Digidexo.com

Blåbær Supplement bivirkninger

Blåbær Supplement bivirkninger


Blåbær supplerer tilgjengelig som konsentrerte tinkturer eller som tørkede blader til te er naturlig antioksidant produkter med omfattende virkninger på kroppen. Blåbær har vært forbundet med redusert progresjon av mange kroniske sykdommer, færre urinveisinfeksjoner og lavere blodtrykk og kolesterol. Disse fordelene er herdet av bivirkninger og legemiddelinteraksjoner som spenner fra mild til alvorlig med langvarig bruk.

Effekter

Blåbær inneholder anthocyanosides, som styrker blodårer og har antioksidantegenskaper, og blåbær blader inneholder store mengder tanniner, som er sterke antioksidanter. Antioksidantene virker i kroppen ved å redusere frie radikaler som skader celler og føre til forverring i mange kroppens systemer (for eksempel nervesystemet). Plantesteroler i blåbær binder seg til reseptorer for å redusere gratis kolesterol i blodet; i tillegg, slapper blåbær blodkar for å redusere blodtrykket, øker nevron vekst, og fører til en snerpende eller tørking effekt for å motvirke diaré.

Doser

Blåbær kosttilskudd er tatt som 5 ml konsentrert væske skjær opp til tre ganger daglig eller som 1-2 teskjeer tørkede blader gjennomsyret av en kopp varmt vann som en te. Opp til seks kopper te ha blitt benyttet i en dag.

Bivirkninger

En mulig bivirkning av blåbær er en lakserende effekt ved høyere doser. Ved doser som tilbys, har ingen andre bivirkninger blitt rapportert fra bruk av skjær eller te.

Overdose Effects

Kronisk bruk eller engangs høye doser av blåbær supplement kan skade nyrene og leveren. Esophageal og munnen kreft er mulig med overdose også.

Interaksjoner

Selv om blåbær kosttilskudd har blitt foreslått som nyttig å behandle diabetes, de anthocyanosides i blåbær samhandle med insulin og med andre diabetiker medisiner. Blåbær, en svært lik plante til blåbær, har blitt studert mer omfattende for sin anthocyanoside bruk; mange interaksjoner mellom blåbær og diabetiker medisiner eller medisiner som blodfortynnende har blitt identifisert.