Digidexo.com

Yoga for Joint Pain

Yoga for Joint Pain


Lider av leddsmerter vet byrden den bringer til generelle helse og livskvalitet. Hvis en lege har anbefalt trening og bevegelse for din tilstand, gir yoga en skånsom måte å gjenopprette styrke uten å forårsake større ubehag.

Forskning

Flere tverrfaglige studier har vist yoga som en av de mest fordelaktige behandling for alle typer joint sykdom fra carpel tunnel syndrom til slitasjegikt (se referanser 1 til 3).

Funksjon

En 1998 studie fra Journal of the American Medical Association rapportert at styrke, stretching, og balansere øvelser sammen med avslapning redusert smerte og bedre mobilitet og gripestyrke (se referanser 1).

Fordeler

Yoga fremmer sunn funksjon av alle kroppens systemer. Rydde opp inflammatorisk, immunsystem, og sirkulasjonssystemet problemstillinger knyttet til leddsmerter samtidig forbedre din generelle velvære (se referanser 3).

Betraktninger

Low-impact bevegelser i yoga hjelp gjenvinne mobilitet, men avanserte klasser kan føre til belastning og ytterligere skade. Yoga lærer deg å lytte til kroppen din. Ta det sakte og søke en mild, kanskje til og med private, instruktør.

Typer

Hip-åpning strekninger, som halv pigeon, hjelp med hip spenning og leddgikt. Prøv milde liggende vendinger for kne og ryggsmerter, eller spesialisert håndledd og skulder strekninger for carpel tunnel syndrom (se referanser 4).