Digidexo.com

hvordan vite om dårlig bacon

Hvordan vite når du trenger Hip Replacement Surgery

Hip erstatning surgeries har blitt gjort siden 1960 med stor suksess, slik at pasienter til å gjenoppta sine arbeider liv, nyte sine hobbyer og fullt engasjere seg i familiens aktiviteter, alt uten sin tidligere hoftesmerter. Hip erstatning surgeries er gjort for å avlaste betingelser for artrose, revmatoid artritt, og traumatisk leddgikt eller skade på hoften. Mange lurer kanskje på når det er på tide å vurdere hofteprotesekirurgi. Her er noen punkter du bør huske på før du snakker med legen din om gjennomgår kirurgi for å erstatte dårlig hofte.

Bruksanvisning

Hvordan vite når du trenger Hip Replacement Surgery

Tenk på din fysiske tilstand. Gjør du går med en krykke, eller har du andre immobilitet grunn av hoftesmerter? Er å komme ut av stoler eller på toalettet vanskelig for deg?

Overvåk søvnvaner. Er hoftesmerter holde deg fra å falle i søvn om natten eller våkner i løpet av natten? Det kan være en indikasjon på at det er på tide å vurdere hofteprotesekirurgi.

Tenk tilbake på det siste året. Hvor mange ganger har hoftesmerter begrenset dine daglige aktiviteter? Hvis du kan tenke på flere anledninger når hoftesmerter kom i veien for arbeidet ditt liv eller familieaktiviteter, kan det være på tide å vurdere hofteprotesekirurgi.

Spør deg selv hvilke aktiviteter du har innskrenket på grunn av smerter? Hvis du ikke lenger liker å gå, shopping eller reise på grunn av smerter eller immobilitet fra hoften, kan det være på tide å vurdere erstatning kirurgi.

Se på historien om dine medisiner. Har du fått forskrevet økende mengder smertestillende, eller har du måttet endre smertestillende medisiner for å håndtere økende hoftesmerter? Det kan være tid til å snakke med legen din om hofteprotesekirurgi.

List dine tidligere behandlinger for hoftesmerter. Har du mottatt fysioterapi for hoftesmerter, men det ikke lenger hjelper? Har du mottatt steroidinjeksjoner, men de fjerner ikke smertene på veldig lenge? Har du hatt tidligere kirurgi på hoften, men smertene har kommet tilbake eller forverret? Dette kan være indikasjoner på at det er på tide å vurdere hofteprotesekirurgi.

Vurdere andre faktorer som er viktige for hoftekirurgi. Er du over alderen 95? I så fall kan hofteprotesekirurgi har spesiell risiko for deg. Er du under 55 år? Din lege kan ikke vurdere hofteprotese egnet til du når en viss alder. Er du av gjennomsnittlig vekt? Å være for tung vil påvirke din rehabilitering etter operasjonen, og din lege kan kreve at du reduserer vekten din før under hofteoperasjon. Har du andre helseproblemer som hjertesykdom eller diabetes som kan gjøre hofteprotesekirurgi mer risikabelt? Legen din kan best gi deg råd om hvordan hip erstatning kirurgi risiko vil påvirke deg og din evne til å komme tilbake på føttene etter operasjonen.

Hvordan vite om en baby har kolikk

Kontroll en baby for kolikk og få ham den hjelpen han trenger er ikke en vanskelig oppgave. Det finnes en rekke måter å fortelle om barnet har kolikk. Selv om ingen baby vil vise de samme tegn som en annen baby, er det noen typiske symptomer på at alle babyer vil vise frem hvis de har kolikk.

Hvordan vite om en baby har kolikk

Hvordan vite om en baby har kolikk

•  Se etter en høy, konstant og kontinuerlig gråte i timevis uten åpenbar grunn. Babyer som har kolikk har en tendens til å gråte selv etter å ha blitt matet og endret.

Kontroller for ut-av-det-vanlige ting som babyen din ikke mens gråt: ansikt snu rød og bor på den måten, innstramming hendene til en knyttneve og ben hele tiden sparker. Hvis barnet ditt vanligvis ikke opptrer på denne måten når hun er sulten eller må endres, kan barnet ditt har kolikk.

Er barnet ditt til å være ute av stand til å sove eller spise fordi han ikke kan slutte å gråte? Han kan ha kolikk.

berolige babyen din med hva metoder vanligvis jobber .Pick henne opp og sakte rocke henne eller gni henne tilbake. Hvis disse beroligende metoder ikke fungerer, kan barnet ditt har kolikk.

Kontakt legen din og be om en undersøkelse for å sjekke for kolikk. Hvis barnet fortsetter å gråte i timevis uten å stoppe, ta ham til legen.

Hvordan vite når du er fullDe fleste vet hvordan å brødfø seg selv, men hvor ofte har du tilfeldigvis krysset over fra følelsen "full" til å bli "fylt", uten mening? Nedenfor finner du noen tips om hvordan å vite når du er full.

