Digidexo.com

Vitaminer som hjelper Boost Metabolism

Vitaminer som hjelper Boost Metabolism


Mens vi bør være å få alle de vitaminer og næringsstoffer kroppen trenger gjennom maten vi spiser, hvis du ønsker å øke stoffskiftet å oppnå en mest mulig effektiv vekttap, bør du vurdere sammenkobling visse vitaminer og andre kosttilskudd med et sunt kosthold og en øvelse rutine.

Hva er Metabolism

Metabolisme er kroppens prosess for å ta de matvarer som vi spiser og transformere det til den energien som vi trenger. Nivået på effektiviteten av stoffskiftet vil variere i henhold til en rekke faktorer, inkludert: kjønn, din alder, din nåværende vekt, hvor mye du spiser og drikker, og kvaliteten på søvn som du får, og hvor mye og hvor ofte du trener .

Hvordan øke metabolismen Levels

Du kan øke stoffskiftet i noen få bestemte måter. Du kan øke mengden av muskelmasse på kroppen din ved vekttrening. Du kan øke din metabolic rate ved å gjøre cardio øvelser som forbrenner fett; ved å spise flere små, næringsrike måltider og snacks hele dagen; og ved å ta vitaminer og kosttilskudd som støtter din generelle helse og oppmuntre en optimal metabolisme.

Vitaminer som øker metabolismen

De grunnleggende vitaminer og mineraler som finnes i en typisk daglig vitamin og mineraltilskudd for eksempel: Vitaminene A, B, C, D, E folsyre, pantotensyre, kalsium, magnesium, selen, sink og, sammen med en god antioksidant, vil sørge at du møter kroppens grunnleggende ernæringsmessige behov.

Konjugert linolsyre (CLA) har også vist seg å øke metabolismen rate, redusere magefett, øke muskelvekst og styrke immunforsvaret, i henhold til American Society for Nutritional Sciences.

Krom bidrar til å øke kroppens basale metabolske rate ved å arbeide med insulin for å gjøre de næringsstoffene som sirkulerer i blod etter et måltid som er tilgjengelig til cellene for energi.

Carnatine er en lipotropic, noe som betyr at det bidrar til å øke kroppens fettforbrenning evner.

Kolin, spesielt når den er kombinert med carnatine, bidrar til å redusere kroppsfett.

Garcinia cambogia undertrykker appetitten og øker fettforbrenningen.

Metionin, en essensiell fettsyre, er også rapportert å ha lipotropic egenskaper.

Betraktninger

Du bør snakke med legen din før du legger disse vitamintilskudd i kostholdet ditt. Det er mange faktorer som påvirker absorpsjonen av vitaminer, herunder levering mekanisme (tablett, kapsel eller væske), og størrelsen av dosen. Mens mange tar mange forskjellige vitaminer og kosttilskudd hver dag, er det vanskelig å vite akkurat hvor mye av det kroppene våre faktisk absorberende og bruker.

Advarsel

Vitaminer og kosttilskudd er generelt trygt, men det er alltid en mulighet for en negativ interaksjon med reseptbelagte medisiner som du kanskje meg å ta. Når du fyller en ny resept, sørg for at du også informere på apoteket av vitaminer og kosttilskudd som du tar på en daglig basis.