Digidexo.com

Hvordan fortelle om en basal termometer er defekt

Hvordan fortelle om en basal termometer er defekt


En basal kroppstemperatur termometer brukes til å påvise eggløsning hos kvinner som forsøker å bli gravide. Termometeret nøyaktighet er basert utelukkende på metoden som brukes til å kartlegge din syklus, noe som betyr at hver avlesning må tas konsekvent, ifølge BabyHopes.com. Basal temperaturen er tatt muntlig, vaginalt eller rektalt. Basal temperatur er base temperaturen der kroppen hviler når ingenting blir krevd av den. En defekt termometer kan være årsaken til vilt varierende temperaturer, men å avgjøre om dette er sant er en elimineringsprosess.

Hvordan fortelle om en basal termometer er defekt

•  Planlegg en konsistent tid på morgenen skal ta temperaturen. For en nøyaktig avlesning, bør det være så nær samme tid hver morgen som mulig som temperaturen blir lavere jo tidligere er det og stige sakte utover dagen. Still vekker, og ta temperaturen når den går av.

Ta temperaturen før du gjør noe. Dette inkluderer risting ned termometeret hvis du bruker et glass modell; gjøre det kvelden før, så selv denne lille bevegelsen vil øke temperaturen og gjøre ditt termometer leser unøyaktig.

•  Bruk samme fremgangsmåte hver gang, enten oralt, vaginalt eller rektalt. Konsistens vil øke nøyaktigheten av lesingen.

Figur resultatene. Dette er den beste måten å bruke termometer nøyaktig og bidra til å finne ut om termometeret er defekt. Som hver persons kroppstemperaturen er forskjellig, bør termometeret lese konsekvent innenfor 0,5 av en grad gjennom syklusen. For eksempel, hvis du begynner på 97,6 grader på den første dagen av mensen, bør den stige og falle 0,2 til 0,4 av en grad rundt eggløsning. Erstatt et termometer som viser mer variasjon enn det eller en inkonsekvent variasjon fra måned til måned.

Hint

  • Alltid ta temperaturen på samme sted i munnen eller på samme dybde vaginalt og rektalt, ifølge BabyHopes.com.
  • Selv om du bare mistenker termometeret er unøyaktig, erstatte den med en ny.