Hvordan vite når du er full

•  Lær å visualisere hva "full" føles for deg. Midt-måltid, slutte å spise for et øyeblikk og spør deg selv om ikke ideen om en liten, sunn snacks i noen timer tid virker interessant. Hvis det høres ekkelt, kan det hende du har spist forbi din "full" punkt. Neste gang du spiser, prøv en mindre del størrelse og fortsette å ringe din del størrelse opp eller ned til du finner din "full."

slutte å spise og lukte maten hver noen biter. Betyr det fortsatt lukter godt for deg? Hvis den gjør det, kan du ikke være fullstendig ennå. Hvis maten begynner å lukte kjedelig, fet, tung eller unappealing, det er et tegn på at kroppen din er nærmer seg metning.

Bruk midjen klærne dine som en veiledning. Du vet hvordan det føles når magen presser ubehagelig mot klærne dine etter et måltid? Det er et tegn på at du sannsynligvis har spist forbi din "full." Når du er full, vet du at du kan tenkes å spise mer, men at ved å gjøre så vet du at du ville bli ubehagelig.

Tygg maten lenger. Dette vil hjelpe kroppen din fordøye det bedre, og vil også gjøre du tenker på hvor mange biter du tar. Prøv stille si alfabetet en gang gjennom per bit. Det tar magen rundt 20 minutter å realisere det er full. Tygge maten mer langsomt og ettertenksomt vil gi deg mer tid til å erkjenne at "full" følelse når det kommer.

Hint

 • Akkurat som den gamle råd å aldri butikk når du er sulten, prøv å unngå å spise ute når du er sulten. Din riktig porsjonsstørrelsen kan lett funnet ut hjemme, men på en restaurant kan du spise forbi fylde bare fordi maten er der, og du ble lært opp til å rense tallerkenen din. Spise hjemme når du er sulten, og la gå ut være en godbit!
 • Når du spiser et måltid, nippe til et glass vann. Tørste ofte maskerer seg som sult, og siden vann hjelper også fylle deg opp, du vil føle deg fyldigere, raskere, samt mindre voldsomt sulten.

Hvordan vite om en Liver fungerer som den skal

Leveren er en svært viktig del av kroppen. Det er kroppens filter, og dens formål er å rense blodet for giftstoffer. Ulike faktorer kan føre til at leveren til å bli tett og hindret. Hvis din diett er høy i raffinerte matvarer, alkohol og reseptbelagte medisiner, er sjansen stor for leveren din ikke fungerer så godt som den burde. De to store sykdommer som påvirker leveren er skrumplever og hepatitt, så vurdere hvordan kroppen din er i gang for å se om du trenger å gi leveren din litt ekstra omsorg og en rens.

Hvordan vite om en Liver fungerer som den skal

Hvordan vite om en Liver fungerer som den skal

Observer huden din tone. Hvis huden din farge er normalt og ikke farget grå, grønn eller gul, da leveren er intakt. Også hvis hud blåmerker raskt og enkelt, kan det være på tide å få en leverfunksjonstest fra din lege.

kontrollere vekten. Leveren er ansvarlig for konvertering av skjoldbruskkjertel hormon thyroxin inn trijodtyronin. Denne funksjonen er intakt hvis du er i stand til å opprettholde en sunn vekt, ikke har kronisk tretthet og hukommelsen er sterk.

Hold styr på regularitet. Leveren gjør gallesalter som blander alt fett, inklusive fett-oppløselige vitaminer slik at de kan bli absorbert på riktig måte i kroppen. Vanlige fordøyelsesmønstrene betyr at denne funksjonen fungerer som den skal.

Gjennomføre en lever rens eller se en lege hvis du merker gulning i det hvite i øynene, tap av vekt og appetitt, søvnproblemer, tretthet, blåmerker eller en hoven mage. Dette er tegn på at leveren er i alvorlig trøbbel og trenger umiddelbar hjelp.

Hint

 • Spis en diett rik på frisk frukt og grønnsaker. Hold deg unna raffinert mat.
 • Unngå tett og direkte kontakt med kjemikalier som plantevernmidler.

Hvordan vite hvor mye søvn du trenger

Hvordan vite hvor mye søvn du trenger


Mengden av søvn en person trenger avhenger av en rekke faktorer. Ting å tenke på er personens alder og deres individuelle behov. Mens noen eksperter anbefaler å få minst åtte timer søvn per natt, er det ingen som riktig mengde søvn som gjelder for alle. Mens 8 timer søvn kan være ideelt for noen, mens andre kan trenge mer eller mindre søvn. Her er noen måter å finne ut hvor mye søvn du trenger.

Bruksanvisning

Hvordan vite hvor mye søvn du trenger

•  Vær oppmerksom på hvordan du fungerer i dine daglige aktiviteter. Legg merke til om du ofte føler deg sliten eller trøtt hele dagen. Hvis du oppdager et avbrudd eller mangel på konsentrasjon i normale aktiviteter som jobb eller skole, kan det være et tegn på at du ikke får nok søvn.

•  Gå til sengs rundt samme tid hver kveld og våkne opp rundt samme tid hver morgen. Dette vil hjelpe kroppen din venne seg til et bestemt sovemønster. Det er også en god måte å sikre at du får en bestemt mengde søvn hver natt. Hvis du våkner opp og føler seg uthvilt og godt uthvilt, så du får nok søvn. På den annen side, hvis du våkner groggy og ønsker å trykke på snooze-knappen på alarmen, kan du sannsynligvis bruke litt mer søvn.

