Digidexo.com

eksfolierings børste

Hvordan å endre modus på en Safety første digitalt termometer

Hvordan å endre modus på en Safety første digitalt termometer


Termometre tilgjengelig på markedet i dag har kommet en lang vei fra sine kvikksølv og glass forfedre. Resultater av digitale termometer merker line butikk ganger. En av dem er første Safety. Sikkerhets første digitale termometre har Celsius og Fahrenheit moduser som brukerne kan veksle mellom samt noen modeller med oral, underarm, rektal og bad bruk moduser. Endre modus på en Safety 1st termometer er et spørsmål om å gjøre deg kjent med kontrollene.

Hvordan å endre modus på en Safety første digitalt termometer

Finn knappen Mode på din sikkerhet første termometer; se etter denne knapp på den øverste siden av termometeret ved siden av den digitale skjermen som viser temperaturavlesning.

Trykk på knappen en gang på en Safety første 4-i-1-termometer for å endre modus fra Oral til underarm "Trykk igjen for å endre modus til rektal og igjen for å endre den til bad hvis du ønsker å finne ut temperaturen i badekaret vann før du legger barnet ditt i den. Trykk på knappen igjen for å endre termometeret rens modus tilbake til muntlig eksamen.

Endre temperaturen lesemodus fra standard Fahrenheit til Celsius ved å holde inne Power og Mode knappene samtidig til displayet på den digitale skjermen endres fra «grader F" til "grader C."

Første symptomene på multippel sklerose

Multippel sklerose (MS) er en svært ødeleggende sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Symptomer på MS kan variere fra svært mild til alvorlig. Det er ingen kjent årsak til MS eller noen kjent kur.

Visjon

Visjon endringer som uskarpt syn og tap av syn er normalt en av de første symptomene på MS.

Fatigue

Mange MS-pasienter føler tretthet og må hvile regelmessig gjennom hele dagen for å utføre vanlige daglige gjøremål.

Pain

Smerte oppstår i om lag 10 prosent av diagnostiserte MS tilfeller. De fleste pasienter klager om smerte på grunn av spastisitet.

Balanse og likevekt

Tapet av balanse er et tidlig symptom på MS. Tap av balanse kan være svært nedslående hos pasienter. Vertigo er også svært vanlig tidlig med MS.

Sensoriske Unormalt

Mange sensoriske abnormiteter er symptomer på MS. Slike avvik som prikking og nummenhet i ryggen og bena bør vurderes av en lege.

Advarsel

MS er overkommelig, men bare med riktig medisinsk behandling. Noen symptomer på MS bør sjekkes og behandlet av en medisinsk faglig.

Første symptomene på MS Treatment

Multippel sklerose, også kjent som MS, er prosessen med inflammasjon i sentralnervesystemet. Det er kjent å påvirke forskjellige deler av nervesystemet til forskjellige tider. Det finnes en rekke av tidlige symptomer assosiert med MS som kan behandles gjennom en rekke medikamenter og naturlige kosttilskudd.

Symptomer

Visuelle endringer er blant de første symptomene på multippel sklerose. Dette er en smertefull tilstand forårsaket av betennelse i synsnerven som kalles optikusnevritt. Tåkete syn, farge veksling og blinkende lys er symptomer som fører til synstap. Det er viktig å oppdage optikusnevritt tidlig å øke sjansen for full gjenoppretting.

Lillehjernen er ofte påvirket av MS. Dette er den delen av hjernen som påvirker motoriske og koordinasjonsevne. Svakhet, tretthet, ubalanse og manglende evne til å opprettholde jevn hender er alle første symptomene på MS. Denne sykdommen påvirker nervefibrene i hele kroppen, som kan forårsake prikking, ansikts smerter, svimmelhet, nummenhet eller en elektrisk følelse. Forstoppelse, urinretensjon og ufrivillig blære reaksjon er også første tegn på MS fordi denne sykdommen angriper nervene som påvirker måten blæren svar.

Medikamentelle behandlinger

Det er tre vanlige former for medisiner for multippel sklerose: kortikosteroider, immunmodulerende legemidler og immundempende. Kortikosteroider kan brukes til å behandle de første symptomene på MS fordi de bidrar til å redusere betennelse og hevelse. Denne medisinen påvirker hvordan immunsystemet reagerer, og det bidrar også til å redusere utvinning tid. Det andre alternativet av medisiner, immunmodulerende legemidler, påvirker immunsystemets evne til å forårsake betennelse i hele kroppen. Immunsuppressive midler er en sterk behandling som virker til å redusere inflammasjon, så vel som immunsystemets effekt på inflammasjon.

Naturlige behandlinger

Vitamin A er essensielt for syn helse. Med en av de første symptomene blir optikusnevritt og et vitamin A-mangel, er det viktig å ta vitamin A tilskudd. MS kan være den underliggende årsaken til en urinveisinfeksjon når den angriper nervene ansvarlige for blæren. Du bør ta vitamin C for å fremme en sunn urin spor og redusere sjansene for en urinveisinfeksjon. Et stoff som kalles oksidanter kan oppmuntre de første symptomene på MS. Vitamin E hjelpemidler i forebygging av oksidanter som fremmer MS-symptomer. Fordi MS påvirker nervesystemet, kan det ta vitamin B-12 for å hjelpe til i fremstilling av de røde blodceller og fremmer sunn funksjon av nervesystemet.

Første måneden graviditet symptomer

Første måneden graviditet symptomer


I løpet av den første måneden av svangerskapet mange tegn og symptomer kan oppstå. Du tror du kan være gravid? Her er noen første måneden ledetråder.

Identifikasjon

Det er flere typiske tegn på graviditet at kvinner kan oppleve. For noen forventningsfulle kvinner, den første ledetråd de er "med barn" kommer med en savnet perioden. Fraværet av en syklus kan være forårsaket av mange forhold, men et svangerskap er de mest vanlige.

Betydning

En annen betydelig symptom på tidlig i svangerskapet er kjent som morgenkvalme, selv om noen kvinner opplever kvalme gjennom hele dagen. Morgenkvalme er forårsaket av den raske økningen i graviditetshormonet HCG, og avtar vanligvis etter første trimester.

