.

Akutt Overdose

En overdose av et enkelt stort gjør av sink kan forårsake symptomer i løpet av 30 minutter. En akutt overdose kan forårsake alvorlig kvalme, oppkast, hodepine, tretthet, tap av appetitt, diaré og magekramper. Disse symptomene kan forbedre uten medisinsk assistanse, men søker legehjelp er bedt om å sikre at ingen langsiktig skade har blitt gjort.

Kronisk Overdose

En kronisk overdose oppstår når du spiser litt høye doser av sink på regelmessig basis for lenge. Symptomer på en kronisk overdose inkluderer et svekket immunsystem. Hvis immunforsvaret er svekket, er risikoen for urinveisproblemer inkludert infeksjoner økt. Kronisk dosering kan føre til anemi, lave nivåer av god kolesterol og en redusert evne til å absorbere antibiotika og andre mineraler som jern.

Størrelse

Det amerikanske Department of Agriculture anbefalt daglig inntak av sink for voksne menn er 11 mg og 8 mg for voksne kvinner. Dette er det minste beløpet du trenger for å komme fra mat eller kosttilskudd for å sikre at kroppen din har nok sink. Ifølge National Institutes of Health, bør voksne ikke få mer enn 40 mg sink per dag fra mat eller kosttilskudd. Høyere nivåer av sink kan føre til akutte og kroniske overdoser.

Betraktninger

Gravide eller ammende kvinner bør konsultere lege før du tar en sink supplement. Hvis du har et høyt sink nivå du kan gi det videre til barnet ditt og forårsake toksisitet. Et lavt nivå av sink er også farlig som sink er nødvendig for DNA-og RNA-utvikling. Konsultere legen din før du begynner en sink diett for å sikre at doseringen er riktig for deg.

Langtidseffekter av utilsiktet overdose av smertestillende medikamenter

De farligste narkotiske smertestillende midler er derivater av morfin i opioid klassen, slik som hydrokodon. Ifølge Office of National Drug Control Policy, overdosedødsfall skylden på reseptbelagte smertestillende økte 114 prosent fra 2001 til 2005. Høyprofilerte kjendis dødsfall som Heath Ledger og Anna Nicole Smith tjener til å markere vanedannende risiko.

Primær Danger

Den vanligste bivirkningen av en utilsiktet smerte medisinering overdose er avhengighet, som er et tvangsmessig behov for medisin for psykologiske årsaker. Dette er forskjellig fra fysisk avhengighet, som er kroppens økende toleranse for stoffet over tid. Det tar mer av smertestillende for å oppnå ønsket effekt og avverge abstinenssymptomer.

Avhengighet

Selv om den første overdose av et narkotisk smertestillende kan være tilfeldig, kan en avhengige pasienten blitt så desperat å øke doseringen som advarer fra leger blir oversett. Død av overdose kan oppstå hvis tablettene knuses for snorting eller injisering.

Identifikasjon

En person ved et uhell overdoser på narkotika kan oppleve tretthet, langsom pust og forstoppelse.

Oppløsning

Ofte er en medisinsk tilsyn avgiftning nødvendig for å kurere avhengighet til smertestillende midler.

Betydning

Upassende bruk av narkotiske smertestillende midler har sett en topp i de siste to tiårene. En National Institute of Health studie viste at overgrep har doblet seg siden tidlig på 1990-tallet.

Hva skjer under en overdose med insulin?

Hva skjer under en overdose med insulin?


Diabetes er en tilstand der kroppen ikke produserer nok insulin eller cellene ikke bruke insulin riktig. Insulin er viktig for kroppens funksjon, men for mye insulin kan være farlig.

Funksjon

Insulin fremstilles i bukspyttkjertelen. Insulin beveger glukose fra kroppens blodstrømmen inn i cellene, hvor den kan brukes til energi. Sammen med et sunt kosthold og mosjon, kan insulin hjelpe personer med diabetes leve et fullverdig og aktivt liv.

Typer

Ifølge American Diabetes Association, er det fire hovedtyper av insulin. Hurtigvirkende insulin begynner å jobbe i løpet av 15 minutter og varer i fire til fem timer. Korttidsvirkende insulin begynner å jobbe i 30 til 45 minutter og varer i seks timer. Middels langtidsvirkende insulin begynner å jobbe i to til fire timer, og varer fra 12 til 18 timer. Langtidsvirkende insulin begynner å jobbe i én time og varer i opptil 24 timer.

Betydning

Insulin er viktig for kroppens funksjon. Insulin dosering kan føre til alvorlige og potensielt dødelige bivirkninger.