Se om du har begynt å få poser under øynene. Mens det er mange forskjellige grunner til at folk kan få poser under øynene, ikke får nok søvn er blant de viktigste årsakene. Mangel på søvn kan også være knyttet til sykdommer som depresjon, søvnløshet, hodepine, økt risiko for diabetes og andre sykdommer.

Merknad om du har hatt noen nedgang i normal energi nivå. Hvis du ikke får nok søvn, kan du føle deg svak, humørsyk, og mindre våken. Hvis du får nok søvn, bør du føle deg mer energi i løpet av dagen.

Se hvordan kroppen reagerer på å få ulike mengder søvn, slik at du kan vite hvor mye søvn som fungerer for deg. Bare du vil være i stand til å bestemme hvordan dine søvnvaner påvirke dine daglige aktiviteter. Noter dagene du får mindre søvn og se hvilke endringer du kjenner igjen. På de dagene du får mer søvn også gjøre oppmerksom på eventuelle endringer.

Finn en middelvei. Siden får for lite eller for mye søvn kan både ha negative effekter på kroppen din og generell ytelse, prøv å finne en rekke sted i mellom disse to ytterpunktene.

Factor i din aldersgruppe i å bestemme hvor mye søvn du trenger. Babyer trenger mest søvn og i gjennomsnitt kan de sove om 16 til 18 timer per dag. Etter hvert som du blir eldre, vil du ikke trenger å sove så mye med små barn sover i gjennomsnitt 10-12 timer per dag og eldre barn og tenåringer i snitt rundt 8-9 timer per dag. Mange voksne sover mellom 7-8 timer hver dag. Gjennomsnittene vil variere fra person til person siden vi alle har ulike søvnbehov og søvnmønster endres etter hvert som vi blir eldre. Bare sørg for å prøve å få nok søvn for din aldersgruppe.

Tips og advarsler

 • Se en lege hvis du merker en plutselig eller repeterte endringer i søvnmønsteret, siden det kan være en underliggende årsak til dette.

Hvordan vite hvilke urter å unngå under graviditet

Når du blir gravid kroppen din har spesielle behov. Ernæring behov endres og samlet du trenger for å behandle kroppen din med respekt. Dette inkluderer overvåking hva du putter inn i kroppen din.

De fleste tror at fordi urter er naturlig, det er ingenting å bekymre seg for. Men dette er ikke tilfelle; det er nok av urter som bør absolutt unngås under graviditet. For eksempel urter som rosmarin er farlige fordi de kan stimulere livmor sammentrekninger.

I denne artikkelen vil jeg gi deg det grunnleggende om hvordan å vite hvilke urter å unngå under svangerskapet.

Bruksanvisning

•  Vurdere urtene du har i krydderskapet og i medisinskapet. Det er lurt å undersøke hver eneste en av disse, bare for å være trygg.

Sjekk din multivitamin. Noen inkluderer urtemedisiner, og når du blir gravid urtene som finnes i dem kan ikke være egnet.

Å ha et sett med ressurser til rådighet er nøkkelen. Du kan enkelt gjøre forskning på Internett. Jeg har også tatt med en link i Resources nedenfor, som har en liste over urter for å unngå. Noen urter på denne listen inkluderer: Borage olje, Comfrey, kvann, dong quai, kjerringrokk, burot, UVA Ursi og ryllik.

Hvis du elsker å ta urtemedisin, kan det også være lurt å rådføre seg med en jordmor og en herbalist for de beste urter for å ta under graviditet og de ​​å unngå. Men ikke bare ta deres forslag til hjerte - forskning dem også.

La legen din vet om noen urtemedisiner du tar. Faktisk, hvis du velger å bruke en jordmor i tillegg, sørg for at jordmor og lege fungerer godt sammen.

Tips og advarsler

 • Det kan være lurt å kjøpe en god bok om emnet. Rosemary Gladstar er "Herbal Healing for Women" er en god ressurs.
 • Sørg for at du alltid konsultere med en lege.

Hvordan vite om du har en klemt nerve

En klemt nerve kan forårsake svært milde til alvorlige symptomer. Her hvordan å vite om du har en.

Bruksanvisning

Hvis du har prikking eller nummenhet i armer, ben, føtter eller hender, kan du ha en klemt nerve.

Hvis du har fibulations (ukontrollerbare finger rykninger), kan du ha en klemt nerve. Spesielt hvis det fortsetter i lang tid.

Hvis du har noen nakke eller ryggsmerter, kan du ha en klemt nerve.

Se kiropraktor for en x-ray for å finne ut om du kan ha en klemt nerve. Kiropraktor kan anbefale enkle justeringer eller anbefale at du ser en kirurg.

Hvordan vite om du har en Blood Periode

Er det bare blod? Er det mensen? Hvis du aldri har hatt en periode eller menstruated før, kan det være skremmende når du går på do og se blod. Her er noen spørsmål å stille deg selv om blod perioder, tidlig perioder, perioden symptomer, og hvordan å vite om du har fått mensen.

Bruksanvisning

* Er du mellom 10 og 15? De fleste kvinner begynner deres blod periode (også kalt menstruasjon) i denne perioden. Også, hvis brystene begynte å utvikle et par år siden, så sjansene er, det er ditt blod periode.

* Hadde du en hvit utflod eller beis før blodet? Noen ganger før de får sin første blod periode, kvinner merke de har noen hvit utflod i månedene før. Denne tidlige perioden hvit utflod betyr en kvinne er i ferd med å begynne å ha perioden symptomer og blod perioder.

