Digidexo.com

Colon Hydroterapi Behandling

Colon Hydroterapi Behandling


Colon hydroterapi (også kalt colonics eller colonic vanning) er prosedyren for å spyle den store tarmen med vann for å fjerne urenheter. Disse urenheter kan ha samlet seg i tykktarmen over mange år. Behandlinger kan gjøres hjemme. Men de fleste bruker en lisensiert kolon terapeut for å administrere behandlingen. En typisk økt kan fjerne så mye avfall som 20 avføring.

Hvorfor mennesker gjør det

Det er mange grunner til at folk gjennomgår colon hydroterapi behandling. Noen er bare ute etter å opprettholde sin helse eller gå ned i vekt. Mange kvinner søker å opprettholde sin ungdommelige utseende, noe som kan angivelig oppnås ved å eliminere giftstoffer. Andre har mer alvorlige sykdommer eller autoimmune sykdommer, og eliminere systemisk gjær og giftstoffer er avgjørende for å bedre deres helse.

Hjem Versus kommersielle enheter

Hjem colonic kits eller enheter vanligvis koster $ 100 til 300 dollar. Fordelen med disse enheter er praktisk; du kan gjøre en behandling når du har tid. Ulempen er at vannforsyningen må stenges med jevne mellomrom for å fjerne innholdet. Plattformen er plassert mellom en stol og toalettet, som ikke er så solid som kommersielle enheter. Til slutt er det bryet med å rense plattformen etter hver bruk.

På den annen side, de kommersielle enheter tillater en konstant vanntilførsel for å skylle innvollene. Behandlingene er også administreres av en lisensiert kolon terapeut. Kan disse menneskene bedre å diagnostisere en persons problem og anbefale kosttilskudd for å forbedre immunitet.

Prosessen

Colon hydroterapi er vanligvis utføres gjennom en lisensiert kolon terapeut. Disse personene er ofte funnet i de samme kontorer som soneterapeuter, akupunktører og dype massører. En sesjon vil vanligvis kjører ca 40 minutter.

Etter disrobing fra livet og ned, ligger pasienten vanligvis på et bord med en vask, setter inn et lite rør i endetarmen hans og trekker et laken over seg. Den kolon terapeut deretter kommer inn i rommet, slås vannet av og setter den innledende vanntemperaturen. Noen terapeuter opphold i rommet under behandling og noen gjør det ikke. Vannet kontrollene er enkle å betjene.

De fleste av disse fagfolk bruke en selvstendig enhet som løper uten avbrudd. Den vanntilførselen, som er forhøyet på et høyere nivå enn bordet, kommer inn i pasientens colon gjennom røret. Det fyller gradvis alle tre deler av tykktarmen: Stigende, tverrgående og synkende. Om 25 til 30 liter vann skal brukes i prosessen.

Pasienter blir vanligvis bedt om å holde vannet i så lenge som mulig. Dette fremmer prosessen med å skille avleiringer og fecal materiale fra kolon vegger. Hver gang pasienten slipper sitt vann, renner det inn i bassenget inn i et langt rør som går langs veggen. En fluoriserende lys bak røret gjør det enkelt å vise avfall. En pasient blir vanligvis bedt om å undersøke innholdet i røret og senere rapportere det til kolon terapeut. For eksempel, hvis en pasient ser mange gul væske i røret, han sannsynligvis fjernet en rekke giftstoffer i løpet av sesjonen. Hvit betyr vanligvis systemisk gjær.

De fleste kolon hydrotherapists vil gi sine pasienter probiotika etter en økt. Dette kan gjøres oralt eller gjennom tarmen ved slutten av sesjonen. Dette bidrar til å gjenopprette noen av flora tapt i prosessen. Elektrolytter er noen ganger inkludert i miksturen.

Fordelene

Over tid, kan mange pounds av avføring akkumuleres i tykktarmen. Som et resultat, kan toksiner bli fanget av slim foring tarmveggene. Disse giftstoffene vil til slutt inn i blodstrømmen og invadere celler og vitale organer. Dette kan føre til alvorlig sykdom eller død.

Videre, essensielle vitaminer og mineraler passere gjennom veggene i tykktarmen. Enhver blokkering kan hindre kroppens opptak av disse næringsstoffer.

Colon hydroterapi rids også tykktarmen av invasive bakterier. Bakterier som henger igjen lenge for lenge i tarmen kan senke pH-verdier. Denne lavere pH-verdier gir et surere miljø for skadelige parasitter å trives. Under behandling og høyere temperaturer kan hjelpe drepe denne dårlige bakterier.

Endelig kan colon hydroterapi eliminere systemiske gjær, den underliggende årsak til mange autoimmune sykdommer.

Antall Sessions

De fleste vil gjøre 07:56 økter fordelt på seks eller åtte uker. Mer kronisk syke pasienter kan tilbringe mange måneder med colon hydroterapi.