Effekter

En vanlig bivirkning av tidlig graviditet er ømme bryster, hevelse eller mørkere av areola. Et annet tegn på graviditet kvinner ofte nevner er følelsen noen verkende muskler eller influensalignende symptomer.

Time Frame

Nær tidspunktet for første uteblitte menstruasjon en gravid kvinne kan oppleve lys spotting eller blødning. Dette kalles blødningen og er forårsaket av endringer i livmorslimhinnen når egget første implantater.

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse at alle kvinner vil oppleve disse tegn og symptomer på graviditet. Sannheten er, noen kvinner ikke finner ut at de er gravide før de er mange uker sammen i svangerskapet på grunn av mangel på graviditet tegn. For disse kvinnene er det ikke før de hører fosterets hjerteslag, eller se barnet i en ultralyd, at de selv innser at de er gravide.

Da var den første Liver Transplant?

I løpet av de siste 50 årene, fortsatte forskning fra slike pionerer som Dr. Thomas Starzl, sammen med inkludering av mer avanserte anti-avvisning medisiner, har gjort dramatiske forbedringer i både lever og nyretransplantasjon. Selv om prosedyren fortsatt krever pasienter å ta visse forholdsregler og medisiner over resten av deres liv, mottakere nyte en lengre overlevelse og bedre livskvalitet.

Identifikasjon

Tidlige levertransplantasjoner ble ofte utført på spedbarn og barn født med syke eller skadde lever. Det første mennesket til å motta en levertransplantasjon var en tre år gammel gutt som het Bennie Solis. Solis ble født med en underutviklet leveren og fikk transplantasjon 1. mars 1963 i Denver, Colorado. Han døde av ukontrollert blødning under operasjonen. Operasjonen ble utført av Dr. Thomas Starzl. Starzl tok en fire års pause for å gjøre forskning og gjenopptatt levertransplantasjoner i 1967 med en større grad av suksess.

Historie

Starzl hadde gjort en stor fremgang på området nyretransplantasjon og var en av de tidligste kirurger å utføre nyretransplantasjoner før du slår sin forskning mot leveren. Starzl og fokusert på andre vev tilpasning, kirurgiske teknikker og anti-avstøtingsmedisiner som et middel for å muliggjøre en sameksistens av donor og vertsceller. De samme teknikker og deres fremme av kimerisme snart åpnet døren for vellykkede lever prøvelser. Sammen, de bidro vesentlig til den samlede dramatisk økning i overlevelsen av transplantasjonspasienter.

Fordeler

Solis 'transplantasjon ble ansett som en suksess til tross for hans død. Faktisk, den "overlevelse", bestemmes av leger med hensyn til en transplantasjon mottaker, er begrenset bare til de fem-års periode etter inngrepet. I de siste 30 årene har overlevelsen for transplanterte pasienter vokst fra 40 prosent til et nåværende estimat på 80 til 90 prosent.

Medisiner

En varierende samling av anti-avvisning, eller immunsuppressiv, narkotika er betinget i den perioden av mottakerens liv. Regelmessig bruk av det som viste seg å være en viktig anti-avvisning narkotika, ciklosporin, på slutten av 1970-tallet og begynnelsen av 1980-tallet var kanskje den viktigste bidragsyteren til å undertrykke immunsystemet avvisning av det nye orgelet. Tett oppfølging av pasientens lege og en detaljert skreddersøm av disse stoffene er nødvendig for mottakerens fortsatte helse i den perioden av livet hennes.

Potensiell

De første tre dagene som er mest kritisk under en pasients restitusjon etter en levertransplantasjon. I denne tiden er kroppens avvisning eller aksept av leveren bestemt. Uken for å følge de avgjørende døgn etter transplantasjonen har vist seg å bringe om muligheten for infeksjon, som hindrer utvinning prosessen med omtrent halvparten av alle mottakerne. Galle, vaskulær, re-operasjon og død inngår blant påfølgende komplikasjoner. Denne rekke komplikasjoner krever at alle mottakere får tett postoperativ overvåking gjennom hele livet.

Hvordan lære en pjokk å børste tennene

Riktig pusse tennene er en viktig del av tannhygiene at de fleste voksne forstår. Småbarn, men har en annen ide om hva som utgjør en ren munn. Det tar både tålmodighet og kreativitet til å undervise en pjokk hvordan å børste tennene.

Hvordan lære en pjokk å børste tennene

•  Begynn med å pusse tennene for dem. Tannleger er enige om at det er foreldrenes ansvar å sørge for at et barns munn er ren før han er seks år gammel. Du må bruke riktig form av børsting når du pusser en pjokk tenner siden dette er den første leksjonen han får i dental hygiene.

La henne pusse sine egne tenner. De fleste småbarn inn en uavhengig scene der de ønsker å gjøre ting for seg selv, så la henne pusse tennene hvis hun ber om å få. Etter at hun er ferdig, re-pusse tennene for å sikre at de er rene.

Kontroller pusse tenner et morsomt spill. Puss tennene på samme tid, og se hvem av dere kan børste lenger, eller leke gjemsel og har ham finne hvor plakk liker å gjemme seg.

Lag en tannpuss sang, som omfatter ord for de ulike deler av munnen. Du kan bruke ord som opp, ned, topp, bunn, venstre, høyre, innvendig, utvendig, foran, bak og tunge. Hvis pjokk er å lære disse ordene, trykker de delene av munnen hennes som tilsvarer ordet.

Bruk tann tabletter. En tann tablett er et kirsebær flavored tablett som er utformet for å legge igjen en rød flekk på plakk. Din pjokk trenger å tygge den i 30 sekunder og så spytte. Har ham swish munnen med vann og spytte igjen. Se om han kan få all den gjenværende røde ut av hennes tenner mens hun børster tennene.

Hint

  • Ikke la tann tabletter hvor din pjokk kan nå dem.

Hvordan transport rullestol Utstyr fra første etasje

Hvordan transport rullestol Utstyr fra første etasje


Rullestolbrukere er hemmet av deres manglende evne til å endre nivåene uten assistanse. Det finnes en rekke måter på hvilke en rullestol og tilhørende utstyr kan transporteres til en annen etasje, hvor noen er mye enklere for brukeren og assistenter enn andre. Vekten og størrelsen av rullestolen er de viktigste betraktninger ved transport av stolen mellom nivåene.