* Hva gjør blodet ut? Blod perioder oppstår når en kvinnes livmor røyter blod, fôr, og vev og de forlater kroppen gjennom skjeden. En blod periode kan være knall rød, mørk rød, eller rødbrun, og kan ha klumper av vev i det. Hvis du ser blod som ser ut som dette, er det sannsynligvis mensen.

* Hvordan føler du deg? Mange jenter har stil symptomer som magesmerter (kramper) og kviser, føler oppsvulmet, og føler gretten når de får en blod periode. Omtrent halvparten av alle kvinner har kramper i løpet av en blod periode. Du kan ikke legge merke til disse symptomene første gang du har en blod periode, men - du kan bare tror du har en magesmerter.

* Hvis du svarte ja på alle disse spørsmålene, er du sannsynligvis ha ditt blod periode. Men hvis du ikke er sikker, og hvis du ikke vet hvordan du skal få de produktene du trenger for din periode, som tamponger og pads, snakke med moren din, helsesøster eller legen din. Han eller hun kan svare på dine spørsmål og du får hjelp hvis du trenger det.

Tips og advarsler

 • Hvis du har en blod periode, kan du velge pads å suge opp blod eller tamponger å absorbere blod i skjeden.
 • Over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen og paracetamol kan bidra til å lindre smerten av blod menstruasjonssmerter.

Hvordan vite når ditt RA Endrer Your Hands

Revmatoid artritt er en tilstand hvor det er betennelse i de små leddene i ben og hender. Det kan påvirke leddene ved å forårsake smertefull hevelse, felles erosjon og bein misdannelse. Visse endringer kan bli observert i hendene når de blir påvirket av reumatoid artritt.

Bruksanvisning

Hvordan vite når RA Endrer Your Hands

•  Undersøk dine hender for misdannelser. Ulike misdannelser, for eksempel svanehals misdannelse og ulnar avvik oppstår i hendene på grunn av revmatoid artritt. Observer fingrene for odd posisjonering som bøying av leddene nærmest neglene, noe som indikerer svanehals misdannelse av hendene, eller bøye av fingrene mot din pinkie finger, som kalles ulnar avvik misdannelse av hendene.

Sjekk hendene for stivhet, rødhet, varme, smerte eller hevelse. Tilstedeværelsen av noen av disse symptomene i hendene kan være en effekt av revmatoid artritt. Dette er på grunn av den inflammatoriske virkning av reumatoid artritt.

Bestem hvor funksjonell hendene dine er. Du må dine hender til å gjøre en rekke aktiviteter på daglig basis. Sjekk for å se hvor mange av disse aktivitetene er vanskelig eller umulig for deg å gjøre. Hvis du finner ut at du ikke kan utføre aktiviteter du var tidligere i stand til å gjøre, så hendene kan bli berørt av revmatoid artritt.

Hvordan finne en dårlig ånde naturlig rette

Hvordan finne en dårlig ånde naturlig rette


Hvordan finne en dårlig ånde naturlig middel trenger ikke være et ork når du vet hvor du skal lete og hva du er ute etter. Forstå årsaken til dårlig ånde er begynnelsen hvis du er ute etter et naturlig middel som vil bli kvitt problemet, og forhåpentligvis stoppe den kommer tilbake.

Bruksanvisning

•  Dårlig ånde kan være forårsaket av en rekke ulike faktorer, så å finne en dårlig ånde naturlig middel du må spørre deg selv om dårlig ånde er et vedvarende problem eller en og annen en. Hvis det er vedvarende, og du alltid føles som om du har dårlig ånde, kan det enten være at du ikke helt klarer å fjerne alle matrester fra munnen under rengjøring, eller du har noen tannråte som må korrigeres av en tannlege. De beste midler er de permanente seg, så se til tannhygiene første og eneste rabatt det når du er visse din er så god som den kan være.

Når du vet at du rengjør tennene effektivt og det er ingen forfall i munnen som kan føre til dårlig ånde, er det på tide å se etter en annen årsak for å finne en dårlig ånde naturlig rette. Det neste åpenbare årsaken er kosthold. Liker du å spise sterke lukter mat som hvitløk og løk? De beste naturlige rettsmidler for dårlig ånde forårsaket av slike matvarer kan være å moderere eller eliminere dem fra kosten.

Hvis du ikke er villig til å gi opp slike matvarer, og hvis du liker dem hvorfor skulle du, det er dårlig ånde naturlig rettsmidler som vil motvirke lukter av hvitløk og løk. En slik er å tygge persille etter å ha spist hvitløk.

Hvis du har vært en lavkarbo diett kan du finne du trenger en dårlig ånde naturlig rette. Spise bananer kan bidra til å eliminere dårlig ånde som er forårsaket når kroppen forbrenner fett til energi i stedet for karbohydrater.

Tips og advarsler

 • Den reneste dårlig ånde naturlig middel er å drikke mye vann. Fordelene med dette er multi-fold. Det spyler systemet av giftstoffer som kan bygge opp i blodet og bidrar til dårlig ånde, fukter den i munnen og hindrer en av de viktigste årsakene til dårlig ånde, tørr munn, og til slutt det swills bort matrester som kan sette seg fast mellom tennene.

