Digidexo.com

Hva gjør du for en herniated L4-L5 Disc å helbrede seg selv?

En herniated plate er når en plate i ryggraden deler eller brudd. Skivene er plassert mellom beina i ryggraden, og derfor når en kommer ut av sted, kan det være svært smertefullt. Området hvor smerten er følt er avhengig av plasseringen av platen. Cervical herniated plater kan føre til smerter i nakke, skulder og arm regioner, mens lumbar herniated plater vil generere smerter i korsryggen, baken og nedover bena. Du må kanskje kirurgi for å rette opp problemet; Det er imidlertid effektive ikke-kirurgiske behandlinger i tillegg.

Om L4-L5 Disc Pain

Når L4-L5-plater er herniated, problemer i korsryggen, eller korsryggen, vil oppstå. Dette kan føre til isjias. Din isjiasnerven er i nedre del av ryggen som går ned hver etappe. Hvis dette nerve blir klemt eller skadet, kan smerten du føler være ødeleggende til det punktet at du ikke kan sitte eller stå komfortabelt. Ifølge spine-health.com, er isjias svært vanlig når det er en herniated lumbal plate.

Healing L4-L5 Skiveutglidning

L4-L5 plate smerter ofte kan administreres og skivene helbredet uten kirurgi. Følgende er måter å hjelpe L4-L5 skivebrokk- helbrede:

Øvelse: Isjias øvelser faktisk fokusere på å styrke musklene i mage og rygg, som igjen gir mer støtte til ryggen. Vekttap: Til tider, kan overdreven vekt i mageregionen føre platen og ryggproblemer. Manipulere ryggraden: utføres av en lisensiert kiropraktor. I noen tilfeller kan en kortison injeksjon redusere betennelse. Bruker en varmepute: Når betennelsen har sunket, kan en varmepute hjelpe administrere smerte og øke blodsirkulasjonen. Sengeleie: Hvile i to til tre dager kan hjelpe. Bruk en fast madrass: Å sove på en fast madrass bidrar til å holde ryggraden rett.

Viktig informasjon

Hvis konvensjonelle metoder som trening og enkelte medisiner ikke hjelpe i helbredelsen av herniated L4-L5-plater, eller hvis smertene er så alvorlig at det blir ødeleggende, må du kanskje vurdere kirurgi. Oftest dette er siste utvei for å korrigere de skadede plater. Snakk med en lege eller spesialist for å få mer informasjon om dette alternativet.