Digidexo.com

Lakseolje bivirkninger

Lakseolje, en stor kilde av omega-3 fettsyrer, er et kosttilskudd som brukes for å forbedre en persons helse, så vel som et supplement til behandlingen av høyt blodtrykk, gastrointestinale forstyrrelser, demens og hjertesykdom. Selv om det har vist noen nytte av daglig bruk, kan det føre til noen uønskede bivirkninger.

Urolig mage

Noen personer som bruker lakseolje har opplevd urolig mage, kvalme eller kvalme.

Endring i Krakk

Mange som bruker lakseolje har klaget over konsistensen av deres avføring. Ofte vil en persons avføring være mykere og fetere enn normalt.

Bad Breath

Avhengig av hvor lenge en person har brukt lakseolje, kan han begynne å utvikle dårlig ånde. Det vil vanligvis vise seg som en fishy lukt som stammer fra en persons munn.

Vektøkning

Hvis man tar for mye fiskeoljen i en lengre tidsperiode, kan det begynne å lagre fett annerledes enn før, noe som resulterer i vektøkning. Det er lurt å holde seg til den anbefalte doseringen for å unngå denne bivirkningen.

Forhøyet kolesterol

Selv om lakseolje er vel å senke kolesterolnivået ditt, har enkelte folks nivåer økt etter å ha tatt for mye lakseolje. Dette er ikke "gode" kolesterolet (high-density lipoprotein, HDL), men low-density lipoprotein (LDL), som kan føre til helsemessige problemer på grunn av en innsnevring av arteriene.