Hvordan vite om du har Mono

Hvordan vite om du har Mono


Mono eller mononukleose er en sykdom forårsaket av Epstein-Barr-virus. Den kan spre seg av slike ting som spytt eller slim fra nesen. Fordi mono kan overføres ved kyssing, er det ofte kalt "kyssesyken". Mono har mange symptomer, og kan la deg følelsen syk i flere uker eller måneder. Ta en titt på følgende liste for å finne ut hvordan å vite om du har mono.

Bruksanvisning

De vanligste symptomene på mono inkluderer høy feber (vanligvis 101-104 grader), svakhet og tretthet, en sår hals og hovne mandler og kjertler.

Symptomer vanligvis starter alt fra 4 til 6 uker etter å kontakte Epstein-Barr virus.

Sammen med en sår hals, kan du ofte har hvite flekker på mandlene som ligner strep hals.

De kjertler eller lymfeknuter som ligger i halsen blir mest berørt.

Mono kan også føre til at milten til å hovne opp til 2 til 3 ganger normal størrelse. Du vil merke dette som smerte i øvre venstre del av magen. Hvis smerten er alvorlig, bør du kontakte legen din, da dette kan bety at milten har sprukket. Unngå tunge løft eller grov fysisk kontakt hvis du har en forstørret milt, fordi disse aktivitetene kan briste milten.

Mono er vanligvis diagnostisert på en grundig fysisk undersøkelse av lege. En blodprøve kan også utføres dersom en fysisk undersøkelse er ufullstendig.

Mono går som regel bort på sin egen med mye hvile og over-the-counter smertestillende for smertelindring.

Når du kontrakt Epstein-Barr virus du vil bære den for alltid. Selv om symptomene dine vil gå bort etter den første kjøpt av mono, kan viruset bli aktiv igjen uten å forårsake symptomer. Under disse aktive perioder viruset kan spres til andre.

Hvordan vite om de Korreksjoner gjort under åpen hjertekirurgi vil vare

Hvordan vite om de Korreksjoner gjort under åpen hjertekirurgi vil vare


Åpen hjerte operasjoner er utført av eksperter, men du lurer kanskje på om operasjonen vil ha varige fordeler. Her er hvordan å vite.

Bruksanvisning

•  Diskuter med legen på forhånd de forventede resultatene fra kirurgi. Finn ut hva sjansene for suksess er og hvor lenge korreksjonen er ventet å vare.

Sørg for å finne ut om risikoen og eventuelle komplikasjoner.

Gå til legen din for regelmessige oppfølgingsrutiner og holde orden på forbedring av din helse. Foreta nødvendige endringer i livsstilen din for å få maksimal effekt ut av operasjonen.

Ring legen din regelmessig og la ham vite selv en mindre infeksjon i såret eller noen smerter i brystet.

Spør legen din om eventuelle komplikasjoner som oppstår vil påvirke rettelser gjort under åpen hjertekirurgi.

Spør legen din hvis det er behov for en annen oppfølging kirurgi.

Forstå at risikoen er generelt høyere hos eldre mennesker og personer med alvorlige helsemessige forhold i forkant av operasjonen. Disse menneskene bør ta ekstra vare etter operasjonen for å sikre at retting vil vare.

Hvordan vite om Energy Healing er Arbeide

Hvordan vite om Energy Healing er Arbeide


Energi healing helbreder pasienter med bruk av energi. Det er mange energi healing former, men deres felles mål er å kanalisere energi inn i pasientens energifelt for å helbrede og etterfylle tapt energi. Denne metoden for healing er effektivt for mange plager, inkludert allergier, kronisk tretthet, muskelsmerter og fordøyelsesproblemer.

Bruksanvisning

Prøv en Energy Healing Treatment

•  Søk etter en energi healing utøveren. The Quantum Touch nettstedet sørger for en liste over sertifiserte utøvere (se Ressurser nedenfor).

Vet å komme frem til din energi healing sesjon med et åpent sinn og en vilje til å motta healing. Hvis du er i tvil eller er skeptiske, kan det begrense helbredende økt opplevelse. Forvent å betale moderate avgifter.

Slapp av på massasje bordet eller stolen tilbudt til deg for behandling økt. Du kan bli gitt et valg av musikk og aromaterapi for å hjelpe deg å slappe av.

Diskuter alle forventninger du måtte ha og eventuelle problemer du måtte ønsker adressert med din healer.

Forvent utøveren å kjenne og bruke en rekke håndposisjoner på kroppen eller energifeltet rundt deg, avhengig av healing formen hun praktiserer.

Hvordan vite om Energy Healing er Arbeide

Hold styr på hvor du føler deg i en dagbok før behandlingen.

Forvent å føle forskjellige fornemmelser under behandlingen. Som healer kanaler energi inn i ditt energifelt, kan du føle energien som kjølighet, varme eller prikking på huden din. Noen pasienter føler avslappet.

Forbered deg på en utgivelse av følelser. Som energifeltet blir helbredet, er tidligere lagrede giftige følelser utgitt. Noen pasienter er rørt til tårer, og noen har et anfall av giggles. Den emosjonelle utgivelsen kan ta hvilken som helst form.

9. Prøv å drikke mye vann i dagene etter behandlingen fordi du kan føle deg ekstremt sliten eller har mye hodepine. Dette betyr at giftstoffer blir frigjort fra kroppen din. Dette er et tegn på at energi healing behandlingen virker.

