Digidexo.com

Emergency Nursing Informasjon

Emergency Nursing Informasjon


Emergency sykepleie er unik blant alle sykepleiespesialiteter. I motsetning til andre sykepleier spesialiteter, er akutt sykepleie ikke begrenset til bestemte systemer i kroppen, sykdommer, aldersgrupper eller populasjoner. Med sin spesielle blanding av generell og spesifikk helsetjenester kunnskap, akuttsykepleiere raskt vurdere og behandle pasienter i de innledende fasene av akutt sykdom og traumer, når hvert sekund teller.

Roller og ansvar

Akuttsykepleiere omsorg for kritisk syke eller skadde pasienter, drive forskning, og gi utdanning til offentligheten. Emergency sykepleie roller inkluderer også administrasjon, ledelse, rådgivning og advokatvirksomhet. I akuttmottaket, sykepleiere behandle en rekke ulike sykdommer og skader, fra øreverk til skuddsår. I sin rolle som lærere, akuttsykepleiere lede og delta i programmer for å opplyse offentligheten om temaer som alkohol bevissthet, sykkel og hjelm sikkerhet og vold forebygging.

Utdanning

Akuttsykepleiere må være registrert Sykepleiere, eller RNS, med en knytte grad eller en bachelorgrad. Mange akuttsykepleiere velger å bli sertifisert for å forbedre sin skillset og forbedre sine jobbmuligheter. Vanlige sertifiseringer for akuttsykepleiere omfatte traumer sykepleie, pediatri, geriatri og skadeforebygging. Akuttsykepleiere med mastergrader kan også bli krise sykepleier utøvere. For å holde deg oppdatert med helsevesenet trender, aktuell forskning og medisinske prosedyrer, akuttsykepleiere oppdatere sin utdanning på en kontinuerlig basis.

Praksis Innstillinger

Det er nesten like mange innstillinger for akutt sykepleie som det er nødhjelp. Akuttsykepleiere gi omsorg på et sted hvor noen kan ha en medisinsk nødsituasjon eller der skadeforebygging er en bekymring. De arbeider ved akuttmedisinske avdelinger, ambulanser, helikoptre, private klinikker, og øyeblikkelig hjelp sentre. Akuttsykepleiere kan også benyttes av cruiseskip, idrettsarenaer, universiteter, fengsler, industri, skoler, rekreasjon sentre, hjemløse shelters, fornøyelsesparker og offentlige etater.

Fordeler

Emergency sykepleie er en utfordrende og givende yrke med mye potensial for karriere vekst. Ifølge American Association of Colleges of Nursing, er USA opplever en alvorlig mangel på sykepleiere, inkludert akuttsykepleiere. Nødhjelp er et faktum av hverdagen, så akuttsykepleiere vil fortsette å være i etterspørselen som mangel øker. Dette indikerer høy jobbsikkerhet og konkurransedyktig lønn for akuttsykepleiere i overskuelig fremtid. Som en ekstra fordel, de ulike praksis innstillinger og uforutsigbar hverdag gjør nødsituasjon sykepleie en spennende jobb. Endelig kan nødsituasjon sykepleie være personlig oppfylle, som akuttsykepleiere ofte påvirke flere pasientutfall positive i løpet av en eneste dag.

Professional Association

Emergency Nurses Association (ENA) serverer akuttsykepleiefaget gjennom forskning, publikasjoner, og faglig utvikling. Ifølge ENA, er organisasjonens oppgave å gi visjonært lederskap for akutt pleie og legevakt. ENA søker å definere fremtidens akutt pleie- og legevakt gjennom advokatvirksomhet, kompetanse, innovasjon og ledelse. ENA har forskjellige grener, inkludert ENA Foundation (ENAF), en filantropisk gruppe som gir støtte for akutt pleie stipender, forskning og skadeforebygging. ENA publiserer ENA Connection, et nyhetsbrev med 10 saker årlig, og Journal of Emergency Nursing, en bi-månedlig tidsskrift.