Hvordan transport rullestol Utstyr fra første etasje

•  Bruk en heis. En heis, som brukeren kan hjul inn uavhengig av hverandre, eller som en rullestol kan bli presset inn i, er den beste måten å transportere en rullestolbruker fra første etasje til en øvre nivå. Det er ingen hard fysisk anstrengelse som kreves, og for flere nivå overføringer, dette er den raskeste alternativet.

Overfør rullestolen i en trappeheis. Trappeheiser er enheter som gjør at en rullestol skal overføres opp en trapp skråning. Rullestolen må være forseglet i heisen for å unngå å skli ut under transport, og kontrollene bør opereres av personen som bruker heisen, eller en bruker i hver ende av banen. Denne metoden innebærer at rullestolen kan reise intakt og ikke trenger å bli løftet i det hele tatt i å flytte den fra første etasje opp et nivå.

bære rullestolen opp trappen. Denne metoden for rullestol transport er den mest taxing på assistendommeren. Hvis det er plass og tilgjengelige assistenter, da har rullestolbrukeren forbli i stolen med bakhjulene peker i retning av trappen. Ta vare å holde stolen vippes bakover slik at brukeren ikke faller ut, løft rullestolen fra trinn til trinn til neste nivå. Hvis det ikke er nok assistenter, er rullestolbruker for tung, eller det er ikke plass til å ta en ferdig montert rullestol opp trappen, så rullestolbruker skal tas ut av stolen, stolen demonteres (ved å kollapse stolen eller fjerne bakhjulene) og båret opp i biter, før de blir satt sammen igjen på toppnivå.

Verktøy for det første trinnet av AA

Det første trinnet i Anonyme Alkoholikere 12-trinns program for utvinning krever at du innrømme at du har et problem, og at du er ute av stand til å løse det på egen hånd. Som AA ressurs nettsted 12 trinn notater, er den offisielle ordlyden: "Vi innrømmet at vi var maktesløse overfor vår avhengighet --- at våre liv var blitt uhåndterlig." Selv om det virker grei nok, dette første trinnet, i stor grad en psykologisk en, kan noen ganger være den mest vanskelige å oppnå.

Litteratur

Lese om en sykdom - som alkoholisme - og dets ulike symptomer og helseeffekter kan hjelpe folk bedre forstå og forsone seg med hva de lider. I denne forbindelse, kan litteraturen være et kraftig verktøy i å hjelpe en alkoholiker innser at hans drikking er en fysiologisk tilstand, og ikke en atferd som han kan kontrollere på egen hånd. Heldigvis litteratur om å nå det første skrittet og om AA-strategier for å forstå alkoholisme florerer, både på Internett og på bokhyllene. Ett alternativ er å besøke Minnesota Recovery Page, som inneholder lenker til nyttige artikler og informasjon om bøker om utvinning. Det er regneark for å hjelpe deg med å vurdere hvordan drikking har påvirket ditt liv og dine relasjoner.

Self-Diagnosis

Hvis leser om alkoholisme og komponenter regneark ikke hjelpe deg å nå det første skrittet, er en alternativ strategi fysisk selvdiagnose. Ifølge AA organisasjonens utvinning oppslagsverk, AA Big Book, kan du oppnå dette ved å drikke en kontrollert mengde alkohol i et kontrollert miljø, for eksempel på badet. Målet er å begrense deg til en liten mengde alkohol, så for å prøve å stoppe brått. Hvis du ikke klarer å gjøre dette, eller hvis du begynner å skjelve eller viser andre tegn på fysisk nød, den erfaringen kan hjelpe deg komme til tak med alvorlighetsgraden av problemet.

Gruppemøter

Du kan finne AA støtte gruppemøter i lokalsamfunn over hele landet. Ifølge helse og livsstil ressurs nettsted Livestrong, disse møtene tillate deg å snakke åpent om dine erfaringer med drikking. De lar deg lære om erfaringene til andre deltakere. Å få et nytt perspektiv på alkoholisme på denne måten kan hjelpe deg å nå det første skrittet.

Sponsor

Som utvinning ressurs nettsted Alcohol 411 notater, er en AA sponsor en person som har fullført de 12 trinnene og gir tilbake til organisasjonen ved å hjelpe nye medlemmer å oppnå sine mål. Consulting med en sponsor en-mot-en, og lære om sine egne erfaringer med - og strategier for - å fullføre det første skrittet, kan være et flott verktøy for de som sliter med det.

Hva er den største bein i kroppen din?

Det femur er det største ben i kroppen. Også kjent som lårbenet, er femur finnes i ben, som strekker seg ned fra hofte til kneet.

Historie

Ifølge nettstedet WebMD, er ordet femur avledet fra det latinske ordet for "lår."

Funksjon

Det femur støtter den største prosent av kroppsvekten under bevegelse. Det representerer en stor del av hver persons total høyde.

Betydning

Den del av femur ben som passer inn i hofteskålen kalles acetabulum. Det femur er ikke bare det største ben i kroppen, men det er også den sterkeste.

Når bør barn få sin første synsundersøkelse?

Ifølge Forhindre blindhet America (PBL), landets ledende organisasjon frivillig øye helse og sikkerhet, synsproblemer påvirker en i 20 preschoolers og en av fire barn i skolealder; udiagnostisert, kan de føre til lærevansker samt permanent tap av syn. Både PBA og American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler at visjon eksamener begynne med 3 eller 4 år; imidlertid spesifikke problemer garanterer omfattende eksamener i alle aldre.

Tidligste synsundersøkelser

Fordi mange øyesykdommer presentere seg ved fødselen og i en babyens første månedene av livet, anbefaler AAP at barneleger undersøke sine pasienters øyne ved fødselen og ved alle påfølgende brønn besøk. Mens ikke å teste spesifikke visjon skarphet, disse rutinemessige undersøkelser lete etter mulige lidelser eller sykdommer i øynene.

Felles øye problemer

Blokkerte tårekanalene er vanlig hos nyfødte og spedbarn; symptomer inkluderer overdreven rive i ett eller begge øyne. Barneleger vil undersøke øynene for å utelukke infeksjon og råder foreldre på behandling.