Forvent å føle en forbedring enten umiddelbart etter behandlingen eller gradvis i dagene etter. Tiden det vil ta for deg å føle en viss forbedring vil avhenge av de problemene som du har å gjøre.

Se gjennom tidligere dagboknotater og sammenligne måten du føler etter behandling til måten du følt før. Dette vil også hjelpe deg å avgjøre om energi healing fungerer for deg.

Tips og advarsler

 • Søk etter en energi healing utøveren med en betydelig mengde erfaring.
 • For tilfeller som, men ikke begrenset til, hjerneslag, oppkast av blod, brannsår, brystsmerter og panikkanfall, se en lege umiddelbart. Også ringe 911 for øyeblikkelig hjelp.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan vite om du har sunne Krakk

Har du noen gang måttet gi legen din en avføringsprøve? Ikke en urinprøve, en avføringsprøve. Tro det eller ei, kan medisinske fagfolk fortelle mye om en person ved å undersøke avføring. Det er flere kvaliteter de ser for å bestemme sunn avføring. Her er hvordan du kan fortelle om din er sunt uten å sette det inn i en plastkopp.

Bruksanvisning

Hvordan vite om du har sunne Krakk

•  Se på fargen. Den riktige fargen av sunn avføring er en middels brun ligner fargen på en brun papirpose. Dersom avføringen har en annen farge i det som rød, gul, hvit eller grønn, få det sjekket ut av legen din. I de fleste tilfeller betyr det noe mangler i kostholdet ditt, men det kan også være et tegn på noe mer alvorlig. (Se ressurser for mer informasjon.)

Tenk hvor enkelt det avføring passerer. En sunn avføring raskt og enkelt forlater kroppen din. Det bør være ingen smerter eller anstreng involvert. Stramming kan være et tegn på forstoppelse.

Kontroller størrelse og konsistens. Du vil at krakk å bli formet som kolon, som ligner på en banan eller logge form (avførings ender kan være off-form). Konsistensen skal være sammenlignbar med peanøttsmør eller tannkrem (ikke for hardt eller for mykt). Du ønsker ikke avføringen til å være super tynn (som en blyant), rund (som små pellets), ekstremt vanskelig eller virkelig løs. Anslå lengden (ta en gjetning, ingen hersker nødvendig). Gjennomsnittlig lengde for avføring varierer mellom 4 og 8 inches.

Smell. Du dona € ™ t må få rett ved siden av det, men når du sitter på toalettet, ta en sniff. En sunn avføring har liten eller ingen lukt (også ledsaget av lite gass). Hvis den er myk og svært stinkende, indikerer dette overflødig fett i avføringen.

Legg merke til sin avstamning. Sunn avføring gradvis senker inn i bunnen av toalettet eller flyter. Det kommer an på hva du spiser, selv om det ikke trenger å synke som en stein. Sunn avføring kommer ut i en solid logg, og kan bryte opp når den er på toalettet. Du trenger ikke for mye avføring som kommer ut (4-8 inches er bra) på en gang, eller små biter som forårsaker rødme problemer. Hvis så du bør revurdere din diett for et sunnere toalettopplevelse. Se ressurs for diagnose.

Hvordan vite om Bacon har gått dårlig

Hvordan vite om Bacon har gått dårlig


Grave ut en pakke med bacon fra dypet av ditt kjøleskap kan la deg lure på om det er frisk nok til å spise. Når det skal avgjøres om bacon har gått dårlig, kan du se på emballasje, utseendet på bacon og legg merke til lukten fra kjøtt produkt. Hvis noen av disse områdene bevise tvilsom, bør du kaste bacon å unngå å spise en bortskjemt produkt.

Hvordan vite om Bacon har gått dårlig

•  Undersøk emballasjen for eventuelle punkteringer eller rifter. Hvis det er noen, kunne bacon bli bortskjemt eller tilsølt. Bacon bør forbli tett innpakket for friskhet. Se etter en "bruk av" dato på emballasjen. Hvis datoen allerede har passert, kaste bacon bort for sikkerhet.

•  Se på fargen på bacon. Hvis det ser brun eller grønn farge, kast den umiddelbart. Hvis du oppdager en hvit slimete film eller melkeaktig væske på kjøttet eller i pakken, er bakterier vokser. Bli kvitt den bacon.

Snuse kjøttet. Den normale lukt kan være sterk når du først pakke den grunn fanget gasser rømmer, men det vil forsvinne. Hvis det er en sterk, ubehagelig lukt som henger, har bacon gått dårlig, og du bør kaste den bort.

Hint

 • The American Dietetic Association anbefaler at forbrukerne se etter "trygg mat håndtering" etikett på bacon produkter for å bekrefte at produktet har blitt håndtert på en sikker måte og lære tips om håndtering og tilberede kjøttet på en sikker måte.
 • Butikk bacon i kjøleskapet bin for best resultat.
 • Fryse eller forbruke åpne pakker med bacon innen fire dager.