Bivirkninger

Symptomer på insulin overdose inkluderer ekstrem svakhet, magesmerter, tåkesyn, svetting, talevansker, skjelving, forvirring, kramper, koma og muligens død.

Betraktninger

Glukose bør kontrolleres regelmessig. Insulin bør tas på riktige tidspunkt og i riktig dosering, som foreskrevet av legen din.

Advarsel

Ifølge Drugs.com, kan visse legemidler maskere symptomene på overdose med insulin. Sørg for å fortelle legen din om alle reseptbelagte og over-the-counter narkotika du tar. Inkluder vitaminer, mineraler og urter i listen.

Hva skjer av en overdose av SMZ-MP DS?

Sulfametoksazol trimetoprim dobbel styrke (SMZ-TMP DS) refererer til et reseptbelagt legemiddel som kombinerer to antibiotika. Stoffet behandler en rekke bakterielle infeksjoner, for eksempel mellomøret infeksjoner, luftveisinfeksjoner og urinveisinfeksjoner. En overdose av SMZ-TMP DS er en alvorlig medisinsk nødstilfelle som kan være dødelig hvis ubehandlet.

Signs

Tegn på en akutt overdose inkluderer alvorlig svimmelhet, tretthet, kvalme, oppkast eller diaré, og humørsvingninger.

Behandling

Hvis du overdose på SMZ-TMP DS, kan magen bli pumpet. Du kan også få intravenøs (IV) væsker og andre medisiner for å hjelpe deg å gjenopprette.

Long-Term Overdose

Langsiktig overdose av SMZ-TMP DS fører til benmargsdepresjon, noe som fører til lavt antall røde blodlegemer, lavt antall blodplater og lavt antall hvite blodlegemer, ifølge Drugwatch.com.

Advarsel

Hvis du mistenker at du eller noen du kjenner lider av en overdose, kontakt din lokale legevakten og den nasjonale giften hotline på 1-800-222-1222.

Betraktninger

Hvis du glemmer å ta en dose av smz-TMP DS, ta den så snart du husker det, med mindre det er nesten tid for din neste dose. Du må ikke ta en dobbel dose av SMZ-TMP DS å fange opp, da dette kan føre til en overdose. I stedet, hopp over den glemte dosen og ta den vanlige dosen.

Side Effects

Regelmessige doser av SMZ-TMP DS noen ganger føre til tap av matlyst, kvalme, oppkast, diaré eller hodepine. Få nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du opplever anfall, forvirring, nakkestivhet, blod i urinen, muskelsvakhet, hudutslett eller pusteproblemer.

Hva er behandlingen for Roaccutane Overdose?

Roaccutane, en medisin generelt foreskrevet for å behandle alvorlig nodulær akne, er en form for vitamin A som øker hudens evne til å fornye seg i tillegg til å minske mengden av sebum (olje) utgitt av talgkjertlene. Selv om noen ganger en effektiv akne behandling, er det mange alvorlige risikoer og bivirkninger som kan oppstå når du tar Accutane. En overdose av medisiner kan være en alvorlig sak og kan kreve medisinsk intervensjon.

Side Effects

Accutane, også kjent som den medikament isotretinoin, er et retinoid som kan forårsake både små og store bivirkninger. Mindre bivirkninger inkluderer unormal hårvekst og hudlesjoner, hevelse eller blødning fra tannkjøttet, tørre øyne, nese og munn, tynt hår, kløe og mangel på energi.

Flere alvorlige bivirkninger kan være hørselstap, anfall eller kramper, deprimert eller har selvmordshumørsvingninger, gråt jags, problemer med å sove og konsentrere seg, aggresjon, hallusinasjoner, plutselig nummenhet eller svakhet i siden, tåkesyn, hodepine, rektal blødning, feber, oppkast og bein og leddsmerter eller brudd.

Enhver eksponering for Accutane kan forårsake alvorlige fødselsskader eller abort, og både menn og kvinner som tar produktet må bruke ekstrem forsiktighet. Kvinner bør bruke minst to metoder for prevensjon når du tar stoffet. Menn som tar overdose på Roaccutane må unngå sex for en måned så høye nivåer av stoffet kan finnes i sæd, og kvinner må ikke bli gravid i en måned etter en overdose situasjon.

Overdosering Symptomer

En Accutane overdose kan føre til merkbare reaksjoner som oppkast, magesmerter, rødme i ansiktet, hodepine, sprekker og hevelse rundt hjørnene av munnen, svimmelhet og problemer med koordinering. Kvinner som er gravide kan oppleve en spontanabort.

