Digidexo.com

Kvinner & Effektiv Vekt trening

Kvinner & Effektiv Vekt trening


Kvinner som trener regelmessig, men inkluderer ikke styrketrening mangler ut. Kardiovaskulær trening kan brenne mer kalorier på kort sikt, men jo mer muskler man har jo mer kalorier de vil brenne i lang sikt. Ifølge kvinner Health Magazine, "En studie i The Journal of Strength and Conditioning Research fant at kvinner som fullførte en time lange styrke-trening trening brent et gjennomsnitt på 100 flere kalorier i 24 timer etterpå enn de gjorde da de ikke hadde løftet vekter. " En effektiv vekt-trening programmet vil øke den generelle forbrenningen samtidig bygge en slankere, mindre kroppsbygning.

Frekvens

For å skape en effektiv vekt-treningsprogram, bør kvinner løfte vekter minst tre ganger per uke. De samme muskelgrupper bør aldri jobbet ut to dager på rad. Alltid hvile musklene i minst 48 timer før du arbeider dem ut igjen. Dette gjør det mulig for riktig hvile og restitusjon for å sikre at musklene har blitt brutt ned og deretter gjenoppbygd nok før du begynner neste break-down syklus.

Bruke frie vekter

Selv om frie vekter kan være skremmende for noen kvinner, vil deres inkludering skape en mer effektiv og effektiv vekt-treningsprogram. Når du bruker en maskin, ikke kroppen din ikke jobbe så hardt som det gjør når du bruker frivekter. Dette er fordi maskinen er en fast bevegelse og vil isolere bare de store muskel at den er konstruert for å arbeide. Dette betyr at maskinen faktisk finner noe av vekten av av dere. Dette kan virke som det gjør deg en tjeneste, men det er faktisk juks deg ut av en mer effektiv trening. Med frie vekter, tar hele kroppen belastningen av vekten og bevegelse, og dermed større muskler, de stabiliserende musklene og kjernemuskulaturen er alle blir samtidig aktivert. Frie vekter også bidra til å utvikle balanse og koordinasjon fordi du styre hele bevegelsen.

Inkluder Intervall kretser

Rachel Cosgrove, co-grunnlegger av resultater Fitness i Sør-California og forfatter av "The Female Body Gjennombrudd," opplyser i intervju med US News, "Styrketrening er den virkelige nøkkelen til å miste fett og ser bedre." En flott måte å bygge en effektiv og tidsbesparende styrke programmet er å legge intervall kretser. Korte støt med høy intensitet bevegelser blandede innenfor motstandsarbeidet vil brenne flere kalorier i en kortere tidsperiode. Tredemølle, stasjonær sykkel, elliptisk maskin, step maskin og hoppe tau er eksempler på utstyr som vil gi korte spurter for å forbedre effektiviteten av din vekt-treningsprogram.

Løfte tyngre vekter

Kvinner som gjør innlemme styrketrening ofte velge å bruke lettere vekter og høyere repetisjoner av frykt for bulking opp og ser "mandig". Sannheten er at kvinner ikke produsere nok testosteron til å bygge hvilke typer muskler sett på menn. Men for å bygge sterke, tonet, velformede og feminine muskler, må vekten for å være tung nok til å skattlegge løfterens nåværende muskelsystemet. Ifølge Cosgrove, "For at kroppen din til å endre, må du sette krav til det at det ikke er vant til. Kvinner bruker ofte vekter som ikke utfordrer dem. Men målet er å være sterk og passform og tonet, men feminine. Du vil ha muskler, men du vil også få mindre. " Derfor omfatte effektive vekt opplæringsprogrammer løfte tyngre vekter.

Ikke Glem Diet

Ikke gjør den feilen å tro at det å jobbe ut betyr at du kan unne deg hva matvarer og mengder du ønsker. Uansett hvor hard treningen din plan er eller hvor disiplinert du er stikker med det, vil resultatene ikke viser for hardt arbeid hvis du ikke kombinere det med et fornuftig kosthold. Du må også inkludere en passende mengde protein i kosten for å bidra til å bygge og reparere magre muskler. Sport ernæringsfysiolog Cassandra Forsythe, Ph.D. og medforfatter av "The New Rules of Lifting for Women", anbefaler å spise ett gram protein for hver kilo kroppsvekt som ikke kommer fra fett.