Skjeling er en tilstand der forblir et spedbarn øyne midlertidig eller stadig krysset eller feiljustert etter to til tre måneders alder. En pediatrisk øyelege kan bekrefte mistenkt diagnose av skjeling og sette en behandlingsplan --- vanligvis involverer korrigerende briller, øyedråper, eller kirurgi.

Øyelokk Disorders

Øyelokk lidelser kan påvirke utviklingen av visjon og bør undersøkes av medisinsk fagpersonell.

Ptose, en hengende øyelokk, kan helt eller delvis blokkere øyet, truende visjon; kirurgi anbefales når visjon er i fare.

Øyelokk svulster på øvre øyelokk, som regel til stede ved eller kort tid etter fødselen, kan forårsake glaukom. Pediatric øyeleger vil undersøke disse med jevne mellomrom for å sørge for at synsproblemer ikke oppstår.

Sjeldne, men alvorlige øyeproblemer

Prematuritetsretinopati, eller ROP, hvor netthinnens blodkar utvikle unormalt, truer spesielt premature barn; hvis den ikke behandles riktig, kan det føre til blindhet. Neonatologists rutinemessig sjekk premature barn for denne tilstanden ved fødselen.

Katarakt, mens sjeldne hos spedbarn og små barn, er en ledende årsak til redusert syn og blindhet. Spedbarn født med grå stær --- tydelig av en hvit refleksjon i sentrum av eleven --- vanligvis har den berørte objektivet kirurgisk fjernet innen sin første levemåned og er utstyrt med korrigerende linser eller briller; rehabilitering av det berørte øyet varer til spedbarnets øyne modne --- på 9 eller eldre alder.

Felles visjon problemer

Nærsynthet --- vanskeligheter med å se fjerne objekter --- er den vanligste syns problem hos små barn, ifølge AAP. Det er behandlet med korrigerende linser --- briller i den unge, med mulighet for kontaktlinser i de 11 eller eldre.

Langsynthet --- vanskeligheter med å se på nært hold objekter --- er vanlig hos nyfødte og små barn og vanligvis vinner av seg selv. Hvis det vedvarer, kan det bli tydelig når et barn begynner å lese og lider av belastningen på øynene eller mild hodepine. Det er behandlet med korrigerende linser.

Astigmatisme, en ujevn krumning av hornhinnen eller linsen, kan forårsake tåkesyn --- både fjern og nær --- og er behandlet med korrigerende linser.

Amblyopi, også kjent som lat øye, utvikler seg når et barn favoriserer en sterk øye over en svakere eller skadet øyet. Hvis ikke korrigert av den tiden barnet er seks år gammel, ifølge AAP, kan synet bli tapt for alltid i den svakere (ubrukt) øyet. Behandlingen innebærer å bruke øyet plaster og / eller uskarphet øyedråper i den sterke øyet for å tvinge frem bruk av svakere.

Første symptomene på Lyme sykdom

Lyme sykdom symptomer kan imitere andre sykdommer og kan feildiagnostisert. Av denne grunn, kan de første symptomene på denne sykdommen være forskjellig for alle. Hvis tidlige symptomer er savnet eller ikke vises i det hele tatt, kan de første symptomene på denne sykdommen være senere utviklings seg. Her er symptomene på Lyme sykdom oppført i sin bestilling av progresjon.

Flulike Symptomer

De første tegn og symptomer på Lyme sykdom ofte starter med flulike følelser av hodepine, stiv nakke, feber, muskelsmerter og trøtthet. Mange folk ikke anerkjenne disse som symptomer på Lyme sykdom. Personen med Lyme sykdom kanskje ikke at han ble bitt av flåtten som overført denne sykdommen, så dette er kan være lengst ting fra hans sinn.

Utslett

Et utslett som ligner en blink kan vises på stedet av flåttbitt. Dette kalles erythema migrans. Det kan oppstå innen et par dager eller uker etter bittet. Noen mennesker ikke får utslett i det hele tatt. Dette utslett kan starte opp små og gradvis få større som dagene går videre.

Fatigue

Tidligere symptomer kan være mild eller kanskje ikke i det hele tatt, så det første symptomet på Lyme sykdom for noen individer kan være alvorlig utmattelse. Trøtt og trekk kan være første tegn på Lyme sykdom for mange.

Feber og hodepine

Alvorlig hodepine og feber kan være de første symptomene på Lyme sykdom. Dette kan være en vanskelig diagnose å gjøre, spesielt hvis personen er ikke kjent for å ha vært litt av en hake. Disse feber kan bli veldig høy og har ingen annen medisinsk opprinnelse. Hodepinen er plutselige og alvorlige, og har ingen åpenbare begrunnelsen bak dem.

Muskel og leddsmerter

De første tegn på Lyme sykdom kan være ledd-og muskel smerter og plager. Noen blir så alvorlige at det er vanskelig for personen å gå. Den raske angrep av arthritislike symptomer kan være det første tegn på at du har Lyme sykdom.

Major Organ Engasjement

Det er folk for hvem alle de ovennevnte symptomene går udiagnostisert, og deres første symptomene på Lyme sykdom kan være store organ engasjement som hjerte. Uregelmessige hjerteslag og et hjerte blokkering kan være forårsaket av Lyme sykdom. Dette skjer ikke før senere stadier av sykdommen, men hvis venstre udiagnostisert dette kan være det første symptomet på at det er til stede.

Hva er den største Kidney Stone en person kan passere?

Ifølge National Nyre og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NKUDIC), nyrestein føre til mer enn en halv million besøk til legevakten hvert år. Noen nyrestein vil forbli i nyrene og aldri forårsake problemer. Andre vil flytte inn i urinlederne. Det er da til størrelsen og formen av steinen avgjør hvorvidt den vil passere gjennom systemet eller krever intervensjon.

Definisjon

Nyrene fjerne avfall og overflødig væske fra blodet. Avfallsprodukter omfatter mineraler som er normalt er oppløst i urinen, men de noen ganger skille seg ut fra urin og form til små krystaller. Over tid de klumper seg sammen og stivne i en nyrestein.

Årsaker

Stones kan dannes hvis det ikke er nok vann i urinen for å løse opp avfallsstoffer eller hvis det er et høyt nivå av stoffene som vanligvis utgjør til stein --- kalsium og oksalat. Urin inneholder normalt kjemikalier som hjelper stop krystaller fra forming, og hvis disse er lav så er det en økt sjanse for en stein forming. Noen medisinske tilstander som urinveisinfeksjoner og nyresykdommer er knyttet til en høyere sjanse for steiner, og kronisk betennelse i tarmen kan føre til kalsium oksalat stener.