Behandling

Hvis du mistenker at du har overdose på Roaccutane, først ringe Giftinformasjonens Control Center på 1-800-222-1222. Du vil sannsynligvis bli bedt om å gå til legevakten der overdose-behandling prosedyrer kan innebære å ha et rør plassert i magen, så det kan pumpes (mageskylling); administrering av medisiner for å absorbere stoffet før den treffer blodet; og andre støttebehandling. En intravenøs (IV) linje i armen eller baksiden av hånden kan bidra til å re-etablere en balanse av fluider i tillegg til å hjelpe i flukt medikamentet fra systemet. Blodprøver kan gis, og vitale tegn kan bli overvåket av helsepersonell.

Ambien overdose bivirkninger

Ambien overdose bivirkninger


Ambien overdose kan føre til både alvorlig sentralnervesystemet og organtoksisitet. Disse kan føre til potensielt farlige bivirkninger, så Ambien bruk bør overvåkes nøye.

Lungene

Ved å trykke på det sentrale nervesystemet, som er kontrollsenteret for å puste, kan en Ambien overdose bremse respirasjonsfrekvens eller forårsake respirasjonsstans.

The Heart

En Ambien overdose kan også redusere hjertefrekvensen til usikre nivåer. I tillegg kan de toksiske bivirkninger av en overdose Ambien presse hjertet til svikt.

Mental funksjon

Bivirkninger på mental funksjon inkluderer ekstrem tretthet, inkoherens og koma.

Hensynet

Ved hjelp av Ambien over en lengre periode kan resultere i toleranse eller redusert effektivitet. Juster aldri dosen din eller legge til en annen sovende medisiner til Ambien uten å konsultere legen din.

Advarsel

Unngå inntak av alkohol eller andre sentrale nervesystemet depressiva mens du tar Ambien.

Hvordan gjenkjenne symptomene på en sovepille Overdose

Hvordan gjenkjenne symptomene på en sovepille Overdose


Sovepiller er en form for beroligende midler som brukes til å behandle søvnproblemer som søvnløshet. Selv om ikke alle sovepille overdoser er tilsiktet, kan det være alvorlig risiko involvert når du tar sovetabletter. I en studie gjort av American Cancer Society, ble det funnet at menn som indikerte at de tok sovepiller "ofte" hadde en 57 prosent økning i dødelighet og kvinner hadde 54 prosent økning.

Bruksanvisning

•  Observer personen for tegn på en urolig mage, inkludert oppkast. Kroppen vil noen ganger prøver å kvitte seg med et overskudd av giftstoffer gjennom oppkast. Men selv om en person har sluttet oppkast, dette betyr ikke at en person er ute av fare ved overdosering.

Be personen til å stå opp og betale oppmerksomhet om de ser ut til å være stødig på beina. Under en overdose, kan en person ikke være i stand til å stå og kan klage over kraftig svimmelhet. Svimmelhet kan også være ledsaget av tåkesyn eller besvimelse.

Se etter tegn på gisper, tungpustethet og kveles. Hvis personen har problemer med å puste, er dette en alvorlig helsetrussel og bør ikke tas lett på.

Snakk med personen for å avgjøre hvorvidt de kan bære på en normal samtale, ved hjelp av logiske tankemønstre. Hvis personen har problemer med å uttale ord eller ser ut til å ha oppstått problemer med å sette klare tanker sammen, dette er et faresignal.

Våkn personen hvis han sover. En person i koma kan synes å være sovende, men ved nærmere ettersyn, vil det være vanskelig eller umulig å vekke dem. The Mayo Clinic sier at koma symptomer inkluderer: ". Lukkede øyne, ingen svar av lemmer unntatt refleks bevegelser, og ingen reaksjon på smertefulle stimuli, med unntak av refleks bevegelser"

Tips og advarsler

  • Hvis du er foreskrevet en sovepille, alltid diskutere riktig dosering informasjon med din lege og apotek.
  • Hvis du kjenner igjen symptomene på en sovende pillen overdose, kontakt lege og omsorg umiddelbart. Hvis du selv eksternt mistenker en overdose, ringe American Association of Poison kontrollsentre på 1-800-222-1222.
  • Ikke kjør etter å ha tatt en sovepille.
  • Ikke kombiner alkohol og sovetabletter.
  • Må ikke svelges noen ekstra medisiner hvis en overdose er mistenkt.
  • Ikke låne andres sovepiller. En medisin som fungerer for en person kan ikke være et godt valg for en annen. I tillegg foreskrive leger sove pille doser i henhold til ulike faktorer som for andre medisiner du nå tar, alder, vekt og kjønn. Sleeping pille dosering er ikke en one size fits all scenario.