Hvordan vite om frosset Breast Milk har gått dårlig

Hvordan vite om frosset Breast Milk har gått dårlig


Mange mødre er klar over at morsmelk gir sine babyer et forsprang for sunn vekst og utvikling. Ammende mødre som jobber utenfor hjemmet ofte pumpe sine melk ved hjelp av brystpumper. Melken blir deretter lagret i hygiene flasker eller andre beholdere, og matet til spedbarnet etter behov. Mens morsmelk ikke ødelegge like lett som mange mistenker, er det viktig å kjenne tegn som kan indikere at morsmelk har gått dårlig. Bortskjemt melk kan gjøre barnet ditt sykt, så du må unngå serverer det hvis du mistenker at dette kan være tilfelle.

Hvordan vite om frosset Breast Milk har gått dårlig

Smell melken. Bortskjemt morsmelk har en umiskjennelig stygg lukt som ligner på bortskjemt kumelk. Hvis du oppdager dette lukt, må melken kastes.

•  Observer utseendet på morsmelk. Morsmelk som har delt inn i to lag er fortsatt fine å bruke og kan bare ristes før servering. Denne separasjon skjer når fettsyredelen av melken stiger til toppen. Hvis, derimot, har melken dannet klumper av fast materiale, kan det ha ødelagt og må kastes.

•  Smak melk. Det er ikke uvanlig for morsmelk å ha en metallisk eller såpe smak, som er laget som et resultat av melke enzymer bryte den ned. Hvis, derimot, har melk en klar sur smak, kan det ha bortskjemt og bør ikke bli servert til barnet ditt.

Hint

 • Hvis morsmelk synes å ha et snev av farge til det - slik som blått, oransje, gul eller rosa - du trenger ikke å kaste den bort. På grunn av mange faktorer, slik som ingesfargestoffer som finnes i næringsmidler, kommer en kvinnes bryst melk i en rekke farger. Ifølge La Leche League, er tilstedeværelsen av disse fargene betyr ikke noe galt med melken.
 • Ideelt sett bør morsmelk bli avkjølt i kjøleskapet eller fryseren så snart den kommer til uttrykk. Brystmelk vil holde ved romtemperatur i fire timer. Nedkjølt morsmelk kan trygt holdes i 72 timer, og morsmelk oppbevares i fryseren er trygg i minst seks måneder.

Hvordan vite om Left stuet tomater Er dårlig når de Bubble

Noen leftover mat som ikke har blitt ordentlig avkjølt og holdt kaldt i kjøleskap kan gå dårlig. Oftest når stuet tomater har bobler kommer opp til overflaten, er det et tegn på gjæring. Fermentering er forårsaket av mikroskopiske organismer som kalles gjær. De forbruker tomater og saften som den er i, og frigjør alkohol og karbondioksyd, som gjør den flytende boble. Left stuet tomater som har blitt lagret i kjøleskapet i mer enn syv dager kan ha gått dårlig og skal kastes.

Bruksanvisning

•  Sett inn et termometer i kjøleskapet ditt. Vent en time og sjekke temperaturen. Hvis det er mellom 30 grader og 40 grader F, er kjøleskapet kjører på riktig temperatur og maten den inneholder er trygt å spise.

Kontroller temperaturen på stuet tomater. Hvis de er mellom 30 grader og 40 grader F, bør de være trygge å spise. Hvis de ikke er det, er de dårlige, og du bør forkaste dem. Boblende tomater som har blitt lagret i kjøleskap ved riktig temperatur betyr at gjæring er oppstått og tomatene har gått dårlig.

Undersøk container at left stuet tomater lagres i. Sjekk om væsken er atskilt fra tomater og tomatene er flytende på toppen. Hvis de bobler etter å ha blitt lagret i en passende temperatur i kjøleskapet, kan det være forårsaket av de naturlig forekommende enzymer i tomatene som forårsaker separasjon, som vil bevege luft ut av stuet tomater som væsken skiller. Så lenge tomatene har vært riktig lagret ved 30 grader til 40 grader F de skal være trygg å spise.

Ta en liten smak av de boblende tomater, men bare hvis de ble oppbevart ved riktig temperatur. Hvis de smaker syrlig eller har en liten alkoholiker etter smak, de har gått dårlig.

Tips og advarsler

 • Som med de fleste matvarer, hvis du ikke er sikker på om det er trygt å spise, er du bedre å forkaste det enn å ta risikoen for matbåren sykdom. Når du er i tvil, kaste den ut.
 • Oppbevar alltid matrester i kjøleskapet umiddelbart etter et måltid. Ikke la det sitte ute på bord eller benk i romtemperatur i mer enn to timer. Ellers vil bakterier begynner å vokse i den, noe som kan gjøre deg syk. Holde maten kald før du er klar til å bruke det for å hindre at matbåren sykdom.

Hvordan vite om du kjøpt en dårlig kylling

Hvordan vite om du kjøpt en dårlig kylling


Hvis du noen gang har kjøpt en kylling eller kyllingstykker hjem fra butikken og lurte på om du har kjøpt en dårlig kylling, er du ikke alene. Det er noen faktorer som bidrar til svinn i pakket fjærfe. Flere ting, for eksempel farge, lukt og tekstur, må vurderes når du prøver å skjelne hvis du har kjøpt dårlig fjærfe.

Bruksanvisning

•  Se på pakken dato. Kjøpmenn er ment å trekke kylling dager før den datoen, men noen ganger de går glipp av en bortkommen fugl. Kontrollere "pakket på" eller "selge" dato kan fortelle deg hvor gammel kyllingen er.