Størrelse

De fleste kilder oppgir at størrelsen på en nyrestein varierer fra å være så liten som et sandkorn til så stor som en golfball. Forskere ved University of Missouri publisert en studie om behandling for "store" nyrestein i Journal of Endourology i september 2009 De har vurdert eventuelle nyre stein for over 2,5 cm (0,98 inches) for å være stor, og den gjennomsnittlige størrelsen på de store steinene i sin studie var 3cm (1,18 inches).

Betydning

Nyrestein trenger ikke å gå ut av kroppen, så lenge de forblir i nyren og forårsaker ingen problemer på grunn av størrelse eller mengde. Men de føre til store smerter hvis de flytter inn i urinveiene. Det er der størrelsen og formen blir viktig. En jevn, liten stein passerer gjennom ureter lettere enn et større, ujevne en. Noen stein vil forårsake smerte, men hvis det er for stort til å enkelt passere gjennom trange rør av ureter, fortsetter smerte som den glatte muskulaturen prøve å presse steinen gjennom ureter. Stones som er for store eller taggete er mer sannsynlig å bli sittende fast; Da strømmen av urin kan bli blokkert, smerte øker, og en infeksjon kan begynne.

Største størrelsen

Leger ved Delaware Urologiske Associates oppgir at nyrestein som er større enn 1 cm (ca 1/2 ") vil" sjelden passere gjennom urinveiene uten komplikasjoner. "De var også oppmerksom på," For steiner mindre enn 3 mm (0,12 inches) i bredde, sjansen for spontan stein passasje er svært høy. Stones flere enn 8 mm (0,31 tommer) i bredden er bare om lag 20 prosent sannsynlighet for å passere spontant over ett år. "Stones større enn 8mm kan ende opp med å blokkere urinveiene og forårsaker blødninger. Stones som er for store til å passere er vanligvis brutt i mindre biter ved hjelp av sjokkbølger, slik at de kan passere gjennom urinen. Hvis dette ikke virker så kirurgi er nødvendig for å fjerne steinen.

Hvordan sove natten før første skoledag

Hvordan sove natten før første skoledag


Mange barn og unge har problemer med å sovne kvelden før første skoledag. Dette skyldes en rekke årsaker, blant annet å bytte fra en sommer timeplanen til en skole tidsplan, nerver og skjelving, og en generell følelse av spenning og forventning. Endre sommeren vaner, utvikle noen avspenningsteknikker og unngå mange distraksjoner vil alle bidra til å sikre en god natts søvn natten før skolen.

Hvordan sove natten før første skoledag

Juster din daglige timeplan noen dager før skolen. Den første dagen av skolen representerer en dramatisk endring i de fleste barneklubb sommeren tidsplaner. Gradvis å justere tidsplanen noen dager før skolen gjør det lettere å være synkronisert med den første dagen av skolen. Gå til sengs 15 minutter tidligere enn sommeren planen. Legg til en ekstra 15 minutter hver natt.

Dim lysene på rommet ditt i kveld. Skarpe lys skape en kunstig miljø som gjør det vanskelig å skille dagtid og nattestid. Dim lysene hjelpe hjernen din justere til natta. La blinds litt åpen på rommet ditt, eller har en forelder åpne blinds i morgen. Morgen sollys gjør det lettere å våkne.

Wind ned et par timer før sengetid ved å slå av elektroniske enheter. Elektronikk som TV, datamaskiner og mobiltelefoner har en ugunstig effekt på barns og tenåring søvnmønster og vaner.

Gjør stretching og pusteøvelser. Puste og strekke bidra til å redusere stress og spenninger i kroppen din, noe som gjør det lettere å slappe av og roe ned.

Unngå lese eller se TV i sengen. Bruk sengen kun for å sove. Lese en bok er en god måte å slappe av og stresse ned, men leste boken i en stol. Når du begynner å føle deg sliten, gå til sengs og lukk øynene. Hvis du har problemer med å sovne, komme ut av sengen og fortsette å lese til du er søvnig.

Unngå å spise og drikke koffein før sengetid. Det er best å slutte å drikke koffein tidlig på ettermiddagen.

Første tegn på nyreproblemer

Første tegn på nyreproblemer


Nyresykdom er en vanlig forekomst i eldre mennesker, mange av dem opplever en generell oversikt over organfunksjon. Nyresykdom kan være forårsaket av infeksjoner, parasitter, kreft, amyloidose, inflammasjon, autoimmun sykdom, trauma, reaksjon til toksiner eller en medfødt forstyrrelse. For sykdommen å bli skikkelig behandlet, er det viktig å gjenkjenne tidlige tegn på nyresykdom og se en lege for behandling.

Vann og Urinering

En av de første tegn på en nyre problem er økt tørste ledsaget av økt vannlating. Nyrene tjene som filtre for kroppen, rengjøring toksiner ut av blodet og å sende dem til urinveiene; funksjonsfeil nyrer føre giftstoffer for å bli værende i blodet. Kroppen forsøker å motvirke dette ved å fylle seg med vann for å "vaske ut" giftstoffer. Økt Vanninntak fører til økt vannlating.

Blod i urinen

Blod i urinen betyr at nyrene er ødelagt. Nyrene fører direkte til urinrøret, slik at skade på nyrene viser seg først via urinen. Blodet kan skyldes kreft, parasitter, traumer, et brudd eller enkle degenerasjon av nyrene. Hvis du oppdager blod i urinen din, søke behandling umiddelbart.

Tretthet og depresjon

Som nyrene slutter å gjøre jobben sin, kroppen blir oversvømmet med giftstoffer. Dette fører naturlig til en mangel på energi og utholdenhet. Nyrene er også ansvarlig for å slippe erytropoietin, som signaliserer kroppen til å produsere røde blodceller. Når nyrene slutte å slippe erytropoietin og færre røde blodlegemer er opprettet, begrenser det kroppens evne til å transportere oksygen fra lungene til kroppen, noe som resulterer i depresjon og energinedgang.

