Digidexo.com

Hva er XRF testing?

Hva er XRF testing?


Foreldre ofte bekymrer seg hjem kjemisk miljø og hvordan det kan påvirke utviklingen av sine barn. For eksempel viser forskning at bly i boliger fører til lærevansker.

Hva er XRF?

En lab utfører en X-ray fluorescens, eller XRF, test for å oppdage for bly, arsen og tungmetaller i innsamlede prøver. Ifølge Lead Pro.com, hver prøve testet koster $ 20, som i desember, kan 2010. Kostnads ​​legge opp når flere elementer i et hjem trenger testing. I tillegg er elementene testet slike vegger eller dører, kan ende opp med skade på grunn av prøven som blir ekstrahert.

Hvordan få hjem XRF Testet

Grey Miljø sier at XRF testing følger strenge protokoller og kvalitetssikringstiltak, slik at fagfolk vanligvis utfører testingen. Ansette en inspektør for å teste hjemme for tung METAIS. Alle inspektørene bruker HUD retningslinjer for XRF testing.

Hvordan er XRF testing utført?

Inspektører ta ulike prøver fra hjemmet for å gjøre XRF testing for bly, arsen og andre tungmetaller. Prøvene kan legge opp raskt, noen ganger i hundrevis. Mulige prøvetaking Områdene inkluderer vegger, vinduer og dører. En fullstendig inspeksjon inkluderer XRF prøver av alle rom i huset. Leadpro sier at testingen vil ta fra to til fire timer å fullføre, og kan koste så mye som $ 400, som i desember 2010 ha et hjem fritt for bly, arsen og andre tungmetaller kan være verdt prisen.