Kontroller fargen for falming eller mørkere. Den normale farge av kylling varierer fra en blå-hvit til gul. En rødlig farge på kyllingen er mest sannsynlig på grunn av proteinet myoglobin, som er vanlig. Endring i farge alene, derimot, betyr ikke nødvendigvis forringende.

Smell kyllingen. Hvis du finner ut at den har en "off" eller ubehagelig lukt, kan dette være et tegn på at kyllingen har faktisk gått dårlig.

Gni kyllingen med fingertuppene. Hvis kyllingen har en slimete følelse, eller er klissete å ta på, kan det ha gått dårlig.

Legg merke til punktene ovenfor og ta en beslutning om hvorvidt å returnere kylling eller bruke kylling. Hvis du har en kylling eller kyllingstykker som har en endring i farge, lukt eller konsistens, kan du ha en bortskjemt kylling. Hvis to eller flere av endringene er tydelig, er det en god sjanse kyllingen er bortskjemt eller i nærheten av spoiling.

Hvordan vite fettinnholdet i matoljer

Matolje er fett som har blitt hentet fra frø eller frukt av planter. Avhengig av hvilken plante din matolje kom fra og hvordan den ble behandlet, vil den inneholde ulike mengder mettet og monosaturated fett. Den tidligere har vært forbundet med visse typer kreft, og har vært kjent for å øke kolesterolnivået. Sistnevnte har blitt sagt å bidra til å redusere LDL-nivå (det dårlige kolesterolet). Dessverre er monosatured fettinnhold ikke er oppført på matolje ernæring etiketter.

Hvordan vite fettinnholdet i matoljer

Les tallet ved siden av "Total Fat" på ernæring fakta etiketten på matolje flaske.

Ta hensyn til mengden mettet fett, som er oppført under "Totalt fett." Jo lavere det nummeret (i forhold til det totale fettnummer), jo mindre "dårlig fett" oljen inneholder.

Forskning oljer på nettet for å finne de som er lav i mettet fett (som kan finnes i overflod i kokos og palmeoljer) og høy i monosaturated fett (som oliven, raps og peanut oljer). For eksempel nutritionfacts.com lister både typer fett for alle matoljer.

Hint

 • Unngå olje som kalles "vegetabilsk olje", siden du ikke vet hvilke grønnsaker ble brukt til å gjøre det, noe som gjør å vite hvilke typer fett i det ganske vanskelig. Billig og svært bearbeidet oljer som at fra bomullsfrø kan fylle de fleste av flasken, og kjemisk (versus mekaniske presser) utvinning prosesser ble trolig brukt.

Hvordan vite om min Toddler er allergisk mot melk

Hvordan vite om min Toddler er allergisk mot melk


En allergi mot Cowa € ™ s melk forekommer i ca 2 til 8 prosent av spedbarn og småbarn. Noen småbarn har dårlige reaksjoner på Cowa € ™ s melkeprotein og melkeprodukter som ikke er en indikasjon på en melkeallergi. Heldigvis finnes det noen enkle og trygge måter å vite sikkert om din egen pjokk er allergisk mot melk.

Bruksanvisning

•  Hold et meieri journal for å registrere hva meieriprodukter pjokk spiser og når, sammen med hvordan hun reagerer på mat, i form av avføring eller andre fysiske tiltak, som for eksempel utslett. Ta note Hvis pjokk erfaringer reaksjoner som gass, forstoppelse, diaré, eller hvis du finner slimete eller blod i hennes avføring.

Legg merke til om andre familiemedlemmer har dårlige reaksjoner etter å ha tatt i melk eller andre meieriprodukter. Ifølge Arizona-baserte Dr. Doris J. Rapp, melke problemer har en tendens til å kjøre i familien, forårsaker symptomer som spenner fra sengevæting til hyperaktivitet og astma. Hvis toddlerâ € ™ s nærmeste slektninger har dårlige reaksjoner på meieri, ita € ™ s høy indikator på at han også vil ha en melkeallergi.

Bruk følgende test foreslått av Dr. Rapp for å se om din pjokk er allergisk mot melk. Slutte å mate hennes melkeprodukter for en uke. Når uken er opp, innlemme meieriprodukter tilbake i hennes diett på tom mage. Innen en time skal du kunne se om hun har noen form for allergisk reaksjon. (Merk at hvis barnet ditt har opplevd alvorlige melke reaksjoner, denne typen tester bør kun utføres under medisinsk tilsyn.) Mer forsinkede reaksjoner, på den annen side kan omfatte sengevæting, astma og ørebetennelser.

Dra til en allergolog med pjokk på slep for å verifisere om han er allergisk mot melk. De fleste allergikere vil bruke en prikktest eller en blod prøve for å avgjøre om et barn har en allergi.

Tips og advarsler

 • Hvis pjokk har melkeallergi, vil youâ € ™ må unngå å mate henne alle matvarer med Cowa € ™ s melk eller goatâ € ™ s melk, inkludert ost, smør, margarin, fløte eller vaniljesaus.
 • Mødre som fortsatt ammer sine småbarn kan overføre meieriprodukter til barnet via morsmelk, provoserte en allergisk reaksjon på melkeallergiske barn. I disse tilfellene vil ammer mor trenger å tømme hennes diett av noen meieriprodukter.