Hevelse

Mennesker som opplever nyresvikt varsel overdrevet hevelse ikke bare i nyrene, men også i sine ekstremiteter. Væske som skal passere gjennom nyrene i filtreringsprosessen i stedet akkumuleres og fører til forstørrede og såre nyrer. Den ekstra væske akkumuleres også i hender, håndledd, ankler, føtter og ben.

Sikkerhets første termometer instruksjoner

Sikkerhet første er et selskap som selger alle slags trygge produkter for familier med spedbarn og små barn. På sin hjemmeside (se Ressurser), kan du finne badeprodukter, booster seter, barnestoler, trenings potties og, selvfølgelig, termometre. Selskapet tilbyr et stort utvalg av termometre - oral, underarm og endetarms. Det er enda et øre termometer som ser ut som en elefant og en sikkerhet første termometer som ser ut som en smokk. Det er ganske lett å få instruksjoner for disse termometre i henhold til hvilke Safety første instrument har du kjøpt.

Sikkerhets første termometer instruksjoner

Sikkerhets første termometer instruksjoner

•  Gå til Safety første hjemmeside (se Ressurser). Under kundebehandling, kan du klikke på "Last ned produktveiledningen," og du vil bli tatt til en skjerm der du kan angi produktinformasjon.

Finn din sikkerhet første termometer og ha det tilgjengelig. Finn frem produktnummer og produksjonsdatoen. Hvis du ikke lenger har emballasjen eller du ikke kan finne nummeret på produktet, vil du ikke være i stand til å bruke Customer Care del av nettstedet for å finne Sikkerhets første termometer instruksjoner. Du må kanskje ringe kundeservice for å få hjelp.

ser på nettstedet under Child Care produkter og klikk på termometre. Finn termometeret du har kjøpt. For eksempel, hvis du har kjøpt Accu-Soothe øre termometer, som ser ut som en elefant, da produktinformasjonen kan liste noen av instruksjonene du leter etter.

Ring eller e-post Safety første med en forespørsel om nye instruksjoner. Forklar at du mangler din sikkerhet første termometer emballasje eller at du har problemer med å finne produktnummer og produksjonsdato, og du kan ikke laste ned instruksjonene fra nettsiden. (Se tips for e-post og telefonnummer).

Legg igjen et spørsmål på en nettside slik som brukerhåndboken (se Ressurser) og se om en annen av foreldrene har en manuell eller kan gi deg svar på dine spørsmål. For eksempel vil foreldre stille spørsmål som: «Hvordan endrer du Fahrenheit til Celsius?" "Hvordan du endrer ikke batteriene i denne modellen?" Nettsider med informasjonsutveksling kan ofte hjelpe deg med sikkerhet første termometer instruksjoner.

Hint

  • Ring Safety første kundeservice på (800) 544-1108, eller send din kommentar ved hjelp av skjemaet på http://www.safety1st.com/contact/comments.asp.

Babyens første måned: Fysisk fostring

Selv om spedbarns utvikling er ikke en eksakt vitenskap, babyer endre seg dramatisk i den første måneden. Den første måneden kan virke som om alle baby gjør er søvn, fordi de fleste gråt oppstår mellom seks og åtte uker. På en måned, er babyer begynner å smile og lage lyder. I løpet av de første ukene, vil babyer tilbringer mye tid i stilling som ligner fosterstilling. Dette kan imidlertid ikke skje med spedbarn født for tidlig. Premature barn utvikler seg annerledes enn fullbårne nyfødte.

Ansikt, hode og nakke Development

En nyfødt hode kan ha blitt påvirket av fødselsmetode og vises spisse eller avlange. Dette skulle forsvinne med de første dagene. Hvis hodet er lettere skadet eller hovne, dette også vil gro i løpet av dager. Ansiktet kan også være hovne fra væske opphopning og ansiktstrekk kan bli usammenhengende fra fødselen. Munnen kan inneholde hvite flekker, som er væskefylte cyster som vil forsvinne i løpet av dager. De første muskler til å utvikle hos nyfødte er nakke og skuldre. Babyen vil begynne å se deg rundt, men vil bare være i stand til å se en avstand på to meter. Barnets øyne kan krysses til tider, men dette er naturlig.

Armer og ben Development

Den nyfødte hender vil bli tett lukket og negler kan være lang. Den føtter og ben vil kurve innover, men vil etter hvert rette. Barnet vil ha ferdigheter refleks. Den suger refleks fører barnet til å sette ting i hans eller hennes munn. Den griperefleks fører barnet til tett lukke sine fingre. Og skremme refleks fører til at barnet til å kaste sine armer ut og inn igjen når forskrekket. Armene, bena og haken også kan riste når gråt på grunn av barnets utvikling nervesystemet.

Magen Development

Navlestrengen stubben tar 10 til 21 dager til å helbrede og falle av. Ledningen vil skifte farge fra gult til brunt eller svart. Hvis det blir rød og begynner å lukte, ringe legen din, fordi det trolig er infisert.

Skin Development

Traumer fra fødselen kan føre til at huden å bli klødd eller mørbanket. Huden vil gro i de to første ukene. Babyen vil også miste noe hår og det øverste laget av huden vil flasse eller peeling. Tilstanden, eller ellers kjent som baby akne, er ufarlig og vil gro i løpet av uker og kan dukke opp hvor som helst på kroppen, ikke bare ansiktet.

Advarsel

Avhengig av når babyen ble født, kan utviklingen bli annerledes. Men som en generell tommelfingerregel, hvis etter tre måneder, babyen skal ikke stille ut følgende.
• Ingen hodekontroll forbedring
• Ingen forsøk på å løfte hodet når du ligger med ansiktet ned
• Extreme floppiness
• Lite respons på lyder eller visuelle signaler
• Manglende evne til å fokusere på en foreldrenes øyne
• Lite vektøkning
Ta kontakt med en medisinsk faglig hvis noen av disse beskriver baby.

Mental utvikling av et spedbarn i sin første 3 år

Den mentale utvikling av et spedbarn i de første tre årene av livet er avgjørende for å fortsette den riktige utviklingsbanen. Mens hvert barn vil utvikle seg gjennom stadier i henhold til sin egen tidslinje, det er retningslinjer som foreldre kan sammenligne sine barn mot.

