Digidexo.com

Tegn og symptomer på en C. difficile infeksjon

En person som er sunt har normal flora --- ellers kjent som "gode" bakterier --- bor i hennes fordøyelsessystemet. Disse flora hjelpe kroppen i ved hjelp av mat for drivstoff, å eliminere avfall og holde immunsystemet sterkt. Men det er skadelige bakterier, så vel som Clostridium difficile (C. difficile eller C. diff for kort), som kan formere seg i tarmen eller i tarmene. Denne spesielle bakterier spore, som har sin opprinnelse i jord, er den skyldige bak pseudomembranøs kolitt, eller C. difficile infeksjon, en infeksjon av tykktarmen.

Hvor kommer den fra?

C. difficile er vanligvis til stede i personer med alvorlig infeksiøs diaré. Det fremmer nosokomiale, smittsomme epidemier i sykehus og lignende fasiliteter i flere måneder. Nosokomiale infeksjoner er infeksjoner som man erverver mens de bor på en helseinstitusjon. Det er gått fra person til person ved hånd til munn og miljø overflater fra rommene på infiserte pasienter.

Clostridium difficile kan overleve under negler, i rynker og på smykker. Overflater i medisinske fasiliteter som kan huse C. difficile omfatte alle deler av badet, kraner, sengetøy, sideskinner og ringeknapper.

Årsak, diagnostisering og behandling

Ta antibiotika ødelegger den normale flora i fordøyelsessystemet og hjelpemidler i en C. difficile infeksjon blusse opp. I tillegg til antibiotika, andre faktorer som kan forårsake pseudomembranøs kolitt inkluderer kjemoterapi, siste kirurgi og en tidligere historie av kolitt.

Physicians bruke en krakk kultur og / eller en kolonoskopi å diagnostisere infeksjon. Det er vanskelig å diagnostisere på grunn av antibiotika som forårsaker fakkel-ups av infeksjonen.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer på pseudomembranøs kolitt er betennelse og irritasjon i tykktarm og plutselige anfall av illeluktende rennende diaré. Andre symptomer inkluderer krampe og smerte og ømhet i den nedre del av magen før utbruddet av diaré, feber, og blod / puss / slim i avføringen av pasienten. Hvis det er blodtap, kan dette føre til lavt blodtrykk eller støt.

Disse symptomene kan ta opptil fire til ti dager å avta etter å ha tatt antibiotika Dessverre tar antibiotika kan også forårsake Clostridium difficile skal vises, slik at en person må være forsiktig og revurdere spørsmålet om nytten av antibiotika ved behandling av pseudomembranøs kolitt.

Stopp Chain of Infection

Riktig håndvask er viktig å stoppe spredningen av sykdommen som friksjon håndvask løsner sporene og sender dem ned i vasken avløp. For miljø overflater, tørke dem ned med natriumhypokloritt (blekemiddel) er den eneste effektive metoden for å eliminere de smittsomme sporer.

Mat og dens virkninger

Personer med pseudomembranøs kolitt bør unngå melkeprodukter og matvarer med skall. Druer, frø, nøtter, korn og brun ris kan forverre slimhinnen i tykktarmen, og bør utelates fra kostholdet. Hvit ris og bananer, i likhet med hva babyer spiser, er en bærebjelke i dietten til noen med pseudomembranøs kolitt.

Leger også oppfordre pasienter til å drikke eller ta probiotisk yoghurt og acidophilus drikker og kapsler. Disse kosttilskudd fylle den tapte normale flora som er ment å være i tarmen, balanserer fordøyelsessystemet og bekjempelse av systemiske uregelmessigheter. Mennesker dehydrerte som følge av diaré fra infeksjonen trenger også å drikke elektrolytt-forbedrede drikker som Smart eller Gatorade.