Betydning

De første årene av livet er noen av de mest innflytelsesrike. Et barn skal lære å gå, utvikle kommunikasjonsferdigheter, begynne å jobbe på sosiale ferdigheter og vedlegg og oppleve mentale tilstander som glede, overraskelse og angst. Hvordan en forelder håndterer disse stadier av mental utvikling har en stor innvirkning på hvordan barnet utvikler seg i løpet av de neste årene av livet.

Time Frame

I løpet av de første månedene av livet, er mental utvikling indikeres gjennom fysisk aktivitet, siden barnet ikke kan virkelig kommunisere enda. Suger, med fokus på ansikter, skremmeeffekt og reaksjoner på ulike typer stimulering er alle målere av utviklingen. Ved utgangen av det første året av livet, følelser er mer opplagt gjennom ansiktsuttrykk og tilknytning til foreldrene. For eksempel kan et barn viser frykt ved å klamre seg til sin mor rundt fremmede. Ved slutten av det tredje året, bør språket være mye mer utviklet, med barnet i stand til å lage setninger av fire eller fem ord til å uttrykke hva han tenker eller føler. Andre milepæler for dette året inkluderer forståelse mekanikk og romlige relasjoner, imitasjon av andre, mangel på separasjonsangst og engasjere seg i late spille.

Typer

Mental utvikling av et barn er delt inn i flere kategorier. Disse inkluderer brutto motoriske ferdigheter (turgåing, klatring), finmotorikk (manipulere små objekter), språk (setningsstruktur, uttale), kognisjon (late spill, puslespill), sosial (samhandling med foreldre, fremmede og jevnaldrende) og emosjonelle (skjermer av sinne, kjærlighet, etc.).

Potensiell

Hvis et barn ikke viser tegn til normal mental utvikling i de første tre årene av livet, bør den overordnede rådføre seg med barnets barnelege og får hjelp umiddelbart. Hvert barn er forskjellig, så milepæler kan variere fra noen uker eller måneder, men hvis en betydelig forsinkelse er lagt merke til, bør hjelp søkes umiddelbart. Utviklings forbindelser og bygger på ting som har blitt lært tidligere, og hvis det er en forsinkelse i ett trinn, setter dette av den neste fasen, får barnet lenger og lenger bak.

Fordeler

Betalende oppmerksomhet til et barns utvikling de første tre årene vil tillate en forelder å finne eventuelle problemer eller forsinkelser og hjelpe barnet i videre fremover. Barn som utvikler med en gjennomsnittshastighet kan bli undervist mer aggressivt og avansere ytterligere. Dette kan føre til høyere intelligens, fysiske evner og kreativitet, som alle kan hjelpe dem nedover veien i skole, arbeid og sosiale liv.

Hva kan man forvente når du forventer den første måneden

Hva kan man forvente når du forventer den første måneden


Den første måneden av svangerskapet kan være både veldig spennende og litt overveldende. Alle slags spørsmål kommer opp for forventningsfull forelder, og svarene på disse spørsmålene er generelt lett å finne.

Prenatal Health Care

Den første bestillingen av virksomheten bør være et besøk til en svangerskapskontroll helse spesialist, for eksempel en fødselslege / gynekolog (OB / Gyn), Nurse Practitioner, Tillatt jordmor, eller familien lege. Der vil du bli gitt en blodprøve og urinprøver for å finne ut nøyaktig hvor gravid du er og hvor du er gestationally snakker i 40-ukers periode. En fysisk eksamen, inkludert en bekken eksamen, vil bidra til å finne ut om alt går som det skal. Din helsepersonell kan eller ikke kan foreslå en ultralyd på dette tidlige stadiet å påvise fosterets progresjon. Du vil også motta andre instrukser som å ta prenatal vitaminer, ta vare på kroppen din som svangerskapet skrider frem, og andre viktige prenatal forholdsregler knyttet til livsstilsvalg. Hvis du er en høy-risiko svangerskap på grunn av alder eller andre helsemessige forhold eller helsen din historie, vil din helse utøveren råde deg hvordan du skal håndtere disse problemene. Ikke avhengig av resultatene av hjemme graviditet tester som de kan være misvisende.

Spise sunt

Nå som du spiser for to (eller flere!), Er det visse retningslinjer for hva du bør spise og hva du bør unngå. Alkohol, sigaretter, narkotika (unntatt de som foreskrevet av helsepersonell), sushi og andre matvarer er på listen for stoffer og matvarer du bør unngå under graviditeten. Det beste alternativet for å holde seg frisk er å spise mye frukt, grønnsaker, proteiner og hele korn, og å drikke rikelig med væske, akkurat som du ville gjort for å opprettholde helse ellers. Spise mat rik på jern og protein er anbefalt, som er å ta pauser i løpet av dagen og får minst åtte timers søvn hver natt. Kroppen jobber hardt for å gjøre en person, så behandle det godt.

Trening

De fleste øvelser, gruppetrening, og treningsutstyr er generelt trygt under svangerskapet, men det hele avhenger av den opprinnelige helsen til mor. Holde opp din fitness rutine er viktig for å øke energinivået. Sjekk med legen din om din oppgave diett og hva som er trygt for deg å starte eller fortsette å gjøre.

Kvalme og trøtthet

Kvalme begynner ikke for de fleste vordende mødre før om seks uker inn i svangerskapsperiode på 40 uker. Noen mødre å bli opplever ingen kvalme overhodet under svangerskapet. Andre er kvalm 24/7 (ikke bare om morgenen) fra svært tidlig i svangerskapet. Tommelfingerregelen er at på rundt fire måneder, bør kvalme avta noe hvis ikke forsvinner helt. Vordende mødre ofte finne sine sanser forbedret, spesielt deres luktesans, og kan reagere kraftig på lukter som, før graviditeten, ikke påvirker dem, for eksempel lukten av fisk, biff, egg, fjærkre, og kaffe. Så ta det med ro i morgen og unngå kvalme utløser nevnt ovenfor.

Fatigue er et annet symptom du kan oppleve i din første trimester. Få nok søvn hver natt (sju til ni timer anbefales), fortsett med din helse-omsorg leverandøren godkjente fitness diett, og drikke mye væske for å hindre dehydrering.

Ømhet

Den følelsesmessige berg-og dalbane av hormoner under den normale perioden av svangerskapet til side, vordende mødre ofte merke at brystene erfaring ømhet. Denne ømhet kan være en brennende følelse på sidene av brystene, ekstremt følsomme nipler, og nesten umiddelbar vekst av bryststørrelse. Disse og andre nye fysiske fornemmelser er en del av den fantastiske reisen du vil oppleve tidlig i svangerskapet.

Fortelle andre

Som du fremgang i svangerskapet, kan du velge å dele informasjon med venner og familie. Mange vordende mødre vente til den første trimester (tre måneder) har passert før du deler sine gode nyheter. Grunnen til dette er at de fleste spontanaborter skjer tidlig i svangerskap, og måtte fortelle de samme menneskene at svangerskapet ikke går slik du håpet gjør det dobbelt vanskelig for foreldrene. Andre vordende foreldre avvise dette motvilje mot å dele den gode nyheten som ren overtro og frydefullt kunngjøre for hele verden at de forventer. Uansett beslutning du gjør, vet at så snart du begynner å fortelle folk, råd fra andre foreldre (og ikke-foreldre, også) vil da strømmer. Så gjør deg klar for angrep av informasjon som kommer din vei, og vurdere å bevæpne deg selv med en av de mange forventningsforeldre bøker der ute.

Første tegn på blindtarmbetennelse

Vedlegget er et organ hvis funksjon har gått tapt i fremdriften av menneskelig evolusjon. I dag, bare synes tillegget for å gjøre seg kjent ved å forårsake alvorlige problemer i menneskekroppen. Kjenne de tidlige tegnene på sin infeksjon kan bidra til å unngå alvorlige skader.

Fakta

Blindtarmbetennelse er en infeksjon av vedlegg som resulterer i hevelse og magesmerter. Slimet skapt av tillegget blir sikkerhetskopiert og forstørrer organ, noe som gjør det nødvendig å fjerne den før den sprekker. Hvis det ikke sprekke, kalles en tilstand peritonitt oppstår, hvor flere andre abdominale organer ville bli infisert. Heldigvis tillegget tjener ingen viktig formål i kroppen, så dens fjerning er grei.

Første tegn

Den viktigste og mest merk tidlig tegn på blindtarmbetennelse er plutselig og uventet magesmerter. Smerten oppstår nær midten av magen, etterhvert til nedre høyre, og det er sterkt forverret av plutselige bevegelse, hoste eller nysing. Andre symptomer kan omfatte forstoppelse, hevelse i magen, tap av appetitt eller kvalme og oppkast.

Advarsel

Dessverre, vil bare rundt 50 prosent av de påført med blindtarmbetennelse oppleve tidlige symptomer. I tillegg er infeksjonen vanskeligere å oppdage i meget gamle og unge, og de med visse andre betingelser. Den potensielt dødelig sykdommens art gjør det maktpåliggende å fange den så tidlig som mulig, så se en lege hvis stille eventuelle faresignaler.

Typer

Blindtarmbetennelse utvikler seg i to forskjellige typer: kroniske og akutte. Med kronisk blindtarmbetennelse, er infeksjonen mindre påvisbare og fører til en mer generell smerte i magen, men symptomene vise seg tidligere. Med akutt, symptomene manifesterer seg tydeligere, men de gjør det på et langt senere tidspunkt, når infeksjonen er mye mer dødelig.

Forebygging / løsning

Hvis de tidlige varseltegn er fanget og diagnostisert som blindtarmbetennelse, en blindtarm, eller fjerning av tillegget, kan utføres. Catching symptomene tidlig og snakke med en lege er det beste forsvar mot blindtarmbetennelse, så noen alvorlige magesmerter, skal rapporteres umiddelbart.

Hva er de to første månedene av en barnets utvikling?

Hva er de to første månedene av en barnets utvikling?


Ifølge Mayo Clinic, ikke alle babyer modnes og vokse på nøyaktig samme alder, men det er visse egenskaper som du kan forvente at barnet skal utvikle eller plukke opp i løpet av to til tre måneder av gangen. De to første månedene av babyens utvikling kan virke treg som omsorg for nyfødte generelt består av fôring, renhold og trøstende, med lite annet i sikte. Nyfødte er i kontroll av svært få funksjoner, så du vil sikkert merke så babyen din begynner å utvikle nye ferdigheter og egenskaper.

Kommunikasjon

Noen ganger er det vanskelig å forstå hva er skrantende en nyfødt som de mangler kommunikasjonsferdigheter. Bidra til å bygge disse ved å snakke med barnet ditt. Selv om barnet ikke kan forstå hva du sier, vil de være i stand til å plukke opp på din holdning basert på hvordan du reagerer. Ifølge Mayo Clinic, bidra til å fremme kommunikasjon ved å svare raskt når babyen gråter eller når han våkner fra en lur. Dette lærer barnet ditt at du er der for å hjelpe ham, og når han gjør visse lyder eller bevegelser vil du komme til unnsetning. Med to måneder, de fleste babyer begynner å kommunisere i små måter gjennom ansiktsuttrykk, små lyder og gråt.

Sight and Recognition

Som babyens syn utvikler seg, vil hun bli fascinert med alt rundt henne. Hjelpe henne å utvikle visjon ved å gi henne nok av ting å se på for å holde henne opptatt. Babyer er spesielt stimulert av sterke farger og objekter som beveger seg. Du vil merke når babyens syn utvikler seg som mer mot den andre måneden vil hun bli fjetret av alle og alt som krysser hennes vei.

Hørsel

Når du først ta med babyen hjem, vil du sannsynligvis legge merke til at han sover mye. Som sine høreferdigheter vokse, vil du finne at han reagerer på noen og enhver støy. Han reagerer vanligvis ved å våkne opp fra en lur eller prøver å se hvor lyden kommer fra. Ved den andre måneden eller så, vil du begynne å oppdage hva som høres komfort babyen din og hva som høres satte ham på kanten.

Movement

Etter måned to eller tre, vil du begynne å se at barnet ditt kan kontrollere sine hodebevegelser litt mer. Motsetning til å ha et hode som vises løsrevet fra kroppen hennes, vil hun være i stand til å bevege nakken med vilje mot objekter som hun ønsker å se på. Det vil også trolig være mye sparker eller wiggling.